Šta je novo?

FireFox 1.0 odbrojavanje

Preacher

Čuven
Učlanjen(a)
02.01.2004
Poena
630
Yup! Jos 5 dana.
Spremite se za download. :)

Poslednja izmena:
1.0 final je peglanje bugova koji su bili prihvaceni na listi za blokadu programa (ostala su jos 3, ako se ne varam), e sad da li su nesto radili na pitanju kompatibilnosti lako cemo proveriti.
I ja smatram da bi trebalo to da urade i time zaokruze browser...

ZoNi je napisao(la):
ima li neko info da li ce Mozila tim dodati u FF podrsku za "best viewed with IE" sajtove? ne verujem da je to tesko...
Aman... FF ima svoju bazu korisnika (koje bas zabole da li je svaki j*beni sajt isti kao u IE), i ne vidim razlog zasto bi programeri FF-a kvarili 100%-nu kompatibilnost sa svim WWW standardima zarad tweakovanja zbog sajtova koji koriste IE ekstenzije...

Ja bih samo želeo da ubace status bar kvalitetniji i da malo dorade neke tehniceke stvari (interfejs je malo trom na mom celeronu od 633 MHz).

Zato sto ne koristi standardne Windowsove kontrole (buttone, edit i combo boxove itd.) nego sve crta sam, zbog lakse portabilnosti na sve platforme sa grafickim okruzenjem i pravljenja skinova...

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Aman... FF ima svoju bazu korisnika (koje bas zabole da li je svaki j*beni sajt isti kao u IE), i ne vidim razlog zasto bi programeri FF-a kvarili 100%-nu kompatibilnost sa svim WWW standardima zarad tweakovanja zbog sajtova koji koriste IE ekstenzije...
hm... mozda da bi se sirila "baza korisnika"?

Ma ko je*e bazu korisnika :)

Studentinje koje koriste internet samo da provere mail na yahoo-u, za njih i nije FF :)

ZoNi je napisao(la):
ima li neko info da li ce Mozila tim dodati u FF podrsku za "best viewed with IE" sajtove? ne verujem da je to tesko...

Imas extenziju za mozillu koja u meni dodaje opciju "View This Page With IE". Mada, ja do sada nisam imao potrebe da to koristim. Naravno, razno-razni experti naprave sajt upotrebom Frontpage templateova pa se ne vidi ni na Safariju ni na mozilli kako treba, ali takvi sajtovi su ionako shitevi...

PS: Jedino gde je IE u prednosti su sajtovi e-banking servisa i sl...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno