Šta je novo?

Firefox 1.0 - Izuzetno dosadan problem

Nabukodonosor

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2003
Poena
865
Ovako. Kao da mi je neko pobrisao cookije od nekih foruma (a nije). Evo sad kada sam otvarao Benchmark (tacnije, kada sam hteo da postujem ovu temu) trazi mi ponovo password, iako sam npr. juce bio na forumu. Isto mi se veceras desilo sam jos nekoliko foruma, ALI NE sa svima. Sta se bre desava?! Nesto je poludeo.

Jos jedno pitanje u vezi istog programa. Stavio sam da mi brise kes na 50MB, da bih mogao na miru da ponekad nesto potrazim offline. Medjutim, neretko mi se desi da neke strane jednostavno ne mogu da otvorim (npr. danas mi se desilo da ne mogu da otvorim nijednu stranu sa ES-a). U cemu je tu problem?

Hvala svima i srecni praznici!

Nabukodonosor je napisao(la):
Ovako. Kao da mi je neko pobrisao cookije od nekih foruma (a nije). Evo sad kada sam otvarao Benchmark (tacnije, kada sam hteo da postujem ovu temu) trazi mi ponovo password, iako sam npr. juce bio na forumu. Isto mi se veceras desilo sam jos nekoliko foruma, ALI NE sa svima. Sta se bre desava?! Nesto je poludeo.

Jos jedno pitanje u vezi istog programa. Stavio sam da mi brise kes na 50MB, da bih mogao na miru da ponekad nesto potrazim offline. Medjutim, neretko mi se desi da neke strane jednostavno ne mogu da otvorim (npr. danas mi se desilo da ne mogu da otvorim nijednu stranu sa ES-a). U cemu je tu problem?

Hvala svima i srecni praznici!

Neko ti je mozda kliknuo kada se otvori onaj password prozor (never for this site) ?!?!

M

Ma nema ko. Zivim sam. A i, ja ti kazem, taj dan mi je ponovo trazilo password vise foruma, ne samo ovaj. Nemoguce da mi je neko za sve sajtove to cekirao. Ali nije niko, kazem ti. Nesto je drugo u pitanju.

Meni se to jednom desilo kada mi je pukao win, a FF bio aktivan. Da se nije i tebi mozda restartovao komp pre ovoga?

Pazi, ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim, ali sanse su oko 80% da se tako nesto desilo ovih dana. Samo jutros mi je struja nestajala dva puta, ali nisam bio na Netu. Ali cini mi se da sam pre neki dan bio na Netu kada mi je nestalo struje. Nisam bas siguran.

Ma nisam ni ja tada bio na netu. Bio sam offline, ali je FF bio upaljen. Komp je vec pukao zbog ko zna cega i pogubili su se cookiji i favorites u FFu. Tako da je verovatno to razlog. E sad zasto ih je win pobrisao????

Nazad
Vrh Dno