Šta je novo?

fire fox

• Začetnik teme Začetnik teme zoka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zoka

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2004
Poena
619
problem je sto fire fox nece da zapamti moje lozinke za pristup nekim sajtovima (konkretno benchmarku), pita me dali da zapamti lozinku kada potrvdno odgovorim zapamti samo ime ali ne i sifru tako da moram uvek da je kucam (sifru). na nekim sajtovima pamti sve ( ime i sifru). u cemu je caka?

to se i meni dogadja, ali samo na bench i ne uvek. nego sa vrenena na vreme.

poz.

Nije do FF već do table odnosno foruma. Prilikom prijavljivanja treba da se štiklira polje ''Remember me?'' i to je to. BTW ovo je tema za aplikativni softwer.

polje remember me je stiklirano, u opcijama /view saved passwords/ show passwords pored svakog zapamcenog site-a stoji user name i password osim kod benchmarka kod njega stoji samo user name.

Pazi, Remember Password u FF i Remember me? na forumu nije isto!

Kod mene je isto tako Tools>Options>... ali sve funkcioniše bez problema. FF i logovanje na Bench forum radi bez problema od kada imam instaliranu prvu verziju FF.

Probaj da se odjaviš sa foruma a onda očisti sve iz keša (Tools>Options>Privacy/Clear All) pa pokušaj opet da se prijaviš. Kucaj nick+password+remember me? pa isključi FF a onda ga opet startuj i dođi na forum. Javi šta je bilo.

zamisli radi a zakleo bih se da sam to vec probao, pozdrav!

Da li u Firefox-u ima nesto kao CTRL+ENT(u Operi), kako bi se iskoristille te sifre koje je "zapamtio", jer ovako nema mnogo koristi od njih.

Nazad
Vrh Dno