Šta je novo?

FineReader6.0 i cirilica

• Začetnik teme Začetnik teme BigBoy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

BigBoy

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
675
Kako namestiti Serbian(cyrilic) u FineReader6.0

Skinuo sam sa njihovog sajta: OtherLanguage i OtherLanguageNOCYRILIC ali nigde nema ni reci o serbian.

Gde skinuti i kako namestiti?!

PozdraV!

Ja sam skinuo otherlanguages i Croatian, i imao sam i cirilicu i latinicu i serbian i croatian i ...

Znaci za svaki slucaj skini i croatian.

mislim da postoje dve verzije finreadera: necirilicna u koju je nemoguce ubaciti cirilicu i ruska. Znam to kad sam skidao pre godinu dana, tako da sam pazio da skinem rusku verziju (na engleskom je, ali je podrzan ruski). Ovo pricam iz secanja i ne znam koju si ti verziju skinuo. Ja samo znam da je bilo malo komplikovano instalirati ali da je cirilica radila bez problema. I koliko se secam stajalo mi je Sorbian a ne Serbian.

Croatian sam skunuo instalirao i opet nista!

Pa imam ja sorbian ali to nije to! Pre ce biti da sam skunio necirilcnu verziju. Nije valjda da je do toga?!

Ajde dajte neki link za neki OCR koji radi cirilicu, pa da skidam!

Potrazi Rusifikator (program koji od engleske verzije pravi rusku), pa ces moci da koristis i cirilicu 😉...

Bolje se potrudi da nađeš ispravnu verziju Fine Readera, ni jedan drugi OCR mu nije ni prineti. BTW, nedavno je izašla i verzija 7, radi sa ćirilicom bez ikakvih problema.

PROBLEM RESEN

Rusifikator (4MB) instaliran za zatim OTHERLANGUAGE i radi Serbian(cyrilllic). Svaka cas Crni. Inace link za rusifikator:

http://194.126.101.78/jzlw/fr6cerus.zip

Hvala jos jednom, spasio si me od silnog kucanja xxx strana!

Nazad
Vrh Dno