Šta je novo?

finalni obracun sa torentima

I dalje mi ne uspeva... daj mi link za to što mi savetuješ da unesem u google... (izvini ali stvarno ne razumem)...

Zend2 , hidemyass- sajtovi

a za ip proxy ukucaj u googlu proxy ip list i slicno

tipa : http://hidemyass.com/proxy-list/ i onda uneses u opcijama browsera pod proxy podesvanja

Za arenu nisam isprobavao niti cu se cimam kad ima milion boljih trackera ...
ali to je nacin kako se izgebava kad zabrane pristup nekoj zemlji

Kamikaze tebi ni ne odgovaram vise jer si pkazao da si neozbiljan sagovornik, a ja ne umem sa takvima, jer kad me spustite na vas nivo, onda me pobedite iskustvom u neznanju i neozbiljnoscu, dalje dzabe ti proxy samo ces moci da pristupis trackeru, ALI neces moci da skidas sa istog jer ce tracker da ti prepozna IP iz Srbije, jedino da imas SB i naravno ako nije njiova IP blokirana od strane ArenaBG.

1) Koristi edit nemoj 3 posta za redom

Dalje : nisu dzaba proxy-ji. Uneses u torrent klijent proxy-e...isto kao sto se unose u browser
Tako da nije bezkorisno...
Al cimati se oko takvog sajta ili daleko bilo oko zamunde ... ne bih nikad u zivotu.
utorrent-proxy-setup.jpg

Poslednja izmena:
Pa pojedinacno sam odgovorio svakome da bi bilo preglednije.
E vis to nikada nisam radio niti sam se oko toga sa utorrentom zezao, jer oni trackeri koje ja koristim (jaki) se ne bave tim glupostima a i tamo imam SB pa me zabole za proxy, pustite ljudi te male beznacajne trackere, pridruzite mi se na TL i ostalim trackerima...
Ako trazite pozivnicu nemam sve sam razdelio sorry.

Kamikaze tebi ni ne odgovaram vise jer si pkazao da si neozbiljan sagovornik, a ja ne umem sa takvima, jer kad me spustite na vas nivo, onda me pobedite iskustvom u neznanju i neozbiljnoscu

Ne moras da mi odgovaras jer mene zanima samo ono sto misle oni koji su bolji od mene :trust:

Sve bi ovo bilo u redu i mi bismo placali " legalan sadrzaj " da gospoda ne planiraju da vozaju jahte i sede na lovorikama dok mi treba da placamo 50 eura za film, cd ili igru. Nek spuste cene na 5 eura ( posteno ta mlatimudija i ne vredi vise ) pa cemo svi kupovati. Mi skupom cenom placamo i autora i administraciju i razvoj " americke " kulture .. e pa evo vam ga :d

Finalni obracun sa torrentima - my ass. Nema nista od toga. Sve dok ne bude distribucija multimedije iskljucivo putem kriptovanog streama, bez mogucnosti download-a pirateriju nece niko biti u stanju pobediti. Ovako, za nas korisnike - uzivancija prava :)

Nazad
Vrh Dno