- Učlanjen(a)
- 22.09.2009
- Poena
- 349
Ovo je na fer![]()
Bez Death![]()
Pa Death je samo jedna od magija.
Ovo je na fer![]()
Bez Death![]()
Treba da odigrate prosle delove FF-ada vidite sta su teske misijeU 13-ci je sve jedno 10 puta lakse... Ako nekog ne mozes da ubijes promeni party ili oruzije i bice sve dosta lakse
Ja se skoro uopste nisam grindao, samo na kraju kad sam trebao da skupim gil. Likovi su mi se nabudzili skoro do max lv dok sam prelazio misije.
Ma nije sto su teske nego sto su isteOve sto su mi ostale su sve nezgodni boss-ovi koji mi skinu likove za sekund... Ja sam zavrsio igru bez problema (poslednji bossovi su bili bas laki) i skoro sve questove i opet mi nijedan link nije 5lvl u svim glavnim kategorijama... Pritom nisam nijedan deo igrao vise puta niti sam grindao... Ne znam kako si ti uspeo bez grinda ili ponavljanja misija da ih nabudzis na max? (misije A kategorije donose 50-100k CP max, a na poslednjem nivou Crystariuma svaki korak je 30-60k)
Pa nisam bas na max, ali bio sam pri kraju i ponovio sam sve misije da bi dobio 5 star. Kad dobijes Growth Egg duplira ti se cp pa ti level skace ko lud.
To i jeste jedina mana po meni, ali primetio sam da je tako sad nazalost u vecini igrica...Jedino sto nema mnogo razlicitih, pa ti se isti ponavljaju stalno samo su druge boje i sa malo drugacijim napadima i statistikom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari