Šta je novo?

Final Fantasy XIII (PS3 & Xbox 360)

BTW i bez Death te kronjace padaju za 1 minut :D (sad sam probao)

Btw kad udjes na Ch13 imas portale ka Edenhall i Gran Pulse tako da mozes da se vratis i da se jos malo nabildujes ako treba :D Treci portal te vodi ka glavnim bossovima... Znaci uskoro kraj igre :D

Fenomenalan kraj, sjajna igra, uzivao sam maksimalno.
Preporuka svima koji vole pre svega sjajnu pricu !
Jedva cekam Versus, samo da porade na boljem gameplay-u.

Kako se dobija ATB lvl 6 ?!

I ko rece da ne moze da se dobije Trapezohedron od kornjace sa lancima ? :p
Upravo uzeh jedan. :)

Poslednja izmena:
Trapezohedron daju samo velike kornjace... A za ATB mozda jedino ako uklopis oruzje i Accesories pa da dobijes efekat na ATB (znam da ima Physical i Magical build)

Evo ja sa Fang imam ATB 6, ne znam ni sam kako. :d
Okacio vam setup bas ako vas zanima:

Kain's Lance
Diamond Bangle (max)
Entite Ring (max)
Warirors Wristband lv.1
Generals Belt lv.1

Mene smorili questovi... Ostalo mi je jos 5-6 komada, a mrzi me da grindam da bi nabildovao likove da ih zavrsim :D

Sad cekam Versus... A ni GOW3 jos nisam zavrsio :D

Uzasno su jeftine fore u ovim side questovima bre! *** protivnici su jaci od final boss-a bar 5 puta!
Mislio sam da i to odradim, ali vidim da nemam volje vise. Nisam bas siguran dal je potreban skill ili samo provaliti foru kako koga ubiti. To mrzim najvise, ubijaju te na cistu silu, bukvalno ne mozes da utices na to da te otkinu sa 1,2 hita. Jeste Demons SOuls tezak, ali ima nacina da se udje u fazon igre, ovde bre samo moras da grindas ko lud da se nadrkas na max da bi bio dovoljno jak.
Radje cu jos jednom da predjem Demons Souls ili da pocnem Lost Odysey.

Poslednja izmena:
Treba da odigrate prosle delove FF-ada vidite sta su teske misije:) U 13-ci je sve jedno 10 puta lakse... Ako nekog ne mozes da ubijes promeni party ili oruzije i bice sve dosta lakse
Ja se skoro uopste nisam grindao, samo na kraju kad sam trebao da skupim gil. Likovi su mi se nabudzili skoro do max lv dok sam prelazio misije.

Kako nisi grindao ? Ja sam do sad proveo 15tak h grindajuci. Jedino ako u grind ne ubrajas 15 prolazenje pored jednih te istih protivnika ? :D

Treba da odigrate prosle delove FF-ada vidite sta su teske misije:) U 13-ci je sve jedno 10 puta lakse... Ako nekog ne mozes da ubijes promeni party ili oruzije i bice sve dosta lakse
Ja se skoro uopste nisam grindao, samo na kraju kad sam trebao da skupim gil. Likovi su mi se nabudzili skoro do max lv dok sam prelazio misije.

Ma nije sto su teske nego sto su iste :D Ove sto su mi ostale su sve nezgodni boss-ovi koji mi skinu likove za sekund... Ja sam zavrsio igru bez problema (poslednji bossovi su bili bas laki) i skoro sve questove i opet mi nijedan link nije 5lvl u svim glavnim kategorijama... Pritom nisam nijedan deo igrao vise puta niti sam grindao... Ne znam kako si ti uspeo bez grinda ili ponavljanja misija da ih nabudzis na max? (misije A kategorije donose 50-100k CP max, a na poslednjem nivou Crystariuma svaki korak je 30-60k)

Ma nije sto su teske nego sto su iste :D Ove sto su mi ostale su sve nezgodni boss-ovi koji mi skinu likove za sekund... Ja sam zavrsio igru bez problema (poslednji bossovi su bili bas laki) i skoro sve questove i opet mi nijedan link nije 5lvl u svim glavnim kategorijama... Pritom nisam nijedan deo igrao vise puta niti sam grindao... Ne znam kako si ti uspeo bez grinda ili ponavljanja misija da ih nabudzis na max? (misije A kategorije donose 50-100k CP max, a na poslednjem nivou Crystariuma svaki korak je 30-60k)

Pa nisam bas na max, ali bio sam pri kraju i ponovio sam sve misije da bi dobio 5 star. Kad dobijes Growth Egg duplira ti se cp pa ti level skace ko lud. Znaci presao sam jednom sve misije, dobio Egg i onda je sve islo lagano. Na kraju kad sam skupljao gil svi su bili vec otprilike na poslednjem nivou. Najbitnije je da im napunite one prve uloge sto dobijaju a ne one sto se otkljucavaju kad se predje igrica i sto nenormalo kostaju. Oni su skoro pa nepotrebni, tacnije trebaju samo ako juris plat trofej:)

Pa nisam bas na max, ali bio sam pri kraju i ponovio sam sve misije da bi dobio 5 star. Kad dobijes Growth Egg duplira ti se cp pa ti level skace ko lud.

Znaci ipak je bio grind :D Jos se ja zbunio kako si dosao do max lvl, a ja ubijao sve na sta naidjem i ostalo mi samo par misija od 64 moguce pa nista... :D Nema veze, ne mogu da se smaram da ponovo idem sve misije... Ionako su sve iste... Bilo bi bolje da su ubacili malo raznolikosti... Ovako se jedino razlikuje ona gde juris delove za robota... Sve ostale su tipa 'idi tamo i ubij tog i tog'... Fal'Cie im nije bio preterano mastovit u davanju Focusa :D

Realno celoj igri fali mnogo mastovitosti po pitanju borbe i neprijatelja.
Da nije price u koju sam sam se uziveo nikad ne bi ni presao igru.

Prica i jeste najbolje u ovoj igri... Da je napravljen klasicni RPG sa gomilom questova prica bi se razvodnila... Dok pozavrsavas sve questove na jednom mestu zaboravis o cemu se i radi :D Takodje, borbeni sistem je dobar a i dizajn neprijatelja... Jedino sto nema mnogo razlicitih, pa ti se isti ponavljaju stalno samo su druge boje i sa malo drugacijim napadima i statistikom :D

Nazad
Vrh Dno