Šta je novo?

Final Fantasy VII - Advent Children

Koliko ja znam, film jos nije pusten ni u Japanu, tako da ces morati jos malo da se strpis (ima nas jos koji cekamo :) ).

KONACNO! Veceras gledam, sutra postujem utiske!

spor si zveki...
iskreno voleo bih da mi ga neko detaljno objasni, mozda ako bude na engleskom zvuk nesto i budem razumeo |))

Pa i dobro je sto je na japanskom, ubaci subtitle ako hoces da razumes :)

meni jako brzo opadne paznja kad moram da citam titlove, plus jos nisam apsolutno siguran da su titlovi 100% tacni (japanski bas nije lak za prevod, drugarica mi ga prica), tako da se stvari zavrse na tome da ili zaspim ili posle nish ne razumem...

ff spirits within mi se jako svidjao i sve sam lepo skontao jer je na eng...

Ovde je poenta da ako nisi igrao igru verovatno neces pohvatati sve bez obzira na kom jeziku je. Doduse, nije ni toliko bitno, posto 50% filma otpada na borbe, a za to ti ne treba titl :D

Dandy je napisao(la):
Ovde je poenta da ako nisi igrao igru verovatno neces pohvatati sve bez obzira na kom jeziku je. Doduse, nije ni toliko bitno, posto 50% filma otpada na borbe, a za to ti ne treba titl :D

U pravu si skroz, ko nije obrnuo FF7 ne moze da zna stvari koje se podrazumevaju u filmu.. ali mu zato ostaje da se divi kako je odradjen.
Doduse bese davno kada sam na PS1 presao igru sa nekih aktivnih 40ak (ili mozda 60ak) sati igranja, tako da se ni ja ne secam nekih pojedinosti iz obimne radnje igre.

Uh, ja bi ga rado gledo, al nema nigde....
(sapucem) A jel ima neko to na dvix-u? :d :d

Xexe, ma salim se. .. piraterija... hkm.
Nego jel ga neko odgledao celog? Kakvi su utisci? Jel je animacija bolja od Spirits Within ili je na nivou istog?

Shang Tsung je napisao(la):
Nego jel ga neko odgledao celog? Kakvi su utisci? Jel je animacija bolja od Spirits Within ili je na nivou istog?
Ja sam ga odgledao jedno 7-8 puta do sada :D
Uradjen je bolje nego Spirits Within, vidi se napredak od par godina. Doduse, takodje su likovi malo vise pravljeni da podsecaju na igru, pa ne deluju toliko realno, ali sve ostalo je detaljnije i fluidnije. Tkanina je fascinantna, pretpostavljam da imaju algoritme koji racunaju ponasanje doticne na vetru i prilikom kretanja lika. Kamera je odlicna, muzika sjajna... ma nemam ni jednu pravu zamerku, stvarno vredi pogledati cak i mimo igre.

=) Subarashi

Sto se tice prevoda, sub grupa AnimeOne ima odlican prevod. Dodushe ja govorim Japanski pa mi subs i ne trebaju :p.
Film je ispunio sva moja ocekivanja, igrao sam i igru pa mi je sve ovo kao slag na tortu.

Toplo preporucujem.

Vrh Dno