Šta je novo?

Final Fantasy Versus XIII (PS 3 Exlusive)

Nije mi jasno kako mozete da svarite japanski jezik, pricaju kao da su na WC solji. :D
Nemacki je isto odvratan jezik, ali jako koristan ko ga zna.
Ne fali japanskom nista, pre ce biti da nesto sa tobom nije u redu.

Sta mislite kakav ce biti ovaj Versus ? Posto ga radi tim koji je radio Kindom Hearts (tako nesto), a ja ne znam nista o tim igrama.
Ocajnicki je potrebno malo vise slobode na mapama i upravljanje celim partyem.
Bice u najmanju ruku dobar.

Ja npr. znam nemacki, i zaista smatram da oni odlicno rade sinhronizaciju!

S obzirom da oni sve sinhronizuju, to rade vrlo profesionalno... Svaki glumac ima nekog svog nemackog dvojnika, tako da ukoliko gledate filmove sa Bred Pitt-om, uvek cete cuti istog sinhronizatora(aj tako da ih nazovemo! :))

Samo steta sto tako nisu odradili MGS... Jos pogotovo ako se covek vec navikao na David-a! :)

A sto se tice Versus-a, ocekujem mnogo... Dugo se vec radi na njoj, pritom je i ekskluziva.

Poslednja izmena:
Odigraj prvo FFXIII, nije uopste tako los, prica izvlaci prosek skroz, a i side questovi su pravi izazov.
Yebem li ga, valjda ce uraditi ovaj Versus kako treba. Tesko da ce biti infoa do TGS-a. :(

Izacice ovo za godinu dana max.

It's official: Final Fantasy Versus XIII story finally complete
Four years after being announced at the 2006 E3 expo, it appears the story for Square-Enix' Final Fantasy Versus XIII is finally complete, leaving us with a sigh of relief after being a no-show at this year's E3.
The news comes courtesy of Japanese gaming magazine Dengeki Playstation, who spoke with FF Versus XIII director Tetsuya Nomura, confirming that the storyline is officially wrapped up.
The interview didn't spill much in terms of detail, but the director also suggested the characters and their wardrobes were also finalized, which may seem trivial until you stop to consider the intricate detail Final Fantasy characters have.
Aside from various 'console war' rumors speculating the game's appearance on Xbox 360, we haven't heard much about the game recently, despite being announced alongside Final Fantasy XIII. It's good news for fans, and the game is expected to be on display at this years Tokyo Game Show in September.

Ovo mnogo dobro izgleda !!! :zgran::zgran:
PS3 only :smoke:

[YOUTUBE]fuzAc5yR1YU[/YOUTUBE]

Ja npr. znam nemacki, i zaista smatram da oni odlicno rade sinhronizaciju!

S obzirom da oni sve sinhronizuju, to rade vrlo profesionalno... Svaki glumac ima nekog svog nemackog dvojnika, tako da ukoliko gledate filmove sa Bred Pitt-om, uvek cete cuti istog sinhronizatora(aj tako da ih nazovemo! :))

Sinhronizacija je jednostavno totalno retardiran koncept i bogu hvala da smo barem po tome ispred Nemaca. Ne znam koliko da je dobra, ne može da zameni glas originalnog glumca. Šteta što filmski studiji ne skupe hrabrosti i zabrane takve gluposti.

Aj da stavimo ovaj trailer u adekvatnu temu. Igra deluje krajnje zanimljivo, combat sistem je valjda bolji do FFXIII ?

[YOUTUBE]1A0AU1eNSXk[/YOUTUBE]

Cekaj ako je ovo kao u Kindom Hearts kako onda to funkcionise otprilike ? Jel isto nalaces na protivnike pa krene djuskanje u mestu i time limiti ? Ili je sve real time ?

Kingdome hearts je bio real-time ako se secam dobro, imas isto dvojicu koja te prate pa mislim da mozes da biras koga lika ces da kontrolises, mozda gresim u nekim detaljima davno sam igrao kh1

Evo trailera sa eng titlovima. Ovaj sto se igra sa njim je neki princ.

[YOUTUBE]flmHlDsxda8[/YOUTUBE]

Brand New Final Fantasy Versus XIII Details

New details are leaking out regarding Final Fantasy Versus XIII, which were announced at last week's Square Enix event. This information is loosely translated from Japanese, so please forgive any mistakes.

-First bit of information is that Noctis, who is the main character, is actually a prince. His father is the king of the "country that possesses the world's only crystal."
-This was already known, but the full name of Noctis is Noctis Lucius Caelum, and Stella's name is Stella Knox Fleuret, who is a princess.
-There is a scene where Noctis' father says that he "cannot become king," so the story may be based around this concept. Noctis may be trying to overthrow his father for some reason.
-Although you only control one character, you can change between characters. So you won't be playing as Noctis all the time.
-Finally, Noctis can use multiple weapons and swords

So it looks as though you may be switching through several characters whilst playing Versus XIII. If that is the case, then Nomura is taking ideas from his later Kingdom Hearts titles, where you can play as other characters and use their abilities to fight certain enemies and complete puzzles.

Final Fantasy Versus XIII is expected to release at some point in 2011, but there is no confirmed release date yet.

Bice veselo... Za 2011 su najavljeni i FFXIII-2 i FFXIII Versus... Doduse pre ce biti da ce -2 da bude pocetkom 2012... Nadam se samo da nece opet da odloze Versus...

Nazad
Vrh Dno