sreta-steta je napisao(la):
Kada sam poslao za sezampro oni su mi napisali kao nema tehn. mogucosti, ali mogu da uplatim sada a oni ce kao da "urgiraju" kod telekoma. I tada je meni licilo da adsl samo sto nije, ali to "samo sto nije" u srbiji moze da potraje. Inace imam neku informaciju da ce SBB uskoro (kao do kraja meseca) ponuditi svim korisnicima f.grad-cerak-zarkovo prelazak sa iKom na njih....
Sezam....hehehehe :crash: :crash: :smash: :smash: :smackbum: :smackbum:
Ja sam potpisao ugovor sa njima
petog februara 2005. godine!!! Naravno, rekli su mi da
imam tehnicke mogucnosti/uslove i da sve stize za 15ak dana. Naravno, prodje godinu dana, a svaku put su napusavali telekom zbog toga sto ja cekam. Naravno, nisu oni krivi sto telekom nije hteo da postavlja opremu na 231**** centralu, ali kog vraga su me "navukli" da potpisem. Do sada bih 1000 puta odustao i isao na wireless varijantu.
Naravno, budali (meni) je doslo iz dupeta u glavu tek krajem januara kada sam ponistio ugovor i cvrsto resio da ostanem na dialup-u dok ne stigne ADSL (svakako ne kod sezama koji se sluzi lazima samo da bi skupio vise musterija). Ova vest da ce SBB da se javi....prilicno me raduje, ali...nakon godinu dana zaje*avanja sa Sezamom i telekomo, odnosno Ikomom, postao sam hladnokrvniji, tako da dok ne vidim nesto konkretno, necu mnogo da ke*am.
P.S. ako mi SBB ponudi prelaz kod njih pre nego sto stigne ADSL, imas gajbu piva od mene!!! cheers
Ostaje sam da vidim da nabavim neku prangiju da obradim sve u ulazu, jer je ceo ulaz na Ikomu, a samo tri stana placaju. Naravno, opsti svinjac ispadne kad im dodju tehnicari i iskljuce svima....pa cak i nama sto placamo!!! :wall: