Šta je novo?

file lista iz comandera u word??

radec

Čuven
Učlanjen(a)
06.01.2004
Poena
619
Da li ko zna nacin kako da iz total comandera prekopiram listu file-ova u word??
u napred hvala

Dok si u folderu gde se nalaze zeljeni fajlovi, u komandnoj liniji TC-a otkucaj:
dir /b /ogn > fajlovi.txt

Dobices fajl "fajlovi.txt" u kojem se nalazi spisak svih foldera i fajlova. Copy/Paste u Word i to je to.

Ako hoćeš sve fajlove u poddirektorijumima, onda dir /b /s /a-d > out.txt

komande u tc-u su :

cm_CopyFullNamesToClip (Copy names with full path)
cm_CopyNamesToClip (Copy filenames to clipboard)

kopiraju imena/putanje selektovanih file-ove i foldera na clipboard.

ja ih koristim iz toolbar-a, imam ih kao dugmice

poz

Poslednja izmena:
Hehe, koliko god da koristim TC, uvek ima jos ponesto da se nauci ;).
Bravo majstore.

Explorer je napisao(la):
Hehe, koliko god da koristim TC, uvek ima jos ponesto da se nauci ;).
Bravo majstore.

Huh da znas vala!
Svaka cast!
-Solim

Hvala svima na odgovorima :wave:

@Explorer&Solim

evo copy/paste onoga sto sam upravo napisao istim povodom u drugom thread-u (http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=92949 , post #8):

nema na cemu , lepo sa tvoje strane a cini mi se da i tc ima onaj sindrom da ga dosta ljudi koristi ali ne u velikom procentu sve njegove mogucnosti (kao word , iako je tc dosta bolji prog ). i onda kada treba da objasnim nekom zasto je tc bolji od explorer-a , nekako ne znam odakle da pocnem ...

poz

PretendeP je napisao(la):
@Explorer&Solim

evo copy/paste onoga sto sam upravo napisao istim povodom u drugom thread-u (http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=92949 , post #8):

nema na cemu , lepo sa tvoje strane a cini mi se da i tc ima onaj sindrom da ga dosta ljudi koristi ali ne u velikom procentu sve njegove mogucnosti (kao word , iako je tc dosta bolji prog ). i onda kada treba da objasnim nekom zasto je tc bolji od explorer-a , nekako ne znam odakle da pocnem ...

poz

E to je jedino sto bi znao, DVA PROZORA,
posle toga bi se pogubi u objasnjavanju a verovatno i slusalac :)
-Solim

Nazad
Vrh Dno