Šta je novo?

File Corrupted

mixi

Čuven
Učlanjen(a)
07.03.2002
Poena
630
Zbog cega mi se u poslednje vreme pri pokretanju nekih programa javlja ova poruka. Sistem je skoro podignut, skeniran je nod-om i spyboot-om. Da li je problem software-ske ili hardware-ske prirode.

Prilozi

• poruka.jpg
    poruka.jpg
    16.6 KB · Pregleda: 109
Problem je softwerske prirode po ovome izgleda da je neki virus koji nije nod uspeo da registruje tompra preporuka da ga skeniras sa Avast Home koju koristim i veoma je uspesan iako nadje neku stetocinu delotvoran je.
A problem je do onog fajla koji ti pise u headu ovog prozora koji si postavio.

Poslednja izmena:
Svakako je softverske prirode, ali ne mora da znaci da je obavezno virus u pitanju. Probaj sa ponobnom instalacijom doticnog programa.

Problem itekako može biti hardverske prirode. Čak je i veća verovatnoća da je hardver u pitanju. Problem sa memorijom, loši sektori na disku.

Mada može da bude i bad crack :D

Ja sumnjam na hard, star je oko 2 god. pa mislim da mu je mozda i vreme. Ponovna instalacija programa pomaze, ali samo na kratko, vec pri 4-5 pokretanju programa poruka se javlja ponovo. Ne desava se na svim programima, u pitanju je 3-4 programa koji imaju problem.

Pa uzmi neki program sa kojim ces da iscekujes ceo hard i da mu eventualno odradis repair. Ako ti to uspe lepo partition magic pa nabadaj(vrlo dugotrajno i mukotrpno) gde su ti ok sektori i ostavi particije sa zdravim sektorima a ostalo seci

Sorry type missmatch napisano:ako ti to uspe
treba ako ti to NE uspe

Poslednja izmena od urednika:
mixi je napisao(la):
Ja sumnjam na hard, star je oko 2 god. pa mislim da mu je mozda i vreme.
Pa da to nije malo preterano? Dve godine i bacanje? Rano je to.... Mada, ne kazem da se ne desava i ranije, ali stvarno mnogo je da menjas hard na svake 2 godine

Pa dobro, ne mislim na bacanje, ali posle tog vremena verovatnoca postoji. Chekiracu ga pa cu videti da li je do njega problem.

Koristis li Nvidiin firewall ugradjen u cipset?

Vrh Dno