Šta je novo?

FifaStreet2

GR-44

Slavan
Učlanjen(a)
02.10.2007
Poena
370
Izvinjavam se ako je neko vec otvarao neku slicnu temu o ovome pa ako jeste.....

anyway znam da ovo igra postoji za sony 2 da li je neko cuo da poctoji za komp posto kako sam cuo valjda ima al ne kod nas dal neko zna gde ima da se kupi ili skine sa neta ali torent ili neki fajl posto imam 256\64 pa da mogu preko nekog programa malo brze i da mogu da nastavljam....

i da li mora da se igra sa joystick - om zbog finti (analozi)
i ako ima dal bi neko mogao da okaci neki screenshot ili slicno....
i zahtevnost ako moze..........

nadam se da nije puno zahtevan posto mi je komp dosta,dosta slab. :S:

256 rama
geforce 440 mx :wall: nema ni shadere aaaaa
1.8 procesor
i to je to
pozz i hvala unapred :type:

Igre nema za PC ima za ove konzole GameCube, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox, Nintendo DS. Mozes preko torenta da skines igru za Sony pa preko emulatora da igras.

e a jel imas neki emulator koji bi mogao da skinem ako mozes da mi das adresu i jel trebaju oni bios fajlovi ja sam nesto pokusavao i drug mi je preporucio kao da se ne zezam sa tim jel nema tog bios file-a i da za emulator da bi igrao preko njega treba zver od kompa a meni je konfiguracija losa kao sto vidis.....^^

i ako imas neku adresu za torente ako mozes da mi okacis ako ima negde za fifu street 2
pozz
hvala u svakom slucaju

1. nemoj da tražiš linkove za warez sadržaj, to je ovde (kao) zabranjeno
2. BIOS-e za konzole je lako pronaći, to je najmanji problem
3. Emulacija Xboxa i GameCube-a je u očajnom stanju, PS2 stoji mnogo bolje, ali trenutno ne postoji mašina koja može da pokrene FIFA Street 2 u punoj brzini. U prevodu, zaboravi.

OK.A jel moze neko da mi preporuci malo igrica koje bih mogao da igram na ovoj konfiguraciji al da nije CS,warcraft3 itd. znaci neke zanimljive da me ne smore :)
poz

Ma igram sve al trenutno bi voleo neku avanturu ili nesto slicno,moze i neka pucacina.

Probaj da nabavish Onimush-u to ti je odlichna igrica i trebalo bi da radi na tvojoj mashini.
Imash neshto slichno Fifi street za PC a to je Urban freestyle soccer.

Nazad
Vrh Dno