tps
Uhuhuh 1999,kad je to bilo,nije ni cudo sto gubis.
Pa prvo,moras da odaberes kvalitetan tim.Nije mala razlika izmedju njih,npr. ja sam u 2003 redovno gubio od jednog druga zato sto je on stalno uzimao Manchester koji je nerealno uradjen,a igrao sam duze fifu i bolje od njega! O
O kakvim vanzemaljcima i supermenima na golu vi pricate?E,to je neisqstvo! ctp;
U 2004
golovi se daju sa 20-35m i nikako drugacije!Naravno,mozes ti da das gol i sa 5 metara,ali ako hoces da pobedis,nema takvih golova.Ja sam 99% postigao sa velike distance.Cak je jednom Lee Hendrie (Aston Villa,skil oko 70) dao gol
Canizaresu sa 40m iz voleja.Nerealno,ali sta da se radi.
Ovde se zaboravljaju
pasovi u prazno (w) zato sto je to totalno bezveze i shiptarski odradjeno!Od 100000000 takvih pasova,procice ti mozda njih 5 :cuss:
Sprint se drzi samo do poslednje trecine protivnicke polovine,negde oko 30m treba da ga otpustis ako ga uopste koristis,zato sto se igraci veoma lako spetljaju,tj. protivnici ti oduzmu loptu kao dobar dan.Treba polako da se namestis na sut negde posred terena i makar on bio najsporiji moguci,sansa za gol ti je za 90% veca nego da si sutnuo maximalno jako i precizno sa 5m,jer kazem,bezveze su odradjeni neki segmenti.
Slobodni udarci...moras da namestis cilj u sam gornji ugao,felsiras loptu na stranu sa koje sutiras (shift+levo/desno) i prvi deo suta stavis na malo vise od pola,a drugi na pola ili malo nize od toga!!!E,pa makar i Canizares ili Kahn bio na golu...ako je suter dobar,tu nema price.
Sto se tice odbrane,
oduzimanje lopte je najbolje da vrsis preko D tastera,znaci bez uklizavanja.Samo se zaletis na igraca,i verovatno ce se lopta odbiti do nekog tvog.
Kornere je najbolje da izvodis na drugu (far) stativu pa taster w,i onda da pokusas da sto vise mozes odguras protivnickog igraca (na dole),i naravno D,pa bi trebalo da lopta udje u mrezu.
E,sad,ma koliko ovo bili iskusni i korisni saveti,ti ces ipak morati dosta da se uigras i uvezbas to sve,jer ipak to ne moze 'tek tako'.Ali,za nekoliko dana,i komsiji ce mreza da bude puna O
zpd