Šta je novo?

fifa2004 kakoooooo?

ctebah

Čuven
Učlanjen(a)
14.05.2002
Poena
619
zadnji put sam igrao fifu99 i evo sad 2004 sa komsijom u lan-u, uvek ali uvek gubim, to i nekako mogu da podnesem ali ono sto nikako ne mogu to je *****avanje posle utakmice!!!

dajte neki tip kako je igrati i kako najlakse davati golove, ako postoji neki sajt sa uputstvom dajte i to, samo da dobijem bar jednu partiju pa vise necu ni jednom da je odigram...

p.s. vec sam jednu tastaturu polomio, ubio sam je ko zeca!!!

Nema uputstva. Ili je komsija puno stariji od tebe :D, ili nisi dovoljno vezbao. Ne moze biti nista drugo.

Odes na sajt http://www.fifa04.com
posetis sekcije Tips & Tricks, Forum (FIFA 2004 Forum) i naci ces dosta toga zanimljivog pogotovo na forumu, a moze da posluzi i Google

ctebah je napisao(la):
zadnji put sam igrao fifu99 i evo sad 2004 sa komsijom u lan-u, uvek ali uvek gubim, to i nekako mogu da podnesem ali ono sto nikako ne mogu to je *****avanje posle utakmice!!!

dajte neki tip kako je igrati i kako najlakse davati golove, ako postoji neki sajt sa uputstvom dajte i to, samo da dobijem bar jednu partiju pa vise necu ni jednom da je odigram...

p.s. vec sam jednu tastaturu polomio, ubio sam je ko zeca!!!

Ili komsija ima vise iskustva od tebe ili bolji gamepad. Evo saveta u svakom slucaju: sutevi iz daljine imaju vise sansi da prodju nego ziceri sa par metara. Golman je apsolutno nadprirodno bice u ovoj igri, a odbrambeni igraci pravi majstori - bilo da igras protiv coveka ili masine.
Gol takodje mozes jos dati iz kornera prilicno lako - vezbaj imas tutorijal odeljak u igri, gol iz slobodnog udarca zaboravi zbog supermena izmedju stativa :D

Minja je napisao(la):
...
Gol takodje mozes jos dati iz kornera prilicno lako - vezbaj imas tutorijal odeljak u igri, gol iz slobodnog udarca zaboravi zbog supermena izmedju stativa :D

Ne bih se slozio sa slobodne udarce, poshto ja imam uspeshnost od preko 80%. Sve je stvar vezbe, dobrih refleksa i naravno pravilnog izbora igracha koji ce ti shutirati slobodnjak.

tps

Uhuhuh 1999,kad je to bilo,nije ni cudo sto gubis.

Pa prvo,moras da odaberes kvalitetan tim.Nije mala razlika izmedju njih,npr. ja sam u 2003 redovno gubio od jednog druga zato sto je on stalno uzimao Manchester koji je nerealno uradjen,a igrao sam duze fifu i bolje od njega! O:)
O kakvim vanzemaljcima i supermenima na golu vi pricate?E,to je neisqstvo! ctp;
U 2004 golovi se daju sa 20-35m i nikako drugacije!Naravno,mozes ti da das gol i sa 5 metara,ali ako hoces da pobedis,nema takvih golova.Ja sam 99% postigao sa velike distance.Cak je jednom Lee Hendrie (Aston Villa,skil oko 70) dao gol Canizaresu sa 40m iz voleja.Nerealno,ali sta da se radi.
Ovde se zaboravljaju pasovi u prazno (w) zato sto je to totalno bezveze i shiptarski odradjeno!Od 100000000 takvih pasova,procice ti mozda njih 5 :cuss:
Sprint se drzi samo do poslednje trecine protivnicke polovine,negde oko 30m treba da ga otpustis ako ga uopste koristis,zato sto se igraci veoma lako spetljaju,tj. protivnici ti oduzmu loptu kao dobar dan.Treba polako da se namestis na sut negde posred terena i makar on bio najsporiji moguci,sansa za gol ti je za 90% veca nego da si sutnuo maximalno jako i precizno sa 5m,jer kazem,bezveze su odradjeni neki segmenti.
Slobodni udarci...moras da namestis cilj u sam gornji ugao,felsiras loptu na stranu sa koje sutiras (shift+levo/desno) i prvi deo suta stavis na malo vise od pola,a drugi na pola ili malo nize od toga!!!E,pa makar i Canizares ili Kahn bio na golu...ako je suter dobar,tu nema price.
Sto se tice odbrane,oduzimanje lopte je najbolje da vrsis preko D tastera,znaci bez uklizavanja.Samo se zaletis na igraca,i verovatno ce se lopta odbiti do nekog tvog.
Kornere je najbolje da izvodis na drugu (far) stativu pa taster w,i onda da pokusas da sto vise mozes odguras protivnickog igraca (na dole),i naravno D,pa bi trebalo da lopta udje u mrezu.

E,sad,ma koliko ovo bili iskusni i korisni saveti,ti ces ipak morati dosta da se uigras i uvezbas to sve,jer ipak to ne moze 'tek tako'.Ali,za nekoliko dana,i komsiji ce mreza da bude puna O:)

zpd

Hej, -=*[BarSel]*=-, moram negde odigrati sa tobom FIFU, delujes kao pravi izazov... Da vidim koliko vredim...
cheers

e sve je to lepo ali kako da promenim kontrole? skinuo sam patch i imam opciju za konfig tastature ali za joypad nemam. Imam A4Tech Wheel Gamepad GP-11 na gameport-u a na netu sam nasao podesavanje da moze da se podesava svaki USB joypad ali za gameport nema nista. Pomagajte ne mogu jednu utakmicu da odigram k'o covek

set je napisao(la):
e sve je to lepo ali kako da promenim kontrole? skinuo sam patch i imam opciju za konfig tastature ali za joypad nemam. Imam A4Tech Wheel Gamepad GP-11 na gameport-u a na netu sam nasao podesavanje da moze da se podesava svaki USB joypad ali za gameport nema nista. Pomagajte ne mogu jednu utakmicu da odigram k'o covek
Prijateljski savet: predji na pro evolution soccer 3. Bar pet puta je bolji od uboge fife. Ja presao i nisam se pokajao.

Re: tps

>>O kakvim vanzemaljcima i supermenima na golu vi pricate?E,to je neisqstvo! ctp;<<

Pa brate ako gol mozes da das samo sa 25 + metara a sa 5 nikako onda mozda i nije supermen ali svakako brani sve suteve iz blizine. O neiskustvu ne zelim ni da cujem, bar kad je fifa u pitanju :mrgreen:

ma igrao bi ja PES kad bih mogao ipak je slaba masina za tako nesto ali dajte neku pomoc za ovu fifu

set je napisao(la):
ma igrao bi ja PES kad bih mogao ipak je slaba masina za tako nesto ali dajte neku pomoc za ovu fifu
PES 3 uopste nije zahtevna igra, samo ima par fora sa podesavanjima. Procitaj bilo je o tome reci na forumu. Kod mene mnooogo bolje radi od fife na radeonu 8500 (ffa malo secka kada je ukljucen tower view (kamera).
PES 3 igraju ljudi sasvim pristojno na duronu 900 MHz i MX440 graf kartama (sto je u rangu boljeg GTS ili GF2 Ti)

Duron 1GHz, GF2 mx400, 384 MB SDR ne verujem ali mozda i nabavim btw na koliko cd-ova ide?

E, i meni treba pompoć za Fifu. Naime, kako se, bre, ova igra igra u LAN-u? Imam dva spojena računara i danas kada je drugar doneo igru nas trojica smo razbijali glavu i nismo uspeli da provalimo kako da je poteramo.

Posle pola sata smo vratili disk u omot i nastavili da krljamo kralja svih sportova - NHL.

Ajde ako ima neka dobra duša da mi napipe ono korak po korak, kao za debila što i jesmo.

Hvala!

Moras prvo da skines patch 1.1, koji ces naci na http://downloads.soccergaming.com i tezak je oko 3,5mb. Posle je opusteno, samo odes u GAME MODES, pa na MULTIPLAYER, dalje znas.

Minja je napisao(la):

Jesi siguran posto na http://www.kompjuterskeigre.com/ser/ na testu pise da treba 5GB prostora ??

Ajde jos jedno pitanje:
Da li u FIFI 2004 postoji driblanje ili ne?

Za PES3 ti treba 5GB prostora, ako je instaliras sa DVD-a... a inace je na jednom CD-u...

A u FIFI imas neku vrstu driblinga imas na SHIFT, sto u kombinaciji sa pravovremenim sprintom moze dobro da dodje...

Kada sam to saznao, sa Interom sam dobio Boavistu 8-1 (world class, 6 min poluvreme). To mi je rekord za sada.

sad si me zbunio profi :) kako 1 cd a 5 GB sa DVD ???

Ni meni nije jasno :) Nisam imao iskustva sa DVD-ovima, ali rece mi tako drugar koji je nabavio DVD medju prvima kod nas. Ma nebitno, vazno je da je sada na 1 CD i da ti nista ne brines :)

Ma bre kad instaliras igru preko DVD-a,zauzima mnogo vise prostora nego pri instalaciji preko obicnog cd-a (5000mb-a kako vi kazete).Igra moze da se nadje i na obicnom cd-u...ja mislim da ide na 2,a na ta 2 logicno NEMA nekih stvari koje mogu da se nadju na DVD-u (neke cut-scene,otkud znam........)

jednostavno....EA je malo glupav, imas bug u igri, onaj ko kreira igru, server, uvek pobedjuje! mene ubi klinac u mrezi a na istom racunaru...

Minja je napisao(la):
...

PES 3 uopste nije zahtevna igra, samo ima par fora sa podesavanjima. Procitaj bilo je o tome reci na forumu. Kod mene mnooogo bolje radi od fife na radeonu 8500 (ffa malo secka kada je ukljucen tower view (kamera).
PES 3 igraju ljudi sasvim pristojno na duronu 900 MHz i MX440 graf kartama (sto je u rangu boljeg GTS ili GF2 Ti)

'ajde ti meni dovedi nekoga ko ima durona 900 i mx440 da mi podesi PES (celeron 850@1100, mx440 - abit siluro)... Mislim postavio sam i temu, ti si odgovorio, ali ništa konkretno.

Dakle, reci mi, šta je taj sa Duronom uradio da bi mu igra skroz dobro radila?

FIFA2004 ima jednu slabu tacku, gore navedenu, a to su golovi iz povece daljine, pogotovu ako sutiras blizu donje aut-linije sa 30-40 metara. Lopta dobije neki ludi fels i eto ti prelepog gola !!!!

Ne secam se kada sam dao gol iz daljine... ako naucis da pravis neke dobre akcije, sto nije lako, tada se pokaze koliko je ovo dobra igra (naravno na world class tezini).

Nazad
Vrh Dno