Šta je novo?

FIFA World Cup 2006

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Agilni

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2003
Poena
680
Nakon dosadnog prvog poluvremena, nešto življeg drugog, uz blagu inicijativu Holanđana, polukontra Plavih završila je kornerom.
Udarac iz ugla, sa desne strane izvodi Ðorđević. Dug put lopte najbolje je ispratio Krstajić koji je glavom nešto lošije zahvatio, ali poslao na sam peterac. U gužvi se najbolje snašao Zvonimir Vukić i KOLENOM promenio pravac lopti i prevario zbunjenog Van Der Sara. 1 - 0 za reprezentaciju Srbije i crne gore!!!
Nakon ovoga, teško je bilo izdržati pritiske Holanđana, ali samo Dragoslavu Jevriću možemo zahvaliti što je naša mreža ostala netaknuta i što pobedom startujemo u Nemačkoj...

Ovako je počelo moje igranje najnovije FIFE. Poučen iskustvom da se ova prolećna izdanja ne razlikuju previše od zvaničnih, odmah sam započeo na World class nivou težine. Nisam se prevario. Gameplay je gotovo isti, uz nešto nepreciznije, ali logičnije paseve. Teren je nešto veći nego što je realno (opet približavanje PES serijalu), ali to uopšte nije tako loše, naravno. Grafika podešena na maximumu nema ništa novo, znači tuga... Dueli sa protivničkim igračima su nešto bolji, tj. lakše se zaobilaze, nisu kao stena, ali su zato i u napadu maštovitiji.
Što se naše reprezentacije tiče, svi igrači su tu, sa poprilično realnim karakteristikama (što naš tim svrstava u neki prosek). Ono što smeta je to da samo Kežman ima "pravo lice", a svi ostali su generisani u igri. Očekivao sam više po tom pitanju. Takođe, komentator je u jednom trenutku uzviknuo IGOR DUŽAŽ! Simpatično :)
Jasno je da ovo i dalje nije najbolji fudbal, ali ukoliko vam se ide na mondijal, onda... Cela igra odiše šmekom Svetskog prvenstva i na taj račun idu sve pohvale.

Na kraju prve utakmice, gledajući pregled prilika i golova, intonirana je naša himna!!! Ustao sam i odslušao, ruka mi je bila na srcu :D
Sledi utakmica sa Argentinom, koja je u prvom meču pobedila Obalu Slonovače rezultatom 5-2...

...

hahahahahahaahha ..... faco :d

znam da spamujem ali bilo je jace od mene ... "Hej Sloveni... :wave:

E samo kad je izasla, video sam opis na ign pre nekoliko dana i interesantno je delovalo, ocena sasvim dobra 8.4. Jedino nisam znao kad je tacan datum izlaska.

Poslednja izmena:
Kežman je sa dva gola doneo pobedu protiv Argentine i praktično Plavima već obezbedio drugi krug. Oba gola su postignuta nakon odbijenih lopti, jednom nakon intervencije golmana, jednom posle pogeđene prečke, oba puta nakon udarca Žigića.
Jevrić je opet obavio najteži posao, iako je primio gol sa nekih 20-ak metara posle šuta Riquelme-a.

Iskreno, ugazili su me, ali sam imao sreće :D

Poraz od Obale Slonovače 2-1. Dva gola Drogba, jedan Kežman.

Nije to toliko bitno, već da je pred kraj utakmice komentator javio trenutni rezultat utakmice Argentina - Holandija. Sjajno! Pobedili su Argentinci 1-0, tako da su osvojili prvo mesto u grupi.

U osmini finala igramo protiv Portugalije... ne javljam se više ako ne dođem do finala :D

Nisam ušao u finale... ali eto, da se javim da sam od prvaka sveta izgubio posle izvođenja jedanaesteraca, kao i da sam turnir završio pobedom.

Prvak sveta je Španija ???, koja je u finalu bila bolja od Argentine (njih sam pobedio u grupi...), treći su naši, a četvrti Česi. Najbolji strelac prvenstva je Kežman sa 6 golova, a najbolji igrač Tores. Francuzi nisu ni prošli takmičenje po grupama, Brazilci izgubili još u osmini finala, kao i Englezi, za koje sam mislio da će sve oduvati, jer su u grupi imali gol razliku 10-0.

Mogao sam biti i prvak, ali nisam se hteo kvarno služiti save-ovima :)

Toliko od mene što se tiče ove FIFE, možda je zaigram opet kada počne pravi mondijal, a do tada, samo ako mi se sluša naša himna posle utakmice :D

Pa obicno se za svaku fifu moze naci neki zanimljiv dodatak pa pitam jel ima sta od patcheva za ovu

Gde je juce bio Vukic? :d :wall:

Posle povrede Vidica tesko da ce se ponoviti rezultat kao sto je to bio kod tebe na utakmici sa Argentinom:)

Kakve povrede? :(

Pa zar on ne pauzira zbog crvenog protiv Bosne? :trust:

nazalost, pauzirao je prvo zbog kartona a onda se i povredio tako da nista od svetskog za njega.
I ja ovih dana igram tu fifu, i nije losa za ubijanje dosade.

Povredio se sinoć na treningu. Eh, da se Dušan Petković nije vratio kući... :d

Nego, čak i u igri ima Dušana Petkovića. Nije po default-u među 23 igrača, ali ga ima na spisku alternativa.

Ne, sad bas procitah da se na treningu juce povredio,odnosno koleno, zbog cega sledi pauza od nekoliko nedelja,tako da smo ga sad.....

3 posta u isto vreme:)
Meni Petkovic jeste po defaultu u 23:)
A igru sam probao juce prvi put tako da sam odmah izabrao nase i bio je tu:)

Sada Petković (selektor) može imati opravdanje za loš rezultat, posebno kada čuje da mu je sin bio na spisku čak i u FIFI...

Poslednja izmena:
Isto sam odmah pomislio:)
Ali realno sad smo u odbrani ugasili,a i falio je njegov pas to se videlo u prvoj utakmici jer Krstajic je pola poslao izvan igre:)

ma kakav njegov pas, ako opet budemo tako bunarili sa tim dugim loptama necemo ni jedan gol dati. fali nam jedan ofanzivni vezni pored Djordjevica da zna da prenese loptu preko pola i lepo organizuje napad.

Taj jedan ti je Koroman!!Odlican je.
Mislio sam ako vec hoce da bunare da bar ima ko da uputi tu loptu:)
Jesi video kako to u Manchesteru lepo radi

Pa nije to Koroman, slazem se da je odlican ali on je desni bek/vezni, kako god. Ali nije to ono sto nam je falilo protiv holandjana. Trebao je da izbaci Nadja i ubaci jednog ofanzivnijeg poput Sase Ilica ili Vukica.
Tako bih ja uradio u fifi :D

p.s. mislim da nam sledi ban za ovo spamovanje :D

Poslednja izmena:
Nece valjda:)
Kakav Sasa Ilic njemu ne bi dao nacrtanu ovcu da cuva.
Vukic ok ali je trenutno u losoj formi zbog povrede

Treba Petković da izbaci ove retardirane jeromonahe iz ekipe.

Ma Petkovic nije normalan, koji bre Nenad Djordjevic???a i dokle god nama igra Savo pa i Kezman i Stankovic (koji je dobar u Italiji, al u reprezentaciji pliva) nema tu leba. Na sredini bolje mesto Nadja neki iz mladih npr. Krasic i dal zna neko sto ne zovu Ramba u reprezentaciju kad je tata u Brazilu???

Evo mog sastava:

Stojkovic

Krstajic, Gavrancic, Vidic, Dragutinovic

Koroman, Djordjevic, Krasic, Duljaj

Zigic i nemam pojma sta je najpametnije mozda Kezman, mada on u reprezentaciji nije mogao levim ekipama da da go, koju su mu sanse da zavuce Argentini???

Poslednja izmena:
aj sad kad si i ti dao sastav da i ja dam moj :)

Jevric

Duljaj Gavrancic Krstajic Dragutinovic

Koroman .............. .....Stankovic
..........Djordjevic....Vukic (Ilic)

.............Kezman Zigic

Poslednja izmena:
Ma nemamo mi bolje od ovih. Eventualno Paunović, ili glupi Lazetić, koji je makar brz. Ovako smo najsporija ekipa na prvenstvu. Obala Slonovače će nas pretrčavati samo tako, biće smešno. Jedine bodove očekujem upravo protiv Argentine, maksimalno jedan :d
Slažem se da Krasić nedostaje. Njega sam očekivao kada se Vučinić povredio, ali eto. Ipak se Petković odlučio za one koji najbolje znaju fudbal, ali staromodni.

Probao sam igru i dopala mi se,a posebno sto sam osvojio titulu igrajuci kao
SCG:guitar:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno