Misha R je napisao(la):
nista novo znaci ea nikada nece napraviti dobar fudbal samo znaju da nasminkaju igru. Iss je zakon. Mada i konami nije nista bolji, izdaju stalno nove verzije igre koja je jos bagovanija nego stara. Kada bi se napravila neka mesavina fife i iss to bi bila prava stvar. Grafika, zvuk od fife, a igrivost i realnost iss.
Bojim se da ti nista od toga nisi igrao !
Fifa 2002 World Cup je naprosto FENOMENALAN fudbal i gre'ota je ne probati ga.
Ja sto se tice igrivosti bilo kojih igara ne mogu da razlucim koje to igre recimo imaju drasticnije drugaciji gameplayu okviru jednog te istog zanra od ovih zadnjih 5-6 fifa...
Ko kada bi poredili Q2, Half Life, Kanter, Rogue Spear, Ghost Recon, Q3 i recimo Star Wars JK2. Razlike su drasticne.
P.S. ljudi osvojio sam Sampionat na World Class-u sa Argentinom i otvorio mi se nekakav all star tim Amerike (Brazilci, Argentinci i 1 Amer (Reina) koga sam odstranio zbog etnickih predrasuda
😀). Moguce je da mi se otvori nesto slicno za Evropu ili Afriku kad osvojim sa ekipama sa tih kontinenata...
A inace igrati odbranu, sto kaze Vince, je vraski tesko, bukvalno morate da startujete direktno ispred njega da biste uzeli loptu, ali zato ima mnogo vise saradnje medju odbrambenim igracim nego ikada (tipa 1 rempluje sa napadacem i usporava ga dok drugi pritrcava i sl.).
Zaista ovo je nesto najblize realnosti do sada. A Must Probati
🙂
P.P.S. Vince, Torontu nesto lose ide, a ? ctp;
😉 hrkk
😛
Pozdrav :wave;