Šta je novo?

Fifa World Cup 2002

Vince Carter

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
649
Odigrao sam samo par puta protiv kompjutera, i sta znam, izgleda stvarno lepo, stadioni su lepi:), zanimljiva je fora sa 'star' igracima tj sutevi i pasovi Figa, Zidana, Rivalda & Co. kao da imaju oci :D... ali mi se cini da se ipak prelako daju golovi (lakse nego u 2002) a i golman nazalost ne deluje nista pametnije. Doduse, jos nisam igrao protiv ortaka, a igranje protiv kompa i inace sucks ass. :)

bah
si provalio kako ustase navijaju

naci karakteristicno je da navijaci svake repre. imaju svoje poklice
tako croacani pevaju za dinka sakica i ono ajmo u ***** ili sl....:)

Azda' je napisao(la):
bah
si provalio kako ustase navijaju

naci karakteristicno je da navijaci svake repre. imaju svoje poklice
tako croacani pevaju za dinka sakica i ono ajmo u ***** ili sl....:)

Nisam, ali sam provalio da je golman katastrofalno glup. :mad: Opet prima golove sa 50ak metara, a o bacanjima u prazno da i ne govorim. :mad:

GOOOOOOO!!!!

U 01-cu bila je ona rutina da nemos da punis mrezu stalno sa istog mesta, ...
desno, centrira (a), promenis igraca (s) i drndas sut (d) i go>
> Golman drzi ruke ukocene ispred i gleda u go...
ima li neka slicna pozicija (smara). I koja je preporucena tezina i brzina igre?:D :p hrkk :D P.S. Koji su fazoni sa navijanjem?

Prokletstvo !!!

Sta je bre ovo...kad god hocu da postavim neku temu u zadnjih 10 dana sve naletim na doticni postavljen od strane nekog alien-a :D
IGRA RAZBIJA !!! Ja sam mali Fifomanijak...odigrao sam par meceva na World Class tezini...Rezultati :
Argentina (user) - Nigrija 1:2 (dadose mi 2 gola u zadnjih 10 minuta :()
Argentina (user) - Engleska 1:6 (al dao sam 1 :))
Italija (user) - Equador 2:1 (e ovo je bilo ozbiljno ;) )
Italija (user) - Meksiko 1:0 (demonstrirao sam vanrednu takticku posvecenost i disciplinu igre...:))
Naravno, sve je igrano na World Class nivou...
Dakle, kao sto se vidi, period privikavanja jos uvek traje...Mozda bih i dobio prve dve tekme ali je kisa padala po celom terenu, narocito oko korner zastavice :D (Z. Mihajlovski).
Startovi na D su sada raznovrsni i ima ih nekoliko vrsta, samo je strasno neprijatno sto maltene moraju bar 2 igraca da startuju u odbrani u kratkom razmaku da bi pokupili loptu, sto ume da bude neprijatno kada ostane 1 na 1 sto je najcesce slucaj posle onih njihovih budjavih dugih lopti...
Igra je jos vise usporena i svaki segment je u najmanju ruku blago poboljsan...
Potezi su raznovrsni...npr. nema vise isti skok i sut glavom i beskorisni dajv, nego ima bar 10 vrsta...sa zemlje, sa skokom, bocno, unazad i kobinacije i sl.
Nase reprezentacije nema sto zbog toga jer se nismo plasirali sto zbog toga sto niko ni ovde ne zna ko sve za nas igra :D
Ima 4 nivoa tezine,...biginer, a****** profeshnl, vrld klas.
Kada je budem jos malo isprobao bice jos utisaka, preporuka i sl.
P.S. Vince, na kom to nivou igras posto lako dajes golove ? ne priznaje se ***** mod ))))))
P.P.S. gandalf, ne pise se Goooo nego Goooool i potrudi se da to ispravis da te ne bih tuzio zbog seksualnog uznemiravanja ;)
:wave;

Re: Prokletstvo !!!

filipenko je napisao(la):
Sta je bre ovo...kad god hocu da postavim neku temu u zadnjih 10 dana sve naletim na doticni postavljen od strane nekog alien-a :D

Cini ti se (mislim ovo za aliena) :p :p :p :p

P.S. Vince, na kom to nivou igras posto lako dajes golove ? ne priznaje se ***** mod ))))))

Na bilo kom nivou je tako, jednostavno ako sa bilo kojim 'star' igracem sutiras sa ~20m od gola, skoro sve ulazi, a takodje i nemoguci sutevi iz mrtvog ugla i velike udaljenosti. Eh, cudo je Luis Figo...:D Malopre sam odigrao protiv ortaka (sa kojim se redovno koljem:) jos od FIFE 96) 7-8 partija, i (skoro) svaka iole ozbiljnija sansa je bila gol.hrkk Jeste da je odbrana sada realnija, ali su mozda malo preterali...

p.s. Argentina rules;)

nista novo znaci ea nikada nece napraviti dobar fudbal samo znaju da nasminkaju igru. Iss je zakon. Mada i konami nije nista bolji, izdaju stalno nove verzije igre koja je jos bagovanija nego stara. Kada bi se napravila neka mesavina fife i iss to bi bila prava stvar. Grafika, zvuk od fife, a igrivost i realnost iss.

U odnosu na 2002 ova igra je mnooooogo bolja. Pokreti su jos realniji, igra izgleda jos lepse a hardverska zahtevnost je drasticno niza. Fora sa zvezdama je super. Vince imas poziv od mene i brata na jedan lep turnircic (igrali bi ovu stvar)

Vince Carter je napisao(la):
U don't stand a chance. :p Prvom prilikom. ;)

U 2, Vince :D
Primate li jos nekog ? Cisto da vas ctp;
:wave;

Misha R je napisao(la):
nista novo znaci ea nikada nece napraviti dobar fudbal samo znaju da nasminkaju igru. Iss je zakon. Mada i konami nije nista bolji, izdaju stalno nove verzije igre koja je jos bagovanija nego stara. Kada bi se napravila neka mesavina fife i iss to bi bila prava stvar. Grafika, zvuk od fife, a igrivost i realnost iss.

Bojim se da ti nista od toga nisi igrao !
Fifa 2002 World Cup je naprosto FENOMENALAN fudbal i gre'ota je ne probati ga.
Ja sto se tice igrivosti bilo kojih igara ne mogu da razlucim koje to igre recimo imaju drasticnije drugaciji gameplayu okviru jednog te istog zanra od ovih zadnjih 5-6 fifa...
Ko kada bi poredili Q2, Half Life, Kanter, Rogue Spear, Ghost Recon, Q3 i recimo Star Wars JK2. Razlike su drasticne.

P.S. ljudi osvojio sam Sampionat na World Class-u sa Argentinom i otvorio mi se nekakav all star tim Amerike (Brazilci, Argentinci i 1 Amer (Reina) koga sam odstranio zbog etnickih predrasuda :D). Moguce je da mi se otvori nesto slicno za Evropu ili Afriku kad osvojim sa ekipama sa tih kontinenata...
A inace igrati odbranu, sto kaze Vince, je vraski tesko, bukvalno morate da startujete direktno ispred njega da biste uzeli loptu, ali zato ima mnogo vise saradnje medju odbrambenim igracim nego ikada (tipa 1 rempluje sa napadacem i usporava ga dok drugi pritrcava i sl.).
Zaista ovo je nesto najblize realnosti do sada. A Must Probati :)

P.P.S. Vince, Torontu nesto lose ide, a ? ctp; ;) hrkk :p
Pozdrav :wave;

Turnir

Ako ima mesta, tu sam... (Ubedljivo sam najbolji u kraju :)
FX

Nazad
Vrh Dno