Prokletstvo !!!
Sta je bre ovo...kad god hocu da postavim neku temu u zadnjih 10 dana sve naletim na doticni postavljen od strane nekog alien-a

IGRA RAZBIJA !!! Ja sam mali Fifomanijak...odigrao sam par meceva na World Class tezini...Rezultati :
Argentina (user) - Nigrija 1:2 (dadose mi 2 gola u zadnjih 10 minuta

)
Argentina (user) - Engleska 1:6 (al dao sam 1

)
Italija (user) - Equador 2:1 (e ovo je bilo ozbiljno

)
Italija (user) - Meksiko 1:0 (demonstrirao sam vanrednu takticku posvecenost i disciplinu igre...

)
Naravno, sve je igrano na World Class nivou...
Dakle, kao sto se vidi, period privikavanja jos uvek traje...Mozda bih i dobio prve dve tekme ali je kisa padala po celom terenu, narocito oko korner zastavice

(Z. Mihajlovski).
Startovi na D su sada raznovrsni i ima ih nekoliko vrsta, samo je strasno neprijatno sto maltene moraju bar 2 igraca da startuju u odbrani u kratkom razmaku da bi pokupili loptu, sto ume da bude neprijatno kada ostane 1 na 1 sto je najcesce slucaj posle onih njihovih budjavih dugih lopti...
Igra je jos vise usporena i svaki segment je u najmanju ruku blago poboljsan...
Potezi su raznovrsni...npr. nema vise isti skok i sut glavom i beskorisni dajv, nego ima bar 10 vrsta...sa zemlje, sa skokom, bocno, unazad i kobinacije i sl.
Nase reprezentacije nema sto zbog toga jer se nismo plasirali sto zbog toga sto niko ni ovde ne zna ko sve za nas igra

Ima 4 nivoa tezine,...biginer, a****** profeshnl, vrld klas.
Kada je budem jos malo isprobao bice jos utisaka, preporuka i sl.
P.S. Vince, na kom to nivou igras posto lako dajes golove ? ne priznaje se ***** mod ))))))
P.P.S. gandalf, ne pise se Goooo nego Goooool i potrudi se da to ispravis da te ne bih tuzio zbog seksualnog uznemiravanja
:wave;