Šta je novo?

FIFA Manager 11

Milosnis018

Slavan
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poena
330
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600G
Matična ploča
ASUS PRIME A320M-K
RAM
KINGSTON Beast 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200MHz CL16 - KF432C16BBK2/16
GPU
AMD Radeon RX 6650 XT: PowerColor RX 6650 XT
Storage
KINGSTON SNV2S500G & KINGSTON SA2000M8250G & Patriot P210 2048GB
PSU
IG-MAX IG6650 CENTAUR 650W
Kućište
IG-MAX
Monitor
ASUS TUF 32'' VA VG328QA1A 90LM08R0-B01E70
Ostale periferije
Sony Playstation 5
Laptop
LENOVO IdeaPad 1 Ryzen 7 5700u 16gb ddr4 1TB NVMe
Mobilni telefon
Motorola Edge 40 & Motorola Moto G54 Power
Pametni uređaji
Honor Watch GS Pro
Steam
jomilos84
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ja jedva cekam da se pojavi, po meni Fifa Manager je najkompletniji i graficki i sadrzajno od svih. Igrao sam uporedo i FM ali nije to to. Ovde su vecina FM fanbojevi i ne daju sansu ovoj sjajnoj igri.

Ne bi bilo lose da kazete sta konkretno zamerate jednoj ili drugoj igri. Ovako, iz moje perspektive, to sto pisete meni se svidja ili meni se ne svidja, zove se spam.

Ма, то је као ПЕС и Фифа, једноставно овај први има велики број die hard фанова и не би играли фифине игре ни у лудилу. Ја сам FM fanboy,и једва чекам фул верзију, а ако је неко одиграо фифу може да подели утиске, можда се и предомислимо :)

Jednostavno - Fifa Manager nudi samo fensi dizajn, mozda neke naprednije opcije sto se tice finansija, ali baza igraca je Š kategorije.

Dovoljno je reći da je Everton FC sklopio u Engleskoj ugovor sa izdavačima Football Manager-a da mogu zvanično da koriste FM za svoj klupski skauting :d (što bih toplo preporučio i ovdašnjim klubovima ;) )

Izašao je Clone.

Izasao je Fifa Manager 11(RELOADED) ;)

Upravo se instalira, da vidimo dokle su stigli.
:)

A u vezi rasprave malo iznad, slozio bih se da je FIFA Manager serijal po defaultu manje ozbiljan i hard core nego FM. Prvenstveno zbog baze igraca.
Interfejs je fantastican vec godinama, prezentacija uopste.
Ali baza igraca dosta zaostaje za onom koju ima FM.
Ostale stvari manje vise nisu problem, funkcionisu i u FIFA match engine, taktike, transferi i sve to kako valja..

Mada, nekako su se pogubili tu negde kad su prelazili sa Total Club Manager na FIFA Manager.
Secam se TCM 2004, to mi je uz Championship Manager 2001 (prethodnik FMa) bila najzanimljivija menadzerska igra.
Imali su fantastican ranking sistem igraca, koji je isao negde do 20-22, 3 overall i gde je svaki 0.1 poen znacio puuuuno.
I najbolje osmisljen trening koji ni pre ni posle ove igre nijedan tabor nije odradio bolje.
Ono kad igracu zadas da trenira, recimo, shooting i zavisno od talenta, godina itd. posle odredjenog vremena on to izuci i em mnogo bolje radi to sto je trenirao, em mu raste rejting.. Eh, stari dani.. :)
Posle toga su se jednostavno pogubili nacisto, krenuli su da jure FM na svakom polju i to je bila pogubna greska. Jerbo ova igra treba da bude nesto brza i opustenija varijanta, a svakako nasminkanija od FM.

Videcemo kakav je novi.
:)

Poslednja izmena:
Hmm, cudne stvari se dogadjaju..

Zanimljivo je osmisljen interfejs, nije mnogo drugacije nego ranije ali sa svim widgetima sa strane laka je navigacija i brzo se navikne.

Nego, sad sam izvalio, igra pocinje 2009. godine!
o_O WTF?!
Svi transferi su ok (tipa Krasic u Juventusu itd) ali igra pocinje 2009. godine..
Sta je ovo!?

Onda je fake, prerađeni FM2010, verovatno baza iz 2010 a interfejs iz bete.

Ipak se čeka FM 2011, FIFU Manager nikad nisam voleo da igram.

Problem sa tom igrom je uvek bila baza igraca. kad bih je instalirao i video kolika je baza i koliko klubova imaju ne bih ni pokusavao dalje da idem.

Nazad
Vrh Dno