Šta je novo?

FIFA 2012

Koliko mi je poznato, ne.

Steta. Jedanaeksa mi se ne svidja.. tacnije, dosta me podjseca na stariji PES pa mi nije toliko zanimljivo. 2012 je promjena ali ne znam da li mi vrijedi davati novac.

Skontat cu.

Sad je popust na originu, cini mi se, 50%. Ako ti nesto znaci, nikad nisam bolje potrosio pare na igru :)

50€ je na originu dok ne ja g2play 20€.

NIsu pogresili imena nego ove iz EA zabole tuki za EP.Ocigledno im nije isplativo pa su odradili sve preko qrca,sta reci kad oni domacine EP nisu licencirali Ukrajinci nemaju imena igraca, Poljaci dresove.Jedino sto valja u EP 2012 je EXPEDITION mod.
Imas narodnu verziju proguglaj.

Igra li ko pro clubs ozbiljno sa nekom ekipom ili ste uglavnom narodnjaci

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Pozdrav narode :wave:

Da vas pitam je li iko od vas nasao neko rjesenje ili barem odgovor u vezi micro-shutteringa (ili kako vec ga zovu) ... instalirao sam D3DOverrider , stavim proces Fife na High Priority kada igram , imam 57-60 FPS i ocigledno trza :mad: , cuo sam da na procesorima od 3 ili vise jezgri taj problem se ne pojavljuje , ima li neko iskustva ???

Ja sam imao to na 4850 i phenom x3, stavio sam overrider, i radilo je ok posle toga.

Evo iz licnog iskustva -seckalo je dok sam imao 2 jezgra, cim sam kupio phenomx4 fifa radi kao podmazana, isto imam 2gb rama.

@ZikaBg Istina, sad ne secka ni najmanje.

Isto i meni, dva jezgra, 3gb i ova grafička na 1280*1024 znalo je da secka opasno. Nekada nije moglo ni da se igra.
Sada na ovoj iz potpisa, fercera u full HD.

Jel mi moze neko preporuciti neke jeftine dzojstike na domacem trzistu a da ih fifa podrzava?

Evo ti program - x360ce controller emulator (google...) koji podrzava 99% igrica, konfigurises jednom i samo kopiras sve fajlove u folder gde je .exe bilo koje igre. A sto se tice gamepadova generalno koliko para toliko muzike, probao sam mnogo firmi ali je jedino logitech novija serija (f310-710) izdrzala visemesecno igranje. Duplo skuplji gamepad ali traje 3 puta duze od ostalih.

Teknogods nam sprema lep mod ;)

Kakva je ovo zaraza kad se malo uhodas na gamepadu...

Ima li nacin (ili mod) da dobijemo komentar na italijanskom, nemackom... itd ?

Ima li neki domaci forum posvecen FIFI 12 ?

Moje (skromno) iskustvo igranja fife na PC-u - super grafika i ista verzija kao na konzoli, ali jedan dzoj je bio logitech xbox kopija i on je imao normalan raspored tastera dok na "kinezu" nikako nismo uspeli da podesimo raspored kao na konzoli i na logijevom dzojpedu.

Imao sam i ja sličnih problema, tj drug je imao na svom gamepadu, x360ce je sve rešio.

Zna li neko:
- kako se izvidi ostar sut (nizak projektil) sa daljine - bez dizanja lopte u nebo ???

http://www.youtube.com/watch?v=QVbqLdHtS20

Ima li fora za ostar sut po zemlji - iz daljine ??? (uvek mi lpota ode pod oblake)

Havala unapred, ako znate neku foru... da probam sa vezbom ...?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno