activated1
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.12.2004
- Poena
- 709
Ne verujem da neko igra ovo bredju pored PES-a 2009,ali stvarno
Eto ja igram, i shta sad?
Ne verujem da neko igra ovo bredju pored PES-a 2009,ali stvarno
Eto ja igram, i shta sad?
ima nas raznih...
Ajde obrazozi mi to molim te :type:
Pa ne mogu, vecina vas kuje PES u zvezde, al iskreno meni je draze igrati Fifu od PES-a :wave:
Jel ima neko Skulpturinu verziju od oko 1.4 kilo?
Fifa fanatic since 1994 🙂
Kao i svake godine pa i ove probao sam taj famozni pes i shift + del posle prve utakmice. U pes temi sam obrazlozio i zasto. Fifa iz godine u godinu napreduje dok pes stagnira a po komentarima vidim i da nazadaju, vec sada ima dosta patcheva za fifu koji poboljsavaju dosta stvari u igri a mnogo patcheva je u najavi.
offtopic
Dva drugara zele da igraju FIFU jedan protiv drugog preko neta. Imaju malo starije mashine, pa ako moze neka preporuka koja je najbolja FIFA do recimo 2006. godine, a koja se moze igrati preko neta (po mogucnosti direktnom uspostavom veze izmedju dva igracha, bez nekog third party servera). Ja se secam da sam igrao FIFU 97 na taj nachin pre 100 godina, ali posto je ona prilicno matora, nadam se da neko ima dobar sveziji predlog da im preporucim 🙂
Hvala unapred.
A najvece poboljsanje nabolje je u 2008ici... kad je uvedeno da promena igraca nije na kratki pas, vec se za to koristi poseban taster 🙂
Tako da se postavlja pitanje iz posta pre mog, koliko matorije masine?
Eh steta, zbog graficke ne moze 08...
CPU for XP/2000: Pentium 4 (1,3Ghz) or equivalent.
Memory requirements for XP/2000: 256Mb RAM
Free Disk Space required: 3,92GB
Graphic card with 64MB ram as minimum (*)
DVD Drive 8x as minimum.
Direct-x 9 or higher installed.
(*) Supported chipsets: NVIDIA GeForce3 or greater (GeForce MX series not supported); ATI Radeon 8500 or greater; Intel 915/945/950/GMA3000. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported.
Bedak... ranije verzije su dosta slicne medjusobno, uzivajte u igri 🙂
Pa mogli bi da poteraju verovatno, jer GF4 mx440 ima 64 mb ram-a, ali to su verovatno minimal requirements. Pitanje je koliko bi im dobro radilo 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari