Šta je novo?

Fifa 2004

max9998

Čuven
Učlanjen(a)
26.12.2002
Poena
620
Oni koji su mislili da igra nece biti mnogo razlicita od predhodnih FIFA su se prevarili...

OVO ***** JE GORE OD SVAKE PREDHODNE FIFE!

Znaci uzas...meniji su u 640x480, jedino sto mozete podesiti u igri je rezolucija, o nivou detalja i promeni kontrola nema ni govora, grafika je smesno losa (primetno gora od PES3)... Gameplay i dalje izgleda kao ping-pong...

Evo sada sam jos jednom usao u igru da se uverim da nisam sanjao i da je grafika stvarno takav krs.

Jedina FIFA koja je iole valjala u poslednjih 6 godina je bila RTWC2002, koja je i graficki mnogo lepsa od ove karakondzule.

Jao kako cu sada sa uzivanjem da je obrisem :d

NEMA MULTIPLAJER
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

smanjio sam ti kolicinu A-ova jer su izazivali horizontalni skrol

e ljudi... pa uskoro izlazi Pro Evolution Soccer, strpitie se jos koji dan :)

A ko josh igra Fifu??? :)

cek ' cek '

ja kao potvrdjeni hejter fife.... ne mogu da verujem da su tako ukakili stvar.... misim jel to bas toliko lose ili ste neobjektivni ? :D

inace eto pes-a uskoro

e ako neko ima fifu 2004 za menjanje jer vidim da vam se ne svidja onda nek me kontaktira na PM ili mail kako bi mu poslao svoj spisak diskova za menjanje

jedna rech - ochaj,znachi nisam stigao ni jednu utakmicu da zavrsim do kraja ..

uh dobro ovaj topic mi je saveovao pare :)

sta da kazem osim thnx i cekamo PES3

Man at arms je napisao(la):
uh dobro ovaj topic mi je saveovao pare :)
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
PARE!!!!!!
Izvini koliko se ustedeo 100din....120din!!!!Ajde bre sta bi radio da moras da das 30,40 ili 50Jevreja za igru?

O cemu bre vi pricate, jeste li normalni ? Ovo je bolje od bilo koje fife do sada ! Multipleja ima (ali ne u mrezi ili direct modemom vec samo na internet), pokreti igraca su 1000 puta bolji, mogu u mnogo vecoj meri da se golovi daju sa 20+ metara za razliku od 2002/2003 krdze sto je ultra korisno jer je em realno em dobro zbog jake odbrane kompa, ima nekih novih caka za prekide (ovo nisam detaljno ispitivao), igraci su sada mnogo manji u odnosu na teren i prelaze ga za mnogo duze vreme (ovo ne umem drugacije da objasnim :)) i ono sto je apsolutno najbitnije, konacno je uveden efekat randomizacije, pa tako nije svaki star sa ledja faul, ne uspeva svaki start spreda, neki put lopta ostane u nogama odbrambenog igraca, neki put se odbije na stranu a neki put se samo uspori navalni igrac, i tako dalje...

S'tim sto sam igrao samo na najtezem world class nivou, ne igram fifu na manjim jos od 98 :D

I imajte na umu da ne tvrdim da PES3 nece biti bolji, ali ovo je sasvim ok.

Jedna jedina OZBILJNA zamerka : Gde je ucesnik Lige sampiona iz Srbije ?

Gde ima kod nas da se kupi i posto je?

Jel moze neko da napise ko je sve ucestvovao u soundtrack-u za Fifa-u ?

Kolika je zahtevnost, u poredjenju sa fifom 2003?

Ma fifa je bila dobra do 99 mozda 2000, a posle toga je sve isto, cak i losije...

OptiPlex je napisao(la):
O cemu bre vi pricate, jeste li normalni ? Ovo je bolje od bilo koje fife do sada ! Multipleja ima (ali ne u mrezi ili direct modemom vec samo na internet), pokreti igraca su 1000 puta bolji, mogu u mnogo vecoj meri da se golovi daju sa 20+ metara za razliku od 2002/2003 krdze sto je ultra korisno jer je em realno em dobro zbog jake odbrane kompa, ima nekih novih caka za prekide (ovo nisam detaljno ispitivao), igraci su sada mnogo manji u odnosu na teren i prelaze ga za mnogo duze vreme (ovo ne umem drugacije da objasnim :)) i ono sto je apsolutno najbitnije, konacno je uveden efekat randomizacije, pa tako nije svaki star sa ledja faul, ne uspeva svaki start spreda, neki put lopta ostane u nogama odbrambenog igraca, neki put se odbije na stranu a neki put se samo uspori navalni igrac, i tako dalje...

S'tim sto sam igrao samo na najtezem world class nivou, ne igram fifu na manjim jos od 98 :D

I imajte na umu da ne tvrdim da PES3 nece biti bolji, ali ovo je sasvim ok.

Jedna jedina OZBILJNA zamerka : Gde je ucesnik Lige sampiona iz Srbije ?

shto je tebi dobro,a ?:)

marko postoji za PC

ma daj...cime se opti hvali :) iako postujem njegovo misljenje :)

Milan82bh je napisao(la):
...

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
PARE!!!!!!
Izvini koliko se ustedeo 100din....120din!!!!Ajde bre sta bi radio da moras da das 30,40 ili 50Jevreja za igru?
Kratko i jasno nebi je kupio

Mislim ja to gledam ovako : Bolje da kupim nesto jednostavnije sto ce me privremeno zadovoljiti tipa hrana sok, grickalice za 250din nego da odigram 2 puta i igru koristim za talozenje mesta i prasine :)

svojevremeno, pre jedno 5 godina :) , sam igrao najbolji fudbal ikad napravljen (na PS), igra je bila japanska ili kineska , tesko je reci po slovima :), nije imala prevod, posle se pojavio WINNINGELEVEN , neznam da li sam dobro napisao , to je bila engleska verzija istog fudbala , ali losija od predhodne verzije , mislim da je taj japansko-kineski fudbal ustvari pro evolution soccer koji je posle preveden, mozda gresim.

po mom misljenju, fifa, bilo koja, ni tada, a ni sada , nemoze da se meri sa kvalitetom pomenutih igara

bas me zanima kako se zvala ta jap-kin verzija fudbala, ako neko zna neka napise

pa zvala se winning eleven ili ti iss ili ti pro evolution soccer a
za 7 dana izlazi na pc pro evolution soccer 3 demo smo vec skinuli i igramo vec 10 dana i igra je vrh

upravo sam polomio obe noge bekamu :)

ovaj fudbal je stvarno cudo, da li ce full verzija da ima igranje u mrezi

Izasao je 1.1 patch koji dodaje ipx/lan/direct cable/modem opciju za multi, a takodje omogucava customizovanje kontrola...Dostupan je samo preko autoapdejtera...

Samo opusteno

E kao poznati ljubitelj serije EA Sports igara i njihov vecni postovalac nisam mogao da propustim da se ukljucim u ovu temu. Slusaj te me pazljivo i daleko ce te dogurati :beat: , a i nadam se da cu da Vam dam jedan jako koristan savet.
Fifa za PC je klasican shit. Tu se slazem sa svima. U pitanju nije grafika jer ona uopste nije losa, gameplay je vrlo inovativan i za razliku od verzija 2002 i 2003 a neko je pominjao i RTWC je 1000 puta bolja. Stvar je u zahtevnosti jer meni na P4-2,4B+Radeon 9700Pro + 512Mb DDR333 u odredjenim situacijama koci. Mozda je do mene a mozda i nije. Controller Configurator ne postoji, ali dakako EA se setila da nam izbaci patch za to. Ljudi su skidali i skidali ali od njih 1000 samo je dvojici uspelo da ga instalira. Da neduljim posetite Fifa 2004 forum na www.fifa04.com i opciju support da vidite koliko ima besnih ljudi.
Zakljucak je sledeci: ako volite igrice uopste bolje da 350e izdvojite i kupite si XboX ili Sony PS2 gde sve ide kao podmazano+ako vam se ne svidja vi nabavite Pro Evolution3 (imam Xbox i licno sam se uverio) a i grafika je dosta bolja umesto sto te pare dajete a dodao bih i dajemo na kojekajve radeone, geforceove i pentiume da bih dobili performanse u igrama. Ovo vam je savet od srca jer zaista tek onaj koje probao novu Fifu a i onu 2003 na Xboxu zna sta su extremne performanse a imajte u vidu da Xbox koristi GeForce3 i IntelP3 na 700Mhz. Sto se tice dela o kupovini Fife sitacija je sledeca. Pc verzija moze da se nadje u gradu, posaljite mi PM pa cu Vam javiti gde. Sto se tice Xbox verzije takodje mi posaljite PM pa cu probati da Vam iskopam adresu da je narucite postom,kako sam je i sam dobio.

Pozdrav svima i samo se opustite.

Samo opusteno

E kao poznati ljubitelj serije EA Sports igara i njihov vecni postovalac nisam mogao da propustim da se ukljucim u ovu temu. Slusaj te me pazljivo i daleko ce te dogurati :beat: , a i nadam se da cu da Vam dam jedan jako koristan savet.
Fifa za PC je klasican shit. Tu se slazem sa svima. U pitanju nije grafika jer ona uopste nije losa, gameplay je vrlo inovativan i za razliku od verzija 2002 i 2003 a neko je pominjao i RTWC je 1000 puta bolja. Stvar je u zahtevnosti jer meni na P4-2,4B+Radeon 9700Pro + 512Mb DDR333 u odredjenim situacijama koci. Mozda je do mene a mozda i nije. Controller Configurator ne postoji, ali dakako EA se setila da nam izbaci patch za to. Ljudi su skidali i skidali ali od njih 1000 samo je dvojici uspelo da ga instalira. Da neduljim posetite Fifa 2004 forum na www.fifa04.com i opciju support da vidite koliko ima besnih ljudi.
Zakljucak je sledeci: ako volite igrice uopste bolje da 350e izdvojite i kupite si XboX ili Sony PS2 gde sve ide kao podmazano+ako vam se ne svidja vi nabavite Pro Evolution3 (imam Xbox i licno sam se uverio) a i grafika je dosta bolja umesto sto te pare dajete a dodao bih i dajemo na kojekajve radeone, geforceove i pentiume da bih dobili performanse u igrama. Ovo vam je savet od srca jer zaista tek onaj koje probao novu Fifu a i onu 2003 na Xboxu zna sta su extremne performanse a imajte u vidu da Xbox koristi GeForce3 i IntelP3 na 700Mhz. Sto se tice dela o kupovini Fife sitacija je sledeca. Pc verzija moze da se nadje u gradu, posaljite mi PM pa cu Vam javiti gde. Sto se tice Xbox verzije takodje mi posaljite PM pa cu probati da Vam iskopam adresu da je narucite postom,kako sam je i sam dobio.

Uputstvo za manuelno skidanje patcha na engleskom:

First of all, enter here: ftp://ftp.ea.com/pub/easports/patches/fifa2004/pc/ now get into the folder of the right language (it depends on your FIFA 2004 main languge).
After that, transfer (copy, download) all of the files into the selected folder on the first step.
Good now, that we've all those files directly on our comp what we're going to do is, start the Installing of the patch.

To Install this Fix Patch, all you have to do is run the "home2.html" (be careful there are 2 HTMLs called HOME.html and HOME2.html) click on 'Check For Patch' and then, when it says 'Patch Available' / 'Download Patch' click on it, wait like 3 minutes (depending on you Internet Connection. Mine is ADSL 512) and you'll see a new message as button saying 'Patch installed'. That's it!

Upustvo za automatsko skidanje putem autoupdatera:

1.Use disk 1 and let the autorun menu pop up
2. Click on check for update
3. You will be brought to the patch update webpage and choose your location( Europe or N.A)
4. Click on the green thingy button and when it says download patch click it again.
5. It begins downloading without showing progress. Don't worry just wait.
6. When the button shows patch installed, DO NOT, I repeat, DO NOT immediately close the window. Just let it stay there for a further 5-8 minutes just to be safe after you see the patch installed displayed. This is for precaution(it really pays to be safe)
7. After the waiting, you should close the window. It should close fine without any lockups.
8. Run the game and you should see the difference.

Adresa: http://www.easports.com/games/fifa2004/patches.jsp
Patch je tezak 17Mb
Ako je nekome uspelo instaliranje patcha neka javi
Pozdrav svima i samo se opustite.

BTW. Unapred se izvinjavam moderatorima zato sto sam poslao 2 posta ali me nesto zezala veza pa mi se omaklo.

Vrh Dno