Šta je novo?

FIFA 2004 pitanjca

Patch v1.1 radi provereno danas probao, lan odlicno radi.

sajt za download www.fifa04.com :)

jedan off a vezano za fudbal

kako eon zeza pa ga nema a pes3 se vec pojavio molim da mi se javi na pm mesto gde bi to moglo da se proveri i isproba pre kupovine full igre na pm naravno

link...

Ako se PES3 vec pojavio kako kazes, ako sam de dobro razumeo mozda bi mogao da mi javis (na PM) gde ima da se kupi.

cim saznam javicu ti...ja mislim na kupovinu preko neta ...skidanjem fajla

E,jel bi mogao neko od vas da okaci config.dat u kojem je vec ukucano to sto ste napisali.Mene nesto zajeava,a ne mogu mnogo da se cimam s ovim glupim programom!

Jeste jeste,ali sad ide prebrzo :? Nego fora je,da kad stavim u 1600x1200 ide sasvim normalno,ali kad pocne drugo poluvreme,igra se osetno uspori,i izgleda kao slow-motion!

A inace sto se tice zvuka...razocarao sam se.Pa nema razlike da li igrate u gostima ili na svom terenu,publika je ista,kad se da gol,kao da su babe i dede na tribinama,nema veze s vezom.Bolje da su ostavili audio postavku iz 2003,to se zove zvuk.Ovako je pravi sheet! :S

btw,na jednoj utakmici nije bilo uopste publike na tribinama,ja dam gol,a John Motson kaze "Just look excitment on their faces!" (misli se na navijace).Leg'o sam na zemlju. ctp;

Nazad
Vrh Dno