Šta je novo?

FIFA 19

Dembelea sam probao medju prvima i na 40ak utakmica se nisam snasao sa njim. Bolje mi se polazao Thauvin od njega.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Kupljen Ronaldo, kako bude da bude s coinima, ako nisu sigurni kod Ronalda onda nisu ni kod jednog drugog igraca na Fifi :D
Prodacu ga kad dodje toty na red svakako.

Čekaj, kakvi su ovo sada momenti uvoj Fifi? Igram, gubim, ali stvaram sanse, lik ostavi dzojstik i posle 10 sekundi izbaci veza i ja dobijem poraz. [emoji848]

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Identicna stvar mi se jucer desila.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Pa da i to tri puta tako, znaci njemu puca veza ili nece da igra. Gubim 4:1, stignem na 4:3 i on to uradi. Strava.

Poslednja izmena:
Bar se desava kad gubis.. Zato i kad igram DR, kad gubim vec registrujem sam sebi poraz, meceve koje vodim samo pazim da odrzim rezltat. *mjau**mjau**mjau*a sta je tu je, da nema SB-a ni takvog kakav je ne bih se ni trudio vise sa igrom, mozda bih ranije poceo Career jer praktikujem da uvek odigram bar jednu sezonu posle nove godine.

Ja sam, barem za sada, zavrsio sa igrom.
Ovaj vikend ne igram, a za ubuduće, videcemo.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Au koji je Ronaldo gamechanger, zamisli jos da imas Euzebija, Gulita i Besta, kao da imas cheat

Ja sam, barem za sada, zavrsio sa igrom.
Ovaj vikend ne igram, a za ubuduće, videcemo.

Ja sam za svaki slucaj i prodao ovo smece pre neki dan. Da se ne bih navratio opet.

Glupava arkada. Ako nemas polu profi sposobnosti nema svrhe ni da se igra.
Ko se doduse ne nervira, lako mu je. Meni je sve to izazoz i prso sam sa zivcima dok sam igrao.

Ja znam da cu nakon Mbappe-a svakako da stanem pa se onda pitam zasto igram i dalje makar ovaj SB.. Ali ajde ono..

Kako god obrnem u mom slucaju da iskuliram Sanea (plava) ne ide, tako da moram da kupim Mendija (plavog) i da imam max na levim i desnim bekovima. Kontam da cu to sada da uradim, onda laporte mora da ostane na CB zbog hemije i to je sve. Matuidi je na CM i ne vidim razloga da ga menjam u 4-5-1 plus mu je cena pala na svega 60k. Thauvin me iznenadio, 8 meca 7 gola, skroz okej. Zajedno sa Fekirom, Lacazeteom i Saneom, napred Grizman. Znaci ja tu eventualno mogu samo da kupim Mbappea i jednu ikonu na CM da bih nekako mogao zbog hemije da izbacim Laportea i uglavim Umtitija. Mada i tada pravi problem LB-LW.

Koliko se gubi ako je Sane-u hemija 7 umesto 10 ?

Hocu Alexa Sandra u ekipi ali nikako ne mogu dok je tu Sane, a opet uz njega na CB mi treba brazilac, a nema brazilaca u Premiere da bih dobio hemiju sa Llorisom, pa cak i tada CM trenutno pravi problem jer je Matuidi Seria A. Al *mjau**mjau**mjau*a kontam ne moze se uvek sve.

Poslednja izmena:
Ja sam razmisljao da napravim pauzu ovaj (produzeni) vikend, ali nesto mi se ne da. Toliko nerviranja nije zdravo.

Steta sto ovaj crveni Beloti nije zapao nekome ko zna da ga iskoristi, umesto meni, 5*WF, jak i skocan, nije ni najsporiji, italijan u seriji A, jako je jeftin IF ako hocete nekog snaznog napadaca.

Road to UCL ili kako ce vec zovu kartice su prelepe. Kada su se pojavile, sa neverovatno fantasticnim dizjanom Aguero i Grizman, 900 i 800k, zamalo da ih uzmem, ali su uskoro postali extinct i skocili na preko 1.2m.

Coin balans preko 3m, a nikad manje zelje za igrom. Steta sto ikone nisu malo dostupnije, EA je bas u. motku sa ovim icon pick setovima.

Setovi traju ograniceno vreme, a zbog toga sto zahtevaju ikone, ni jedna base ikona nece biti ispod 600k. Nema ni loan ikona sto je tezak fail. Prosle godine su bile mnogo dostupnije, nadao sam se nekim ludackim money-grab SBC-ovima i da ce svi imati po nekoliko ikona u timu ali nista. U ovih 500-600 tekmi naleteo sam samo na nekoliko ikona, s obzirom na to da ih ima 200 to je skandalozno. Moze se reci kao i da ne postoje...

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Trenutno imam 15 pobeda u wl i ostale mi jos tri utakmice,ako stignem danas to da odigram,ako ne stignem,nikom nista.

Sad dobijem 7:3,lik ima 6 ikona,Mesi i Ronaldo,ova dva se nmg setiti,dao 5 golova sa Grizmanom.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Najgire je kada uzmes malo da igras Rivals posle pakla u WL i naletis na iste sweaty nabrijane likove, sad treba malo da se znoji za objective nije dovoljno bilo 30 utakmica u WL, ne ne. Kako, kako, kako je moguce da do 75. minuta vodim 3-1, znaci nisam losiji od protivnika, to je bilo rano vodjstvo, stvarao sam sanse i kontrolisao igru, do 90 minuta znaci pazite nije izjednacio nego sam izgubio 7-3!!???!!!???? Dao mi je 6 golova unutar 15 fiktivnih minuta u igri. To se kosi sa zdravi razumom, da covek poludi, i nije cak ni WL nego glupi rivals 5 divizija.

Nikad gora Fifa! Ljudi su poceli da primecuju i bune se masovno, igraci cak i sutiraju sami loptu, bez ikakvih inputa, EA je bas otisao predaleko i pogresno nesto mnogo skriptivao. Juce npr, sutiram penal po sredini znaci samo pipnem sut, video sam da izvodi kerefeke sa golmanom i da fe se baciti i promasim gol u stranu nebu pod oblake! Naravno da nije bilo moguce videti posle replay, hteo sam da snimim jer se na replay-u vidi pravac i pokazem kao dokaz.

Zbam pobogu da su losi serveri ali to ne objasnjava kako su toliko losiji za mene nego za druge.

Fiziicki mi je muka.

Poslednja izmena:
To je fifa, I zato ja prekidam sa njom, za sada.
Juce sam odigrao jedan mec, cisto da probam neke igrace (Zaneti i Nakata).
Znaci, 34:1, sutevi u moju korist, I jedva pobeda, posle produzetka.
Od 2011 igram aktivno fifu, I ovakav odnos udaraca nisam imao.
Go sam prrimio pred kraj, i nekako sam na kraju iscupao pobedu.
Lik jednostavno, nema veze sa fifom, ali i EA to zna, pa ajde da ga malo pogura.
E, to meni ne treba, I zato uzimam pauzu.

Pa sto mene malo ne pogura, najgori sam od svih na forumu?!

Ne razumem te skripte i algoritme, ako nema neke veze sa ovih 3 miliona koje sam natalozio j. mi sve.

Mene zna da pogura, ali ne bas tako, kao sto sam malopre opisao.
Prosle nedelje sam pobedio lika, koji je imao mnogo vise udaraca, i generalno, bolji je igrac, ali eto.
Meni i takva pobeda smeta, ne treba mi ni to, hocu posteno, uz neku dozu srece, ali ne ovo preterivanje.
Kao sto kazes, 75 minuta, ti odvaljujes nekoga, igraci rastrcani, sve je kako treba, i onda samo, odjednom, sve krece naopako. Tvoji igraci vise ne trce, ne mogu da dodaju loptu, prvom do sebe, kao da ne postoje vise.
Cista glupost i bezobrazluk.

Neko je napisao na EA forumu da je to sada potpuno druga vrsta igre jer EA ne proizvodi vise fudbalsku simulaciju nego pokusava da napravi "pricu" od svake utakmice a igrac koji bolje izmanipulise i exploituje storyline pobedi. Meni ocito fali ona osnovna ljudska inteligencija a potom i fudbalska da shvatim pravila te igre, ali je jasno da to veze nema sa fudbalom i mozgom.

Jeste tuzno ali je meni drago da i drugi primecuju i da se zale pa cak i odustaju od iste.. Mislio sam da ja postajem bolestan.

Meni je pa totalna suprotnost. Nekako mi sve ide fluidnije, uspevam da igram svoju igru prvi put od izlaska igre.

Verujem da je to ipak subjektivna stvar, jer ne moze meni jedinom igra raditi okej, a da se gomila ljudi zali na iste ili makar slicne stvari.

Bilo kako bilo, meni se opasno dobro sklapaju kockice. Jos jednom sam uzeo elite 3, ali ovaj put imam cak jos 3 utakmice da odigram, pa imam sansu i za elite 2. Odigracu ih bez pritiska jer znam kakav me pakao ceka. Savrseno sam zadovoljan i sa elite 3. Trenutni skor od 23-4 je nesto sto ni u snu nisam mogao da zamislim pre dve nedelje.
2cf7c82b45135626ecf869a454938630.jpg
9e586acaf28b1b21124cce1ea9fac4e9.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Gubim 4:0, stignem do 4:4 lik se diskonektuje dobije Draw.

Ja ovo stavljam na oglas, da ne prodam igrace za za minimalnu cenu bolje cu prodati.

Svaka cast Boki! To mi daje nadu da ipak nije do servera i konekcije.

Ne mogu da se otmem utisku da je svemu kriva uzasna odbrana koja mi diplituje staminu do sredine drugog poluvremena nakon cega sledi raspadanje po savovima.

Sada sam malo promenjo sistem, samo contain i ne srljam sa udvajanjima, dobio Rivals tekmu 6-1.

Crveni Beloti potpuno podivljao, stavio sam mu sniper chem sa malo povecam agilnost ali cini mi se kao da je to sve nebitno. 5 golova kao od sale u poslednjoj tekmi i to uz klasican jutarnji lag. Zao mi je samo sto nije malo visi i uocljiviji na terenu.

Lomim se da opet uzmem Vijerija, ali ne znam da li mi je potreban. Svakog meseca bice po neki dobar swap igrac, pogresio sam sto nisam isao na El Saravija i sada cu tu gresku probati da ispravim sa Pedrom. Mada je i Insigne vrlo solidan, a ovaj put su ponudili jako dobar swap sa 4 kartice sa Guilavogui-em. Bundes igraci imaju i fenomenalnu priliku da urade SBC za Taha.

Poslednja izmena:
Ja sam sad bas zadovoljan kako igram, bez ikakvih problema dodjem do 17, ostane mi 5-6 utakmica ali ne stignem da odigram sve, no nisam nezadovoljan jer me niko ne ubije od igre, bude tu teskih poraza od 3-4 razlike ali i u tim utakmicama promasim barem 3-4 zicera, on da sve sto sutne. Na tome jos moram da radim, kao i sto se tice taktika, previse volim da izadjem s loptom u nogama i to bas zna da me kosta jer svi igraju presing. Za Ronalda nemam rijeci, prebrutalan je, jedva cekam da i Bejla uzmem, njih dvojcia zajedno u samom spicu napada, bice bas dobro.

Mali update na sinocni post.

Tri utakmice mi ostale, a dve pobede neophodne za izjednacavanje proslogodisnjeg rekorda i uzimanja elite 2 ranka.

Prvu zavrsavam 2:2 i odlazimo na penale pri cemu smo bili egal celu utakmicu, ali pogadjam stativu u petoj seriji i gubim utakmicu, a i volju poprilicno.

Druga utakmica kao iz snova. Vodim 2:0 vec u 15. minutu i igram strpljivo, cekam ga da napravi rupu u odbrani jer mu vreme ne ide u korist. Oko 70. minuta vec je 4:0 i lik izlazi.

Treca i najteza... U napadu mu potm trio hazard, auba, lucas. Vezni kante, pogba i baby gatuzo sa varanom, ramosom i kurtoa na golu. Cela utakmica protekla u nadmudrivanju. Vise se pazilo na odbranu. Verujem da je i njemu ulog bio veliki. On precku, ja stativu i poluvreme bez golova. Prakticno bez sanse obojica sve do 85. minuta gde sa na fintu suta moj Bejl namesta na finesse i BUM, 1:0. Brzo menjam na 433 defending, branim njegov napad i privodim utakmicu kraju. Evo i sad dok kucam prolaze me zmarci. [emoji16]

Ne zamerite na duzem postu, ali jos od sinoc sam pod utiskom iako verujem da se rank nece nesto specijalno odraziti na moj coin balance. [emoji846]

fbfb7c279b21dd052299b8deefd0b7c4.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Heh bravo, mislim da je ovo rekord na forumu, sto se tice plasmana?

Sto se coin balansa tice, ionako je nebitno, samo da nas ne strefi coin wipe :S:

Lepo sam odlucio da ucim i da nista ne diram, ali mi djavo nije dao mira i odradio sam ovaj SBC Alonsa. Izasao me oko 150k, katastrofa od nagrada i jedva 25k ukupno. Sto znaci da sam Alonsa uzeo za 125k, UZAS!

Hm, mozda si mogao malo da sacekas ako bude price crash, SBC traje jos 6 dana.

Nemam volje da igram, ali mislim da sam skontao sta cu uraditi od ekipe ukoliko niko ne kupi igru :D

https://www.futbin.com/19/squad/1817755

Matuidi ide sell, zao mi je sto je pala cena za skoro 50% ali *mjau**mjau**mjau*a. Necu imati za sve odmah, Mbappea i ne racunam u matematici, ali ovo bi bilo realno kroz 2 nedelje bez transfera.

Vrh Dno