Šta je novo?

FIFA 19

Na 15-4 sam trenutno ali ne znam hocu li stici ijednu utakmicu vise da odigram, a te dvije pobjede bi mi znacile dosta sto se packova tice

Hoce li biti UCL upgradea ove nedelje?

@ertz Verovatno Obamajang ali ne verujem da ce biti potreban Obamajang, kao sto nije ni Hazard za SBC.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Ja napravio meta timove iz svih 5 liga petice i od sam skupljam samo za ikone.

Ja *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* placam Dajka 150k, a sad uzmem Zumu od 700 coinsa, stavim mu Sentinel steroid,i lik ima 99 jumping, 99 strength i agression 96. Bolest.

Ja isprobao dosta, ovih ikona, koje ne kostaju mnogo (Skols,Zola,Gatuzo,baby Butrageno,babu Van Basten,baby Mateus, 90 Bergkamp).
I bas mi je zao, sto sam prodao Butragena, a sada ga nema po toj ceni.
Mnogo zabavan igrac, mogu da zamislim, kakve su oove jace verzije.
90 rated Bergkamp je isto dobar, njega sam koristio na cam, ali mi nije imao takvu zavrsnicu, kao sto je ima Butrageno.
Ne znam, kakva ce situacija biti, sto se tice cena, a odnosi se na ikone.
Da li ce i njima padati cena?

@ertz Verovatno Obamajang ali ne verujem da ce biti potreban Obamajang, kao sto nije ni Hazard za SBC.

Nisam mislio na Aubu,vec ce sigurno biti onaj sbc gde moraju biti sve igraci iz Gabona,kao sto je za Hazarda bilo da moraju biti svi iz Belgije.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

A to, moguce.. Mada jel ima toliko igraca Gabona? :D

11-13 još 6 tekmi konačno pronašao rešenje. Kros i Casemiro sa Grizmanom na sredini. Grizman napred na CAM, njih dvojca na CM stay back while attacking, agressive interception i cover center, znači beton. I Bejl je konačno proradio, zamalo da ga prodam. E da sam ovo našao na početku ne bih imao ovoliko poraza barem ne onih nekoliko o 92 minutu.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Prvi Elite rank ove godine! Bilo je krajnje vreme. [emoji16]

Cak mi je ostala jedna utakmica viska kojom cu da usrecnim nekog random lika free win-om.

Pakao od WL sa ovim unakazenim serverima i pomeranjem dana odigravanja, ali izgleda da je meni to bilo srecne ruke.

Bejl apsolutni MVP, Dibala standardno igra dobro, lezi mi samo tako. Iznenadjenje je bio Sane u 4-2-3-1 kao levi CAM dok je Jesus na suprotnoj strani skroz uzasan.

Resio sam da igram bez Get in behind na napadacima i progledao sam. Koliko je to bila dobra postavka prosle godine toliko je sada, po mom misljenju, losa. Prosto napadac se ne zatrci ka golu vec saceka loptu, pomeri se u stranu i napravi prostor za saigraca. Ma milina apsolutna.

Moje misljenje je da ce trebati rare Obamejang za potm jer jednostavno nema dovoljno high rated Gabonaca, a nekako moraju da podignu cenu potm sbca. Jos jedna opcija je tona BPL IF kartica, pa vam je moj predlog da ulozite u njih ako im jos uvek nije skocila cena.

Ulazite u njegove prethodne klubove. Dortmund, Milan, Sent Etjen jer ce mozda biti i sbc sa bivsim klubovima. Sbc sa ekipama kojima ne dao gol prethodnog meseca itd.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Bravo, odlican rezultat.
Probio si barijeru, sada napadni, svih 30 pobeda. :d
Ja sam podbacio, 15-15, ali mnogo ''tehnickih'' problema, tako da, bolje nije ni moglo.

Poslednja izmena:
17-7 na kraju, nisam stigao da odigram i dodjem do 20, ali nisam nezadovoljan, ipak je moja ekipa dosta slabija i neizbalansiranija od vecine protiv kojih igram u wl.

Ja sam, iskreno, misljenja, da mnogo jaci tim, ne znaci i sigurno bolji rezultat.
Npr., ja se prosle WL iznerviram, promenim tim, u neki bundes liga tim, gde jedino Reus vredi, i zaredjam sa pobedama.
Onda ulozim coinse, kupim ikonu, pojacam sve redove, i nista.
I tako u krug.

Potrebna je stamina kod igraca sredine terena, AI previse znaci, moras da se branis bukvalno sa dva igraca i to onima na sredini, a oni crknu posebno ako im das zaduzenja da agresivno oduzimaju loptu. Pa onda, da bi AI se jos bolje branio potrebno je da imas i jos bolje igrace. Jer im sve mozes dici ali staminu ne mozes, to je sto je. Ja bih volio kad bi sledeci update smanjio AI uticaj na igru.

Screenshot_20181106-140300_Companion.jpgScreenshot_20181106-140306_Companion.jpg

Duže vreme pratim diskusiju, pa da dam doprinos... više kao razmišljanje.
Mrtav srećan sam sa 12 pobeda sa timom na slikama, naročito imajući u vidu koliko imam godina (sitno do početka šeste decenije). I meni se čini da skoro da nema veze ko je u timu. Ne znam da li je bilo slično prethodnih godina, pošto prvi put igram FUT (par poslednjih FIFA sam igrao samo Seasons online). Takođe, nisam osetio bitniju razliku protiv igrača sa chemistry 100 u odnosu na one sa chemistry oko 85.

Naravno, ako se parovi određuju prema aktuelnom rankingu, onda verovatno i nisam igrao protiv najboljih, ali mi se razne ikone i Suarezi, Agueri, pa ni Lakazeti nisu nadavale golova. Najveći broj golova sam dobijao od Depaya čini mi se, pa od Ben Yeddera.

S druge strane, kod mene se naravno Lukaku nadavao golova, ali je pravo otkrovenje mlađi Lukaku koji se sit naasistirao

Radim sbc francuske lige za Thauvina,ostala mi jos 4 da uradim i dosada u pack-ovima nista nisam dobio,uradim psg i otvorim pack,kad ono
ba23d669e13c0ede6e136e6ccf7af26d.jpg

@ertz javi kakav je ako ga budes koristio razm. da ga uzmem za Seria A tim. Vezao 15 tak pobeda u rivals sa timom ispod. :d Naso sta mi je bio problem mng. sam zurio ranije forsirao pas unapred, sad igram na posed i na gradjenje i sad je super.

Capture.JPG

I ja sam odradio Gecea i odlican je,pocinje mi Ben Yeder i kada pocne utakmica,menjam ga sa Geceom.

A Costa mi ulazi kao “super sub” i odlican je,oko 70min umesto Coutinja,niko ga ne moze stici,ima vec 5as i 3 gola u 3 utakmice.

Koliko su jadni UCL SBCovi, EA je stvarno dno dna.

Barem prolaze gold karte nenormalno, prodao sam ih preko 300 vec, jos 400-500 mi je ostalo

Poslednja izmena:
Haha! Jel sam ti rekao da nece da se bace... *mjau**mjau**mjau*, kakvi pullovi. :D :D

@Mankuzo: ja krenuo da radim SBC i skontao da se dobro prodaju Inter igraci, ubio jedno 20-30k samo na tome, sve u svemu danasnji ulov ukupno oko 80k, prosek. :D

Poslednja izmena:
Ja imam u banki milion i 900k, prodaju se igraci nenormalno, Holandjani i Portugalci idu nenormalno brzo, a dobro se prodaju i igraci Intera i Barselone :D

Bravo Stankovicu, kakvi pullovi!

Nema tu mnogo mudrovanja, odlaze igraci, ali eto, moze da uleti nesto lepo.
Sto se mene tice, isplatilo se.

Juce sam, opet, uzeo Butragena, i jos jednom ga svima, toplo preporucujem, necete se pokajati, to je sigruno.
Covek je lud, za sada, 10 utakmica, sve u DR, i 17 golova, sto je stvarno odlicno.

Evo ga i UCL Kurtoa, samo mi top golmani dolaze ali nije da se bunim :D

Kakve golmane sad imam UT, IF Scesni i UCL Oblak i Kurtoa.

Ludnica, imate bolje pullove nego na EA forumu, samo cekam da izvuce neko od vas ikonu ili Ronalda. :D

Ne znam koliko ste coina stukli u ovo? Sa'ce bf crash (ovo je bilo nista do sada), pa ce pasti cene i obicnim verzijama.

Ludnica, imate bolje pullove nego na EA forumu, samo cekam da izvuce neko od vas ikonu ili Ronalda. :D

Ne znam koliko ste coina stukli u ovo? Sa'ce bf crash (ovo je bilo nista do sada), pa ce pasti cene i obicnim verzijama.

Jel to znaci da je pametno da se rasprodaju citavi timovi sada i da se ceka crash tako? Nisam to nikad do sad radio, pa sam malo skeptican

Nisam centa potrosio, lazem kupio sam ucl Milnera trebala mi je hemija za poslednji 81 ucl pack. Preko 1000 igraca sam kupio jer sam cekao ucl upgrade, unassigned glitchu hvala, sad se to prodaje, banka dva miliona i 20k

Sigurno cu odraditi jos nekoliko packova, ipak ja imam misiju Ronaldo, nema skretanja s puta.

Poslednja izmena:
Vrh Dno