Šta je novo?

FIFA 19

Ja na 2-5. Katastrofa. Smorio sam se. Svaku povedem i vodim na poluvremenu, a u drugom me pregaze kao da dobiju neki boost, a moji se totalno pogube.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

To sam i ja primetio,odjednom su tromi,a ovi protivnicki ubrzaju.
I da li ste primetili da se stamina brze trosi,to nesto radili na presingu u ovom novom patch-?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

To sam i ja primetio,odjednom su tromi,a ovi protivnicki ubrzaju.
I da li ste primetili da se stamina brze trosi,to nesto radili na presingu u ovom novom patch-?

Meni Bejl i Kutinjo na krilima u 65 max 70 minutu moraju napolje a počeli su sa 99 fitnesom

Kako ti se pokazao Bale?

Kako ti se pokazao Bale?

Dobar je ali mi je problem što ga koristim na RM-RW jer bi mu više ležao RF ali tamo su mi Suarez i Grizman pa baš nema mesta. Brz je, ima strašan šut i nogom i glavom, ali moram ga nekako u napad staviti. Videću sl. nedelje ka prođe WL da ne experimentišem sad jer mi ionako nešto ne ide.

Ovo mi je neka ideja. Grehota što Grizman nije ST. Ali jedina opcija sa Bejlom u napadu. Ima ona varijanta sa RF i LF ali mi ta nikad nije ležala
55c4fe2ecae67325c19d3421a9ddfeee.jpg

Nisam siguran, ali mislim da imam nekih 0:10 u WL.
Ne znam dal da se smejem ili...

Ja sam počeo, i za sada sam, na 6:2, ali opet mi se desilo, kao i prošle nedelje, da odmah,na početku meča, piše da je pukla veza, i izbaci me skroz u meni, i piše mi poraz.
Da li je u pitanju, opet neka prevara, pošto igram na PC, ili je nešto drugo, nemam pojma.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ovo mi je neka ideja. Grehota što Grizman nije ST. Ali jedina opcija sa Bejlom u napadu. Ima ona varijanta sa RF i LF ali mi ta nikad nije ležala
55c4fe2ecae67325c19d3421a9ddfeee.jpg

Evo dobih 3 u SBu i 1 u WL sa ovom formacijom, za sad bez poraza. Svim igračima sam ostavio default instrukcije ali postoje 2 ozbilnjne mane. Teško se stvaraju šanse i odbrana je puna rupa. U WL sam imao sreće da dobijem 2-1.

Možda bi mogao neko ko koristi ovu formaciju da kaže kako je postavio taktiku i instrukcije. Ovako je prilično teško ili ja nisam navikao da igram bez 2 STa.

Igram ja sa tom formacijom. Bekove sam stavio da ostaju nazad kod napada,jedan cm (Matuidi) ostaje nazad,a drugi (Modric) ide napred,cam “stay foward” ,lw i rw “stay foward” i get in Behind.

To je to sto sam stavio.

Ja sam počeo, i za sada sam, na 6:2, ali opet mi se desilo, kao i prošle nedelje, da odmah,na početku meča, piše da je pukla veza, i izbaci me skroz u meni, i piše mi poraz.
Da li je u pitanju, opet neka prevara, pošto igram na PC, ili je nešto drugo, nemam pojma.

Ja isto na pc igram, ali nikad mi se nije to desilo.

Igram ja sa tom formacijom. Bekove sam stavio da ostaju nazad kod napada,jedan cm (Matuidi) ostaje nazad,a drugi (Modric) ide napred,cam “stay foward” ,lw i rw “stay foward” i get in Behind.

To je to sto sam stavio.

Probao sam isto s tim instrukcijama doduše jedono što si mi oba CMa n bslaced i nisam šansu napravio (barem u SB). Tek kad sam om vratio default instrukcije malo su se sklopili. Zato sam i pitao. A ta crossing. Koga si stavio get into the box for crosses

@Aleksandrinjo: meni isto ide losije u WL nego u Rivalsima, ali izgleda da ti ta custom taktika nesto ne radi za WL gde svi sede duboko i pice kontre a doveli su centarsuteve do savrsenstva.

Ja verovatno ostajem na 4-3-3-(3), dva CDM-a pomazu u odbrani i resetovao sam sve na default. U odbrani retko koristim contain koji te cini pasivnim, samo kombo tri dugmeta standing tackle/r1/r2.

Igraci apsolutne veze nemaju ni sa cim. Mozes da imas tim od 10 miliona a i dalje ce nas urnisati meta timovi od 10k.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Poslednja izmena:
@Goxy mislim da ti mng. problem pravi sto nemas nekog fizicki dominatnog CDM to pravi ogromnu razliku, probaj Casemria umesto iska ili modrica, ili cak Kondogbiju. Jos jedan savet ako ubacis jakog CDM-a kao Casmeria stavi za attacking gameplan formaciju na 41212 (2) stavi Bejla i Suareza na ST sa get in behind i stay central, stavi Grizmana na CAM na stay on the edge of the box. CDM-a koji je izuzetno vazan u ovoj formaciji stavi na stay back while attacking, sa agressive interseptions i cut passing lanes, to je sto se tice player instructions, za tim instructions stavi za defending pressure on heavy touch i kad imas loptu neka ga balanced. I probaj to za sad sam 10-3 u WL golovi padaju kao od sale a nemam tolko jak napad kao tvoj meni napad igraju Lukaku i Sane ali mi Kante i Fabinjo vade sredinu i prekidaju napade. Eto to je neki savet sta da pokusas.

Primer:
Ovo mi je postavka pre pocetka meca:
1.JPG

Ovo mi je postavljeno na attacking i odmah po ulazku u igru menjam na ovu formaciju:
2.JPG

Poslednja izmena:
Ja razmisljam da stanem na 8 pobeda, suvise zivaca ode. Zadovoljan sam jer igram sa timom od 20k. Pritrpecu se jos dve nedelje, da ne rizikujem neki zesci crash, ionako mi bolji tim ne bi doneo drasticno bolje rezultat. Gold rank mi je u WL na zalost jos nedostupan a tim je ok za petu diviziju.

Zena otisla sa detetom kod svojih preko vikenda pa sam uspeo zavrsiti WL. Na kraju uz potrosene zivce dodjem do gold 3 i 15-15.,da nisam primao glupe golove i vodio po 2:0 i gubio,mogao sam biti najmanje na 20,ali dobro je i ovako.

@Goxy mislim da ti mng. problem pravi sto nemas nekog fizicki dominatnog CDM to pravi ogromnu razliku, probaj Casemria umesto iska ili modrica, ili cak Kondogbiju. Jos jedan savet ako ubacis jakog CDM-a kao Casmeria stavi za attacking gameplan formaciju na 41212 (2) stavi Bejla i Suareza na ST sa get in behind i stay central, stavi Grizmana na CAM na stay on the edge of the box. CDM-a koji je izuzetno vazan u ovoj formaciji stavi na stay back while attacking, sa agressive interseptions i cut passing lanes, to je sto se tice player instructions, za tim instructions stavi za defending pressure on heavy touch i kad imas loptu neka ga balanced. I probaj to za sad sam 10-3 u WL golovi padaju kao od sale a nemam tolko jak napad kao tvoj meni napad igraju Lukaku i Sane ali mi Kante i Fabinjo vade sredinu i prekidaju napade. Eto to je neki savet sta da pokusas.

Primer:
Ovo mi je postavka pre pocetka meca:
Pogledajte prilog 260076

Ovo mi je postavljeno na attacking i odmah po ulazku u igru menjam na ovu formaciju:
Pogledajte prilog 260077
Probaću. Sad sam stavio 4-3-2-1 sa Grizmanom na camu a kutonjo mi je LF, Bejl RF a Suarez ST. Mnogo mi fali Grizman na ST ali ovako ću malo probati. Casemira i Kroosa uvodim umesto Grizmana i Iska. I kad ih obojcu stavim na stay back nema koristi.

Casemira stavi na stay central da ne ide po krilima da pokriva 2 CB-a. Ne znam kolko je dobar Casmiro nisam igrao sa njim ali Fabinjo je tenk u toj postavci.

Casemira stavi na stay central da ne ide po krilima da pokriva 2 CB-a. Ne znam kolko je dobar Casmiro nisam igrao sa njim ali Fabinjo je tenk u toj postavci.
Pa u ovoj postavci nema klasičnog CDMa. One postavku sa klasičnim CDMom sam morao promeniti radi Bejla koji nije tako ubojit kao Suarez ili Grizman ali je dosta brz i prodoran.

Kad je najbolje vreme za prodaju igraca?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Savetuju veceras da se prodaje, verovatno je sad u oetak bilo najbolje.

Pa u ovoj postavci nema klasičnog CDMa. One postavku sa klasičnim CDMom sam morao promeniti radi Bejla koji nije tako ubojit kao Suarez ili Grizman ali je dosta brz i prodoran.

Bez CDM-a jakog dosta ce da ti pati odbrana i sredina generalno samim tim i napad. Gotovo 19-11 WL pola od ovih 11 meceva sam izgubio zbog mojih gluposti sa izvodjem lopte od golmana. Sledeci upgrade jurim Varana i Van Dajka.

Cene su opasno pocele da padaju.
Bejl je vec sada na 420k buy now,a Mbape oko 460k,a bili su oko 500k.

Meni je danas katastrofa u WL. Danas 1-4 ukupno 5-9. Živ sam se pogubio u postavkama, taktikama i kombinacijama. Sutra ću završiti. Ničemu se ne nadam. Počeo sam i u SB da gubim. Oba su mi tima bila dobra. Ali Bejl me upropastio. Ništa s njim nisam dobio. Em sam osakatio PL tim zbog njega, em sam i špancima napravio problem. Tako mi i treba da se opametim.

Treba mi Falcao da resim ovaj sbc za Gecea,nem ni jednog na marketu,snajpijem vec 40 min.

Kod mene isto kao i svaki put. Dodjem do 17-3 i onda krece brodolom. Timovi prenapucani ikonama, top 100 igraci, mozda i scripting/momentum, ali znam da su mi sanse za elite mizerne.

Prosle godine sam desetak puta bio na jednu pobedu od elite ranka i skoro uvek mi se u poslednjoj utakmici padao neko ko me dobije golom razlike i ubije mi volju za zivotom. Valjda to nece biti slucaj i ove godine. [emoji846]

8d9a9bfefbc0bcbac04ee16d439fb171.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ja imam mnogo "tehničkih" problema.
Već sam napisao, da me je na početku utakmice, izbacilo u meni, i pisalo poraz.
Malopre mi se jednom, opet, diskonektovao gamepad, pa sam morao da izađem.
Zatim, u jednoj utakmici, samo je zablokirao komp, crn ekran, i morao sam restart.
Na kraju sam odustao, nemam snage.
Ostao sam na 12 pobeda, i još 6 mečeva.

Eh, a ja jurim coine, presao 3 miliona coin transfer.

@Staknovic Pa to bi sve resio prelaskom na PS4, ali verujem da je i konkurencija na konzolama jaca.

@Boyan: uf, kakav pocetak, svaka cast. Logicno je doduse da EA nece jednostavno da preda elite status... Sada su bukvalno sve sakrili, est date, dresove pa cak i team name, nema vise fora za izbegavanje jakih protivnika. Ali po skillu verovatno ipak pripadas nizem elite rangu.

@ertz Nema govora o price crashu jos uvek je rano, vec je to standardna vikend fluktuacija, pred WL skoce cene a pred kraj malo padnu jer rasprodaju igrace i dodju sb nagrade.

Poslednja izmena:
Sta mislite ko ce biti potm premier lige,sve mislim da ce Auba pa da nakupujem ovih igraca iz Gabon-a? :)

Vrh Dno