Šta je novo?

FIFA 19

Stavi mu hunter-a,videces tek onda sta radi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
To sam prvo uradio. Još kad sam ga stavio kao levog ST nezaustsvljiv je, jedino mi se sad Suarez ne vidi. Videćemo sutra u WL šta će se desiti.

Edit: Odnosno kao desnog ST
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Ja uzeo 2 tradeable mega packa iz DR rewardsa. U prvom Varane a u drugom Walker. Oba mi trebaju. Moram Bale-a da kupim ali šta da prodam. Salah, Vertongen, Pike idu sigurno ali opet nije dovoljno.

Na stranu sto nisam dobio nista iz tradable packa.

Ovaj gameplay posle patcha je nerealnost. Od 12 meceva u SB dobio sam 2. To je jedino sto sam i igrao redovno, kolicina BS-a je nemoguca, ja ovde stajem sa Fifom najverovatnije do daljeg. Sezona/Pro mi ostaje kada mi se priigra fudbal, uzecu Football Manager da dozivim bar S od simulacije :wave:

Grizman/Lloris ubedljivo slabiji nego Lacazete/Lucas/Felipe anderson i Kepo na golu.. Fitness squad mi igra brze i bolje. Ne znam sta su razdrndali.

Poslednja izmena:
Na stranu sto nisam dobio nista iz tradable packa.

Ovaj gameplay posle patcha je nerealnost. Od 12 meceva u SB dobio sam 2. To je jedino sto sam i igrao redovno, kolicina BS-a je nemoguca, ja ovde stajem sa Fifom najverovatnije do daljeg. Sezona/Pro mi ostaje kada mi se priigra fudbal, uzecu Football Manager da dozivim bar S od simulacije :wave:
Pa na kom to nivou toliko gubiš. Mene WC ne može da dobije. Samo legendary i to top ekipa za 100 chemom.

Ja uzeo 2 tradeable mega packa iz DR rewardsa. U prvom Varane a u drugom Walker. Oba mi trebaju. Moram Bale-a da kupim ali šta da prodam. Salah, Vertongen, Pike idu sigurno ali opet nije dovoljno.

Koliko imas “na racunu” ? Kad prodas ta tri,trebao bi dobiti oko 300k,jos da ti je nekako 150k [emoji4] Bale je sinoc i jutros bio na 450k,i meni treba pa ga pratim [emoji4]

Ne znam da li da kupim njega ili Mbape-a?

Poslednja izmena:
Koliko imas “na racunu” ? Kad prodas ta tri,trebao bi dobiti oko 300k,jos da ti je nekako 150k [emoji4] Bale je sinoc i jutros bio na 450k,i meni treba pa ga pratim [emoji4]

Ne znam da li da kupim njega ili Mbape-a?

Šta imam 50k jedva. Zato i kažem da nemam dovoljno.

Jel ima neko problema sa konekcijom?
Vidim da neki od vas igraju a ja sile nema da se povezem na server vec pola sata

Pukao server opet,nesto im se cesto desava u poslednje vreme.

Da, down je bio, sada je ok.

edit: ipak nije... ali sam makar redeemovao nagrade. Iniesta i IF Casillas, razocaran sam generalno jadnim pullovima kada vidim sta vi izvlacite, ali moglo je i gore. Danas oko 70k mas bid, 50k od WL nagrada, 60k od rivalsa, skoro 200k za dan.

Poslednja izmena:
Welp! Crveni Wilian i Sancho od champs-a i Fabinjo i IF Sancho iz packova. Prodao fabinja odmah jer ga imam vec u timu nzm. dal da menjam Sane-a sa Wilianom.

Ja sam dobio crvenog Wiliana i Kasiljasa. Jednom i ja da imam srecu :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ja Sarabiu i Pata.
Vise srece imam, preko nedelje, kada resim neki sbc, nego sto imam od nedeljnih nagrada.

Inace, prodao sam Zolu a uzeo baby Butragena.
Zola je dobar igrac, ne sjajan.
Lopta mu je bukvalno zalepljena za nogu, brz je, prodoran.
Ali, od tamo negde 70', gubi staminu, i sa obzirom da nije jak, postaje za 50% manje upotrbljiv.
Zavrsnica, onako, solidna, nije ni vrhunska, ni ocajna, neka sredina.
Verujem, da bi bio mnogo vise upotrebljiv, da mi je ostatak ekipe bolji, ovako ni on nije dolazio skroz do izrazaja.

Moram da se resim Martiala i Lakazeta, kako znam i umem, bukvalno me ubijaju u pojam, koliko grese.

Konačno
4cd53e1e1cd46d8444e6f3376cb20089.jpg

Skontao sam da imam dovoljno za CR7 i kusur za solidan tim oko njega, ali da li vredi skoro 2,3 miliona?! Statsi nikad gori (i impact na samu igru). Verovatno je do pozicije. Ali Mesi ima istu cenu kao prosle godine, a bolju poziciju.

Jucerasnji debakl sa serverima pomerice WL do ponedeljka, ali umesto da su samo produzulili za dan, uzeli su igracima petak, gg EA.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Šta ja znam, ja sam neko, ko juri ikone.
Ronaldo,Mesi, Pogba...
To mi nije interesantno.
Ali, ti najbolje znaš.

Inače, Butrageno je ubica, prava haubica.
Problem može da predstavlja, sto je nizak i slab, pa mnogo bolje funkcioniše, kada igra sa još jednim napadačem.
Završnica mu je sjajna, nije bitno, leva,desna..
Da je jaci i vislji, ne bih ga menjao.
Ovako, videćemo.
I dalje me vuku Van Basten i Bergamp.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Jel i za pc pomeren pocetak WL? Gde bih mogao da vidim to, osim da ukljucim fifu jer sam na poslu do veceras :D

Šta ja znam, ja sam neko, ko juri ikone.
Ronaldo,Mesi, Pogba...
To mi nije interesantno.
Ali, ti najbolje znaš.

Inače, Butrageno je ubica, prava haubica.
Problem može da predstavlja, sto je nizak i slab, pa mnogo bolje funkcioniše, kada igra sa još jednim napadačem.
Završnica mu je sjajna, nije bitno, leva,desna..
Da je jaci i vislji, ne bih ga menjao.
Ovako, videćemo.
I dalje me vuku Van Basten i Bergamp.

Za Butragenjom su poludeli svi na forumu, trenutno je cini mi se najpozeljniji icon ST.

Probaj ga, stvarno daje golove, sa lakoćom.
Ja sam isto čitao, i svi su ga hvalili, pa nisam mogao da odolim, a da ga ne probam.

Šta znači ono M u kružiću na karticama igrača pored loyaliti oznake.

Kupim juce preko 700 igraca, rekoh prodace se polako, kad ono izadje SBC za italijansku ligu i cijene za igrace iz Serije A odu toliko da sam za sat vremena vratio sve ulozeno, a ima da se proda jos preko 600 igraca :D da sam znao i da uzimam samo igrace iz Serije A, milion lagano za noc. No da ne budem alav, milion i 650k banka, virtuelno oko dva miliona kad se sve rasproda, dobro ovo ide.

fut.png

fut1.png

Dobro mi ide... opasan custom tactics sam nabacio... 8 vezanih pobeda u rivalsu.

Prilozi

• Screenshot_20181102-235937.jpg
    Screenshot_20181102-235937.jpg
    204.7 KB · Pregleda: 39
Nije do custom taktike, ja sam stavio sve na default, promenio na 4-3-3(3) i imam nesto fazon 10-2 u rivalsima i prve dve tekme wl. Tim je meta do srzi i ne kosta vise od 20k. Nije nikada ni bilo do igraca, sto je postalo jasno kada me je lik pregazio sa Rodrigom kao najskupljim igracem a ja imao ikonu Vijerija. Lacazete mi sada daje vise golova od Aguera, Mkitarijan igra kao ikona, Partey gospodari sredinom na 7 chem, cak je i metiljavi Koke solida (dok mu ne istekne boost za pace).

Cela igra, kontre i dupli pasovi, apsolutno sve proistice iz odbrane. Imam ubedljivo najslabiju ekipu u WL ali sam oprezan optimista za ovu nedelju.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Ne znam. Meni u DR dobro ide, mada nekad namerno izgubim jer mi je u Div6 taman radi ranka i nagrada, ali zato u WL ne mogu da se povežem. Evo malopre izgubim 3-2 posle produžetaka. 3 šuta i 3 gola, a ja sam imao milion šansi. Da ne pominjem da mi je prvi dao u 86 a drugi u 92. Neka gužva odbica. Bez veze.

Koliko god rekao da se necu nervirati,uvek se nerviram. Ne znam od cega je ovaj Werner,prvo stize do lopte pre Umtiti-ja,a poprilicno je zastajao i otrse ga kao slinu i zapuca sa 25m i udje pod 90,isto tako i Varana.
Covek tuce iz kornera glavom,makazicama,niko mu nista ne moze,ni ikone ne igraju ovako,a igrao sam protiv dosta.

Poceo WL sa 2-6,kako cu zavrsiti,bog dragi zna.

Koliko god rekao da se necu nervirati,uvek se nerviram. Ne znam od cega je ovaj Werner,prvo stize do lopte pre Umtiti-ja,a poprilicno je zastajao i otrse ga kao slinu i zapuca sa 25m i udje pod 90,isto tako i Varana.
Covek tuce iz kornera glavom,makazicama,niko mu nista ne moze,ni ikone ne igraju ovako,a igrao sam protiv dosta.

Poceo WL sa 2-6,kako cu zavrsiti,bog dragi zna.

Ja na 2-5. Katastrofa. Smorio sam se. Svaku povedem i vodim na poluvremenu, a u drugom me pregaze kao da dobiju neki boost, a moji se totalno pogube.

Ja je još nisam počeo, a kada ću, nemam pojma.
Pošto za koji dan izlazi BF, malo ću da odmorim, a i prijace mi.
Što se tiče Wernera, i tih napasti, danas sam gledao usporeni snimak, koji je neki lik, na twitchu pustio.
Znači, lepo je predvideo situaciju, bio je bliži, na vreme je krenuo sa svojim stoperom, da zatvori prostor, ali, u jednom trenutku, taj isti štoper, samo na delić sekunde, kao da zastane, i onaj napadač ode ka golu.
Ja sam takodje primetio, kada mi se ubacuje igrač, i ja ga čekam, on jednostavno, ponekad zastane, iz čista mira, i lopta ode protivniku.
Brdo je nelogičnosti, ali to je fifa.

Nazad
Vrh Dno