Šta je novo?

FIFA 19

To bre Zoki, od danasnjih packova imas 200k. Nije bas Aguero, ali skoro.

Meni najbolji pull za WL Laporte 1300 coina. Kada vidim sta ljudi izvlace, place mi se. Danasnji dan je bio zaista uzas nad uzasima.

Sve kada rasprodam, evo sada racunam oko 300k, fenomenalno!
Ume da te smori, ali bogami i da te pokrene!

Odlicno Zoki, trebao si ranije , zeni da das da otvara paketice.;)
Ja sam odradio i MM, i tu isto nista.

U Pesu, dok sam igrao do pre dve godine, onaj tupavi MyClub, dao sam joj da zavrti one glupe kugle, sve zlatne, i par crnih, ubode crnu i tamo Mesi. Ludilo. :)
Definitivno, srecnih je ruku!

Heh, strava. Citam na EA forumu, cesto daju zenama/devojkama. Moracu da isprobam.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Mene zapao Kimmich od nagrada za wl,a od maque matchup-a Lucas Leiva i nekoliko rare silvera koji kostaju oko 4-5k. Za maque nisam nista potrosio imao sam sve untrade...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ja ne znam sta treba da se desi da se moj pack luck promeni malo da bolje...

Dobio sam prve nedelje Alexa Sandra koji mi je odmah usao u prvu postavu i posle toga nista vrednije od 20k izuzev Freda koji je nesto vise.

Otvaram prvi JUMBO Rare players pack i izlazi 83 Giuliano. Pomislim nema veze, imam jos jedan, nesto mora pasti u drugom. Otvaram drugi i ponovo brazilska zastava, ponovo 83, PONOVO glupi Giuliano! Pa bre toliko je igraca u databazi, mora li ponovo isti igrac iz drugog najskupljeg packa u igri... Jedini igrac vredan pomena iz ta dva packa je Beljerin koji ide skoro za dzabe.

Da ne gresim dusu, dobio sam Rodrigeza iz untradable wl nagrada, ali nemam koristi od njega posto nemam nacina da ga ubacim u tim, pa moze jedino da posluzi kao neka izmena, ali ni za to nije dobar jer su supersubovi mahom igraci tipa potm Lucas, Sane i tako ti prebrzi igraci.

Vise srece drugi put. Not cool, EA. Not cool.

Edit: dobio sam i Manolasa pre dve nedelje, ali i dalje mislim da zasluzujem malo vise od 3 dobra igraca za skoro mesec dana. [emoji16]

Poslednja izmena:
Salah iz champions packa

Prilozi

• Screenshot_20181019-003145_Companion.jpg
    Screenshot_20181019-003145_Companion.jpg
    353.5 KB · Pregleda: 47
  • Screenshot_20181019-003202_Companion.jpg
    Screenshot_20181019-003202_Companion.jpg
    327.7 KB · Pregleda: 41
Heh, strava. Citam na EA forumu, cesto daju zenama/devojkama. Moracu da isprobam.

Od sada ćemo praktikovati to. Njoj je isto zanimljivo, kada vidi moje iščekivanje i radost kada se nešto izvuče. A prvi pak i prvi igrač bio "Kučka", vrištali smo od smeha! [emoji23]

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ahaha. :D

Ja ne znam sta treba da se desi da se moj pack luck promeni malo da bolje... Dobio sam prve nedelje Alexa Sandra koji mi je odmah usao u prvu postavu i posle toga nista vrednije od 20k izuzev Freda koji je nesto vise.

Izvukao si CL Sanea koji vredi 300k, moras da cekas sledeci krug :)

Otvaram prvi JUMBO Rare players pack i izlazi 83 Giuliano. Pomislim nema veze, imam jos jedan, nesto mora pasti u drugom. Otvaram drugi i ponovo brazilska zastava, ponovo 83, PONOVO glupi Giuliano! Pa bre toliko je igraca u databazi, mora li ponovo isti igrac iz drugog najskupljeg packa u igri...

Lol, mislim da je to skriptovano, isto se meni desilo sa Savicem prosle godine. Statisticki gledano izuzetno je mala sansa da se to dogodi.

Poslednja izmena:
Inace ako ce ti biti lakse i ja sam izvukao Guliana iz mega packa juce, kao najbolji pull. :D

Toliko mi se ne radi ovaj MM, sve neki silver packovi... Posle ovoga juce, cemu se nadati.

Ovaj forum je kao support grupa za FUT-holicare. Tesimo se kada izvucemo lose a tapsemo po ramenu za dobre igrace. :D

Poslednja izmena:
MM ne treba uopšte raditi. Ja sam do sada radio svaki pošto imam brdo igrača koje niko neće da kupi i nikad ništa nisam dobio.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Sto se WL tice mislim da nije losa taktika sacekati i igrati subota vece- nedelja bilo koje doba dana... mislim da ovi profi igraci uglavnom do tad zavrse svoje obaveze dobrim delom.

Problem je nakrcati 30 utakmica u 3 dana, a kamoli ovako, ali ipak... Bar u gold zonu da se upuvam, do silver 1 dodjem, al nikako jos taj jedan stepenik da prebacim.

Ja sam prošlog vikenda zbog obaveza igrao u petak veče, i u nedelju popodne. Mnogo više pobeda sam u nedelju ostvario, tako da to itekako ima smisla [emoji16]

Pa i ja nedeljom belezim najveci uspeh.

Danas samo division rivals. Nepobediv sam :D Sve sto valja igra vikend ligu i lagane pobede uzimam.

Sta miliste da rasprodam Italijane i fino zaradim i predjem na ovo?

fut1.png

Moze Rodrigo umjesto Marijana

Dobra ova kartica SBC Reusa al ja stvarno vise nemam para da radim ovo... Ako neko bude radio nek javi kakav je nemac...

Treba se zapeti SB ovog vikenda ah :( Ja igram na WC, sada i sa fitness timom mogu da se nosim, ali na Legendary nema te sile, samo 65-70 rated silver/bronze timove mogu da dobijem i to nekad glatko nekad uz muke..

Kontam da cu baciti i 15-ak eura na 2200 Fifa Points u toku vikenda da otvorim po koji promo pack, ipak mi trebaju random igraci u klubu za upgrejdove :)

Ahaha. :D

Izvukao si CL Sanea koji vredi 300k, moras da cekas sledeci krug :)

Lol, mislim da je to skriptovano, isto se meni desilo sa Savicem prosle godine. Statisticki gledano izuzetno je mala sansa da se to dogodi.

Stoji to sa Sanea, ali sam vise mislio na tradeable stvari od kojih mogu napraviti neki profit. :D Vecina nas je izvukla stosta dobro untradeable, pa to nisam uzimao u obzir.

Btw CL kartice su takva prevara da je to nevidjeno. Cak i bolji trejderi kazu da je nevidjena glupost. Tipa NIF Sane ima 2116 total stats, a CL Sane ima 2130 sto je SAMO 14 razlike u statsima, polovina od tih mizernih 14 je nebitna sto nas dovodi do cinjenice da ljudi placaju 100k vise za 7 korisnih stat poena. Ako to nije *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*izam onda ja ne znam sta jeste. :)

Problem sa Reus SBC-om je sto daje uzasne packove pa se ne mozes nadati da ce izaci mnogo jeftinije od nominalne cene koja je jednostavno preskupa za 88 karticu.

Drugo izlaze Scream kartice sutra, pa ce jeftinije biti uzeti neke od njih i cekati prvi sledeci pun mesec kada ce se ocene boostovati.

Trece komedija je koliko su svi ulozili u Kagawu i koliko je crashivao. Ljudi toliko undercuttuju da ce puci ozbiljne coine.

Poslednja izmena:
Za sve one koji su ulagali u Kagawu i sve ostale 83 igrace preporucujem da ne prodajete sada vec da cuvate za neki naredni sbc. Svi znamo da je prosle godine najunosniji trejding bio sa 83 i 84 karticama. Nema potrebe odlaziti u minus jer te kartice moraju dobiti na vrednosti u nekom narednom periodu.

• Like
Reagovanja: M J
Otvorih 3 packa od 600FP i jedan od 350FP.

Dobio sam Perisica u jednom, Khediru u drugom. Gotze i jos par 82+ generalno se skupilo. Svakako jednom nedeljno se pocastim uz SB i Rivals rewards tako da je ovo skroz ok :D

Dobio sam IF Scesnog, doduse ut je ali je bas dobar, ode Handanovic odma na prodaju i to za 20ak hiljada vise nego sto sam ga kupio, 705k u steku, sve sam blizi Ronaldu, a i dalje tako daleko :D

Mogao bih da napravim dobru ekipu za 350k, a da prodam vecinu Italijana za 800k

Poslednja izmena:
Lol za scream promo! Svi besne jer kartice nece dobiti overall boost da bi se koristile u SBC-ovima i sto ce se menjati boostovani statsi. Licno mi se mnooogo svidja Balotelijeva kartica za CAM ali je skup ko djavo i tu mi je Mertens trenutno. Ah...

Balotelijeva stamina je ocajna, dobar je za poluvreme, ali da kosta 50k.
Ovako ne vredi mnogo.

Poslednja izmena:
U pravu si, pogotovu se CAM trosi.

Pa da, ove godine, ta stamina bas dolazi do izrazaja.
Valjda sbog tog presinga, koji svi forsiraju, pa se igraci jos brze trose.
Pre nisam obracao paznju, ali sada mi je to jako bitna stavka.

Inace, EA je skroz prso, kakve su ovo gluposti, kod ovih scream kartica?
Umesto, da npr. Busquets ima promene statsa, kod odbrane, skoka, dodavanja, oni mu napucali 90 pace.
Sta sada, likovi ce da uzmu njega, i da glume Aubamejanga.
Znam da ce sledeci put, da nesto drugo napucaju, ali malo je glupo.

Poslednja izmena:
  • Like
@padawan

Ma znam da se ne isplati, ali volim te POTM igrace da imam radi estetike :D

Doduse Moura je izuzetak, izasao me 0 coinsa, dosta srece u pekovima sam imao.

• Like
Btw CL kartice su takva prevara da je to nevidjeno. Cak i bolji trejderi kazu da je nevidjena glupost. Tipa NIF Sane ima 2116 total stats, a CL Sane ima 2130 sto je SAMO 14 razlike u statsima, polovina od tih mizernih 14 je nebitna sto nas dovodi do cinjenice da ljudi placaju 100k vise za 7 korisnih stat poena. Ako to nije *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*izam onda ja ne znam sta jeste. :)
I jako su ruzne, bar meni!

• Like
Vrh Dno