Šta je novo?

FIFA 18

Plasirah se prvi put u WL, na kraju ispade nekako lako, prvo finale izgubio i dobih 4 za redom bez mnogo nervoze.. sad moram da proučim pravila wl i nagrade.. ovo mi je fino leglo pošto me je SB smorio protiv kompa, mnogo sam se nervirao, vlajda neću toliko sa ljudima :D isplatilo se ulaganje pošto sam sav štek istrošio na if wilsona 84, davida luiza, valenciu i azpilicuetu..

Poslednja izmena:
Tek ces da vidiš, sta je prava nervoza.
Komp provalis vremenom, posto igra po šablonu, i onda postaje dosadno i monotono.
Ovde ti nece biti dosadno, to je sigurno, ali će ti živci biti na dobrom ispitu.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Plasirah se prvi put u WL, na kraju ispade nekako lako, prvo finale izgubio i dobih 4 za redom bez mnogo nervoze.. sad moram da proučim pravila wl i nagrade.. ovo mi je fino leglo pošto me je SB smorio protiv kompa, mnogo sam se nervirao, vlajda neću toliko sa ljudima :D isplatilo se ulaganje pošto sam sav štek istrošio na if wilsona 84, davida luiza, valenciu i azpilicuetu..

kakav je SIF wilson 84 ? trebalo bi da kida sem weak foot koja je 3 zvezde...

Tek ces da vidiš, sta je prava nervoza.
Komp provalis vremenom, posto igra po šablonu, i onda postaje dosadno i monotono.
Ovde ti nece biti dosadno, to je sigurno, ali će ti živci biti na dobrom ispitu.

Pošto sam igrao Hartston preko dve godine gde ljudi žešće tiltuju medju kojima sam bio i ja, od živaca nije ostalo ništa :D brdo partija dnevno, šatro sve random a onda protivnik vuče dream karte i jedini način gde se vadi i onda pukneš a odigrao si bruka.. Ovo me nekako podseća na to pa ćemo videti, deluje mi svakako zanimljivo, samo s enadam da ću skupljati dovoljno coinsa i pekova pošto sad za SB neću imati vremena.. Mali savet, kako da rasporedjujem squad fitness i player fitness pošto sam u SB rotirao dva tima?

Stopke: Wilson OP igrač, pogotovo kao supersub, udje u od od 65og, samo turiš napred loptu sve stiže prvi, odbrana umorna a on kao metak probija sa odličnom završnicom, isplati se..

Ako imas 2 tima ne trebaju ti fitness kartice. Inace u pravom momentu pocinjes WL, jer je 18 pobeda ranije za auto kvalifikacije bio smor nevidjeni. Bar za nas prosecne igrace. A i dobri igraci morali su mnogo vise da igraju. Sada kontam da ce biti vise casual igraca, sto je dobro.

Squad fitness kartice su relativno jeftine ove godine u odnosu na proslu (kostale su 1500-2000 coina), ali sam izracunaj da li ti se isplate u zavisnosti od toga koliko igras (svaka druga utakmica cap 700 coina ode u nista). Mene nervira da ih kupujem i trosim, pa sam ipak isao na varijantu sa drugim timom...

Btw @Mazi nece ispraviti squad fitness filter nikada, svesno su ih ostavili pomesane sa player fitness kako bi destimulisali trgovinu.

Ја не знам, можда сам само једном купио те фитнес картице. Увек их добијао у пакетима од СБ-а.
Имам само један тим.
Друго, ја их користим тек након 4 утакмице, никако након две, нема потребе!

Hvala padawane za info.

Zoki, znači ti igraš tekme i kad su ti igrači ispod 90 od starta? ja retko kad imam startera ispod 95 fitnesa..

Ja ne igram ni na 95, uvijek na 99 :D

Vilson 94 je najbolji napadac kojeg sam imao, masina.

Hvala padawane za info.

Zoki, znači ti igraš tekme i kad su ti igrači ispod 90 od starta? ja retko kad imam startera ispod 95 fitnesa..

Da, tek kada padnu izmedju 70-75, tada stavljam karticu i nemam nikakvih problema.
Niti protiv zivih protivnika, niti potiv SB-a.

Za sve koji su u fazonu kupovanja coinsa ea mi je dao prvi strike za oko 400k kupljenih u razmaku od metar dana! :D

Sto se fitnes kartica tice najbolje koristiti ih kada 4 ili vise igraca dodje do 85 fitnes. Sve pre toga resavati pojedinacnim fitnesom onim igracima kojima ranija padne do 85.

U WL obavezno koristiti jedan tim i trositi fitnes kartice ukoliko zelite progress ili ukoliko ste sigurni da su vam oba tima podjenako jaka i da sa oba igrate na istom nivou. U divizijama obavezno koristiti fitnes tim da odmorite prvu postavu i tu mozete vec svaku trecu utakmicu da igrate sa fitnes timom.

Da samo to, greota sto nisam potrosio sve coine jer da jesam ne bi imali sta da uzmu ;)

To je prva opomena, ako nastaviš, ide "prava" kazna.

Jel sam ja dobro procitao, da je na PC sada potrebno samo 7 pobeda, za automatsku kvalifikaciju, za sledecu WL?

Jel sam ja dobro procitao, da je na PC sada potrebno samo 7 pobeda, za automatsku kvalifikaciju, za sledecu WL?

Bilo je potrebno doci do gold 3, znaci 11 pobjeda, ali samo je 24 utakmica, ako je smanjena granica na 11 pobjeda na konzolama, logicno je onda sedam za pc. Konkurencija je mnogo jaca na pc, valdja zbog mnogo manje igraca, pa je koncentracija kvaliteta veca.

Ne bi me cudilo jer je na PS4 samo 11.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Ranije je bilo 18. Generalno mi se svidjaju sve promene u ovom patchu, od gameplay-a do wl promena.

Verujem da cu imati manje pobeda nego do sada, ali ce barem sve biti ravnopravno. Vidim da neki od top 100 igraca vec kukaju i nisu zadovoljni sto ne mogu da manipulisu kada je izbor protivnika u pitanju.

Ja nisam izdrzao, ponovo sam zaigrao.
Ne valja to, ali sta cu.
Inace, meni je ovaj IF Son strasan igrac, svaki sut je skoro gol.
Uzeo sam i baby Van Bastena, ali za sada ne uspevam da ga razigram.

Au od ovog fut championsa mosh se rikne. Imam skor trenutno 2:3, od zadnjeg lika izgubih na penale. Rezultat u regularnom delu 6:6 gde je njegovih prvuh pet suteva uslo, moji odjednom postadose invalidi u odbrani i tu poludeh nacisto.. ko ce odigrati jos 20 tekmi, lol

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Resio iz dosade da odradim jedan onaj Untradable Summer OTW SBC sa poslednjih 40k koje sam imao i nisam mogao da verujem sta sam dobio. Izlazi francuska zastava, ST pozicija i ja u sebi mislim "Hmm Lakazet, bice supersub, mogao sam mnogo gore da prodjem" i izlazi Mbape! :D

Jeste untradable, ali sam prezadovoljan s obzirom da sam jako dugo igrao sa njim pre nego sto sam uzeo Ronalda i znam kako sa njim, a i ocekujem da dobije makar jos jednu IF karticu do kraja sezone sto bi ga stavilo rame uz rame sa Anrijem.

I da, slika je mutna zato sto su mi se ruke zatresle od iznenadjenja. :D

27605949_10214893336546055_1958186022_o.jpg

Bravo, svaka cast.
Ja sam odradio 2 tradeable, i jedan untradeable, i dobio nista.
Inace, sada se na PC automatski kvalifikuje sa 7 pobeda, sto znaci, da ce sada konstantno biti mnogo vise igraca za WL, i to i slabijih, sto ranije nije bio slucaj.

Svaki dan pustam zeni slowmotion bugove da se utesim kad se nasmeje posteno [emoji23]

Sent from my Lenovo TB2-X30L using Tapatalk

Vrh Dno