Šta je novo?

FIFA 18

Squad battles koliko partija moze da se odigra za nedelju dana?

5 dana po 4, vikend 2x12

SB igram da zaradim, 40k na elite 1

Svaku trecu apply fitness, jedna kosta 650, sada bar.
44 meca nedeljno, 45 sa featured squad.

Kupim 15 kartica, 9750 ulog.

Prosek zarada po mecu ~600. Na 3 meca, 1800-650, znaci 1100 neka ga, ciste zarade.

1100x15=16500 na mecevima.

Znaci svakog ponedeljka 55000 coinsa, ali ***a imam vremena na pretek a opet nije mi zamorno. Ne cimam se sa marketom, samo gameplay [emoji16]

+ Ja skoro svaki drugi dan dobijem diviziju 1 off, tako da doguram do 70k nedeljno.

Sent from my VIVAX TABLET TPC-101 3G using Tapatalk

Jel prodajete odmah u ponedeljak kartice od sb-a ili čekate? Imam osećaj da padnu cene ponedeljkom ali nisam nesto ozbiljno pratio

Ja rasprodah Jesusa if, Llorisa POGS, De Bruynea POGS, Sterlinga if, Aguera običnog, Sancheza običnog i Fellainija if, sve ukupno za 2.050.000! Odličan posao. Cene su baš bile dobre!
Videću šta i kako dalje!
Trenutna ekipa mi je ova.
f925a0c027487d0efc0e2a3034003991.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da menjam Sokratisa za Hummela ili da nastavim sa mojim sbcom za Costu ? Svakako ga radim ostalo mi jos 130k ulaganja, ali gledam Sokratis jedino ima losiji pas, ostalo sve daleko bolje...

518294e11813f183664ab85e47f590cd.jpg

Da li si probao sanea i martiala? Posto imam njih 2 trenutno, kakav je mane u odnosu na njih? Martial startuje, sane ulazi sa klupe.

Da menjam Sokratisa za Hummela ili da nastavim sa mojim sbcom za Costu ? Svakako ga radim ostalo mi jos 130k ulaganja, ali gledam Sokratis jedino ima losiji pas, ostalo sve daleko bolje...

518294e11813f183664ab85e47f590cd.jpg

Ja bih prvo završio costu pa onda posle hummelsa...

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni je Sokratis duplo bolji od Hummelsa u svim aspektima. Da me pominjem da sam sa njim otključao onaj ačivment da se da gol sa defenderom sa 30 metara.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Zasto mi krila imaju 7 chem?
Screenshot_2018-01-24-14-38-24-704_com.ea.gp.fifaultimate.jpg

Da ali ovima gore je ista formacija a rm i lm su?

Nije ista formacija. Ti imaš formaciju sa tri cma, a mi imamo sa krilima.

Auuuuuuuuuuu tek sad izvalio :D
jer degradira njihove performanse sto nisu 10?

Dobro si uradio Zoki sigurno te je smorila ekipa a cene nece biti vise jer uskoro krece pad do septembra. Sta ti je u planu?

Inace ja se zezam i dalje sa holandskim SBC-om i ne uspevam dva dana da se kvalifikujem za WL. Makar cu da zaradim malo na ovom Younessu. League SBC se bas isplati, zbog gomile packova. I MM isto tako. Dobijam ponekog discard IF- koji me izvuce i nekako uvek budem u plusu ili bas nekom jadnom minusu tako da su to free packovi. E i danas je izasao jedan od boljih TOTW. Ako ste akumulirali packove otvarajte. I radite lige. Giovinco je bog.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Mislim da mi je ovo bio poslednji voz. Da, malo me je smorila, a igrao sam odlično sa njima. U dušu sam poznavao svakog igrača. De Bruynea sam pazario za 624, a prodao ga sada za 750. Jesusa pazario za 320, a prodao ga za 430, Sterlinga pazario za 215, a prodao za 310k....itd. Planiram možda da uzmem Hadzija, Van Bastena i Sirera, od ikona i da ponovo dovedem Sterlinga i Azara levo. Šta mislite?

Poslednja izmena:
Ukoliko volis te ikone onda ih odradi i uzivaj u igri, ali ako ih radis samo zbog toga sto su ikone onda je bolje da odaberes neke druge. Recimo umesto Sirera uzmi Hernandeza, a umesto Hadzija uzmi Kostu, pa njega utopi za ADP kad skupis coinse. Van Basten ce se dobro uklopiti sa jos jednim brzim napadacem pored sebe.

Imam jedno pitanje nije FIFA 18 ,ali je FIFA 17.U pakovanju imam 5 CD-a ,i ne znam koji čemu služi?A nigde nisam video neko uputsvo za to.

Cemu cimanje oko fife 17 to je ionako mrtva igra...

Ukoliko volis te ikone onda ih odradi i uzivaj u igri, ali ako ih radis samo zbog toga sto su ikone onda je bolje da odaberes neke druge. Recimo umesto Sirera uzmi Hernandeza, a umesto Hadzija uzmi Kostu, pa njega utopi za ADP kad skupis coinse. Van Basten ce se dobro uklopiti sa jos jednim brzim napadacem pored sebe.

Pa znaš kako, Širera sam nekada pored Batistute baš gotivio. Šteta što nema Batigola, ne bih razmišljao.
Sada gledam i Ševčenka i Larsona, pojma nemam, neka mi malo miruju consi dok se ne odlučim šta ću.

A što misliš da je Costa bolji od Hadzija?

Cemu cimanje oko fife 17 to je ionako mrtva igra...

Meni ni 15 nije "mrtva", a kamoli 17.

Za nikakav gameplay (iskreno fifa 11 je još ličila na fudbal), da kupujem sličnu igru svakih 6 meseci i sve počinjem ponovo (karijera, fut, sezone) meni je van pameti. Srećom sam probao Fifu 18, samo da potvrdim da unapređenja nisu vredna kupovine, a čak i da jesu, gameplay je gori od 17 duplo (ovo uzimam sa rezervom, jer sam igrao samo prvu verziju).

Kako radi marketing i hajp, pa to je bolesno. Uspeli bi da prodaju novu verziju i dva puta dnevno da izlazi "nova" Fifa.

Mrtve igre u smislu da nemas sa kime da igras online. Cim izadje nova verzija igre koja je sezonska odmah svi igraci prelaze da vide sta ima "novo i poboljsano" i samim tim je to kraj za prethodnu verziju. Ako ces da igras sp to je onda druga prica, ja furam nfs3 tako 20 godina ;)

Pa znaš kako, Širera sam nekada pored Batistute baš gotivio. Šteta što nema Batigola, ne bih razmišljao.
Sada gledam i Ševčenka i Larsona, pojma nemam, neka mi malo miruju consi dok se ne odlučim šta ću.

A što misliš da je Costa bolji od Hadzija?

Za Batigola se slazem, on bi i meni bio u timu kakve god ocene imao. :)

Costa nije bolji od Hadzija, ali ako zelis da vremenom uzmes Del Piera koji je najbolji CAM u igri bolje odradi kostu jer je oko 300k jeftiniji ako se ne varam. Ukoliko ne planiras ADP onda komotno mozes Hadzija.

Misliš da ih radim preko SBCa ili da ih kupim? Ne znam koliko bi me koštalo preko SBCa?!

I nije mnogo Rui Costa za ono sto nudi.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Hadži ima bolje ocene, a mala je razlika. Ne znam kakav je u igri? A više bih našeg komšiju nego Costu. [emoji23]

Razlika je 200k, nije to mala razlika. :D

Costa je odlican, a Hadzija nisam probao. Vidi na youtubu ima li neki review, mora da ima makar nesto.

Nazad
Vrh Dno