Šta je novo?

FIFA 18

U globalu je vrlo dobar, ali je kod mene imao neke zute minute kada se npr ukopa u mesto bez razloga ili izvede neku glupu animaciju pa primim gol bezveze sto me je par puta kostalo elite ranka u wl u oktobru i pocetkom novembra.

Vise mi odgovara npr Manolas, ali posto mi je Handanovica preko glave mozda cu morati da se vratim na junajtedovu odbranu kako bi mogao De Gea da mi brani.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Bice onda Costa :) mogu da odmorim od SB [emoji23]
226bfd6353c28284ee103781570d39cc.jpg

Sent from my VIVAX TABLET TPC-101 3G using Tapatalk
Dok ne uzmeš Costu, probaj Thiaga na CAM-u. Fenomenalan sa Hunter hemijom. Daleko bolji od Kruzea.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Xbox 360, i wireless dodatak za njega.

Ovako je trenutno stanje, kod Gospodina Coste:

I dalje sam pri stavu, da promasuje neke zicere, ali sve u svemu, odlican igrac.
Jos jedan plus, sto uopste nije tako slab, zna da dobija duele.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
To je fantastican broj golova za tu poziciju...

Ni jednog trenutka se nisam pokajao, sto sam ulozio coinse u njega.
Vrhunski je igrac, samo, kazem, ima tu zavrsnicu, koja zna da bude, nekada, ne uvek, problematicna.

Inace, od ikona, jos bih voleo, ali bas, da imam Henry-a i Vieru.
Ali, to ce biti teze, jedino ako ne uleti, nesto ludo, u nekoj od nagrada.

Poslednja izmena:
Ni jednog trenutka se nisam pokajao, sto sam ulozio coinse u njega.
Vrhunski je igrac, samo, kazem, ima tu zavrsnicu, koja zna da bude, nekada, ne uvek, problematicna.

Inace, od ikona, jos bih voleo, ali bas, da imam Henry-a i Vieru.
Ali, to ce biti teze, jedino ako ne uleti, nesto ludo, u nekoj od nagrada.
Dobio nekog IF Matheusa ide za 12k i to je 140k sa SB reward. Kontam Vidal 145k mad ono 112k. Nisam odolio.. imacu sada oko 14k za da pocnem Rui Costu. Ovo je meni dream tim. Sada da ucim multiplayer :)

b164f7320e1b1c8da66c876cb46850c3.jpg

Kako najlakse zaraditi kintu? Posto vidim da od igranja nema vajde...

Kako najlakse zaraditi kintu? Posto vidim da od igranja nema vajde...

Moras da ''visis'' na marketu.
Veruj mi, svasta moze da se nadje.
Npr. napravi concept squad, sa npr. manolasom, G.Jesusom,Baily,Florenci...
Znaci, stavi one igrace, koji se dosta koriste, i koje ces posle lakse da prodas.
Onda uzmes, pogledas, vidis da jedan Manolas ide za 5,5k, ti ga juri za 4,5k i nize, kada nadjes kupis i prodas.
Ili, ako ga ne nadjes za par minuta, po toj ceni, prebacis npr na G.Jesusa, i tako u krug.
Ja sam, u pocetku, tako smisljao neki tim, i onda jurim po dobroj ceni te igrace,i tek onda ih kupim.
Preko noci ih stavim na market, i sve ih prodam i zaradim.
Ako imas vise coinsa, gadjaj skuplje igrace, mada ja sada ne bih nista dirao, treba videti, sta ce napraviti TOTY, vec su cene dosta pale.

Poslednja izmena:
jesu pale .. uzeo sam eriksena sa hunter hemijom za 45k sinoc :) ko je bolji valencia ili walker ? velika je razlika u ceni walker 30k, valencia 50k...trenutno imam auriera.

Poslednja izmena:
Ja koristim Valensiu, posto mi je untradable, i sasvim je dobar.
Nervira me njegov centarsut, nije uvek kako treba, ali sve u svemu, dobar je.

Neymar je pao za skoro 100k od kads sam ga kupio krajem decembra. :/

Crash je vec stigao...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

OTW Mbape juce bio 1050000, a sada je 906000. Ja genije nisam ga prodao na vreme i sada cu biti u ogromnom gubitku.

Da sam ga prodao juce bio bih kratak "samo" 100k za Bejla i Del Piera, ali posle ovog nece Del Piero skoro da bude u mom sastavu. Glupi TOTY...

Dodje mi da prodam npr. Aguera i sve ulozim u ove packove, ali znam da je to cisto bacanje coinsa.

uf na koju foru sam dobio ove nagrade u SB kad sam sinoc bio na granici elite 3 i gold 1 sa oko 50k bodova da bi mi malopre kad sam se ulogovao stajao rank 51-100.
Uglavnom se necu zaliti :)
ustekao sam 13 pekova ali kapiram da je najbolje da otvaram u petak kad izadju sve toty.. valjda taj dan
20180115_200703.jpg

I ja sam dobio par packova vise sinoc za elite 1

jel uvek mora mesoviti tim da bi se kvalifikovao za vikend ligu? napravio sam pretezno premier liga tim, vecina englezi a trazi mi max 4 igraca iste nacije?

jel uvek mora mesoviti tim da bi se kvalifikovao za vikend ligu? napravio sam pretezno premier liga tim, vecina englezi a trazi mi max 4 igraca iste nacije?
Retko kad imaju takve uslove. Pogledaj raspored, uglavnom no requirements.

Onda sam u maleru samo ovu nedelju :)
Ako nekog interesuje lepo sljaka onaj fifacoins sajt sve regulare proslo...

Kako da maksimalno iskoristim sb, ja igrao par utakmica na legendary i neku pobedim neku izgubim. Da li je bolje da smanjim težinu da bih pobedjivao sve?

I što se tiče vikend lige, jel se menja ovaj kvalifikacioni turnir iz dana u dan ili će ovaj requirement da stoji cele nedelje?

Kako da maksimalno iskoristim sb, ja igrao par utakmica na legendary i neku pobedim neku izgubim. Da li je bolje da smanjim težinu da bih pobedjivao sve?

I što se tiče vikend lige, jel se menja ovaj kvalifikacioni turnir iz dana u dan ili će ovaj requirement da stoji cele nedelje?

Maksimalno iskorištavaš igranjem svih 45 mečeva nedeljno, na Legendary nivou. Ujedno i vežbaš za online lige, ako nisi promenio odbranu.

Zahtevi za vikend ligu najčešće budu samo kedan dan u nedelji inače.

Pardon, teoretski je MAX iskorištenje na Ultimate. Ali zaista ne znam koliki procenat ljudi igra tako.

ja sam se prebacio prošle nedelje na legendary i odigrao sam sve utakmice i dobio fine nagrade a učinak mi je bio polovičan..
ne mora sve da se dobije mada mislim i da je nemoguće osim za vhunske igrače.. A što se tiče odbrane, nekako imam osećaj da koliko god vežbao komp kad reši da mi se prošeta kroz odbranu i mune ga džabe sve. Moram priynati da je odbrana baš teška za igru, uz L2 je lakše da se uzme lopta ali čim da sprint oladi me pa tu komandu više ni ne koristim, kao ni klizeći jer mahom dobijem penal i karton :D

Nista peglam i dalje legendary. Ja sam generalno do sad igrao online seasons, pa reko malo da se vratim i na UT i da probam ove nove *******cije. Deluje mi poprilicno zarazno :)

Mora legacy defending u kombinaciji sa manual trcanje, mozgom i strpljenjem da AI ne pravi lude fantazije.. Tako se svaka podedi na legendary. A za ultimate druga prica.

Ja ultimate dobijam skoro svaku.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Samo Tactical defence vezbajte SB, nikako Legacy, online je samo Tactical, kada se udje u semu, bude sve lako!
Ovako vam bude problem prebacivanje na tactical kada igrate online.

Nazad
Vrh Dno