Šta je novo?

FIFA 18

Ja bih posle Vidala poceo da radim Rui Costu SBC i tu bih stao, samo gameplay nadalje.. Nadam se da vredi, jer bih hteo jednu ikonu u timu a sve mi je super. Umesto Krusea njega.

Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka

Nojer je najgori golmam koga sam ikad imao. Prava rupčaga. Ajde što ne može da skine ni jedan zicer već mu ulaze takvi golovi od prosečnih napadača da ja nemam reči. Prodaću ga samo tako samo da ga ne gledam više.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Hajaha zato sam se zakleo u Fahremana, apsolutni balans za Bundes. Zna da faila ali zna i da brani ne moze ni ikona ili r9 da ga utera.

Ja sam posle jedno 10ak,sezona online UT prešao malo na SB. Toliko sam se nervirao u ligi 4 da je to nerealno. Ljudi su jednostavno bolji od mene, kao da sam došao do svog maximuma, a stvarno nemam živaca da treniram finte i te stvari, a nemam ni kad.

Mislim i moja ekipa je prosečna u odnosu na vaše, nemam nijednu ikonu, nijednog igraca koji košta preko 60k coina, dva crna, od kojih je jedan ghulam. Nisam, se bavio ni trejdom ni SB do sad.

Trenutno igram na WC 0rve nedelje, koliko god mečeva da odigram meni je ok. Ide ok, nije loše svakako.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ja bih posle Vidala poceo da radim Rui Costu SBC i tu bih stao, samo gameplay nadalje.. Nadam se da vredi, jer bih hteo jednu ikonu u timu a sve mi je super. Umesto Krusea njega.

Tako neko ti i fali... Ja bi mozda pre radio Deco - a.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Svaka vam cast kad baratate sa ikonama i ostalim zverima, meni su trenutno misaona imenica. Od najskupljih imam jesusa, mkhtarijana i gundogana a mastam da imam meta ekipicu ali pretpostavljam da treba mnoogo igranja sa uspehom. Za sada sam rank 6 u OS i pored toga cepam SB. U kvalifikacijama za WL sam imao jednu pobedu :) protivnici imaju ekipu za mene kao da vodim vrtic ali sta sad. Bitno je da se uziva i igra, samo se nadam da me gresim negde debelo sto se tice trgovine i coina jer ne mogu da pristuim sebi nijednog paklenog igraca o kojima pricate..

Sta je ovo sa squad fitness karticama ??? Nema ispod 900 coinsa, sa svakom utakmicom idem u blagi minus, prisiljen sam da koristim svaku drugu a tako dolazi do anonalija gde ne mogu pas da vezem i bronze postaju ikone i obrnuto :)

Sta je ovo sa squad fitness karticama ??? Nema ispod 900 coinsa, sa svakom utakmicom idem u blagi minus, prisiljen sam da koristim svaku drugu a tako dolazi do anonalija gde ne mogu pas da vezem i bronze postaju ikone i obrnuto :)

To je taj EA algoritam. Ja jedan dan dobijrm 4 lagano a sledeći izgubim. Algoritam tog dana kada gubim odnosi se i na sb, os, sps. Ne mogu gol da dam.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Ne pravim fitness tim jer igram samo SB i izgubim jednu do dve nedeljno ali ako koristim uvek fitness karticu uz par promena na poluvremenu...

Jedino ako mogu da sa slabom fitness postavom pocnem sp sezonu utakmicu I odmah izadjem a da se resetuje glavni squad ? Bilo bi glupo :)

Sent from my VIVAX TABLET TPC-101 3G using Tapatalk

Izgleda da u ponedeljak izbacuju TOTY.
Uff al me svrbi ovih desetak pekova iz sbc da ne otvorim, nadam se samo da cu izvuci nesto ljudski a ne smece s obzirom da nisam uzimao za gold..

Ljudi koja je najbolja formacija? Koja podesavanja? Znaci igraju viktorije protiv mene ma koju formaciju da stavim :(

Nema pomoci Tactical defending je katastrofa.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Od kada sam u petoj ligi nema mi napredovanja :-( imam inicijativu plafon 30%

Ja petu prodjem na PS svaki put, četvrtu se udaram dzojstikom u glavu. Rešio da jedni vreme igram SB zbog toga.

Zna li neko gde ima da se vidi gotov SBC za ikone i koliko kosta ? Kontam Costa jeftinije dodje od Decoa..

Mozda odlozim Vidala.

Nesto se suska (da ja volim Duska) da ce sledece nedelje prime Crespo ili Prime Larson, ili obojica. Podrazumeva se da cu raditi Crespov SBC i to je to sto se tice ST-a... do kraja sezone.

Sad, pojma nemam da l' ce padati cena 85-ici ili nece, vec mu je malo pala zbog TOTY crasha, al nesto ne vidim da ce ici znacajno ispod 500k jer, realno, i nema mnogo boljih opcija u celoj igri za ~500k, ako uopste, od Crespa 85.

Od defanzivnih ikona probao bih Roberta Carlosa samo. Ostalo samo ako imam coina za bacanje. Jer je odbrana totalno broken, maltene nemoguca za igranje, i Bakajoko igra kao Rut Gulit.

Inace, ohrabren jako jeftinim Giovinco League SBC-om, koji me je na kraju kostao 20-30k, bas bih radio Promesa, ali me ubija u pojam pricefixing igraca FC Rostova. 45k bogtemazo.

Poslednja izmena:
Bice onda Costa :) mogu da odmorim od SB [emoji23]
226bfd6353c28284ee103781570d39cc.jpg

Iz dana u dan sve mi se vise cini da je gameplay sve gori i gori. Fifa 17 je bila mnogo bolja u odnosu na ovo definitivno. Tona glitcheva, bagova, glupih animacija igraca koje se aktiviraju u najgorem momentu.

Probao sam da igram i na monitoru i na TVu, probao i wired i wireless controller i sve isto. Mozda je i prosto zasicenje, pa ne igram sa 100%, ali meni ovo nije ista igra kao pre 15-20 dana.

Igra je loša, i to je to.
Da nema trejdovanja, ovih ikona, odavno bi bila izbrisana. Puna je vagona, kao, kada počinje utakmica, a kamera sa obližnje zgrade, ne vidiš nista...
Sada igram, ostala mi jos jedna utakmica, u WL, i treba mi pobeda za gold 1.
Vodim 1:0, imam brdo sansi, ali ne mogu da dam još jedan gol, pa to ti je.
45 minut, korner, lik centrira na prvu, Hari Kejn skače, lopta pogadja precku, pa ide u dalju stativu, tamo nema nikoga, ali moj Bakajoko je ugura u mrežu, i 1:1.
Drugo poluvreme, isto preslikano,sve do 90', opet korner, moj Begovic kreće da izboksuje, sudara se sa mojim stoperom, obojica padaju, i njegov Kejn je ubacuje u praznu mrežu, kraj, to je to.
Znaci, EA tako hoće, i moraš da budes za 5 klasa bolji, pa da ovakve utakmice ne gubiš.
Takodje mi nisu jasni faulovi, kada je faul, kada nije...
U stvari, sve manje razumem ovu igru.

Bolji je dosta obični mod od futa, manje takvih bagova ima.

Jeste, tu nema rasprave, ali, mene kod fife, jedino UT privlači.

Eh, takva je kakva je. Bolju nemamo. I ista je i za tebe i za protivnika. Definitivno postoji prezasicenje. Ja malo gubim motivaciju, jer me sezone ne motivisu i uzasan je lag, za vikend ligu nemam zivaca i volje, SB mi je dosadan protiv AI-ja, a Draft se ne isplati. Drugi modovi nisu FUT.

Eto, cekam tog Crespa ko da ce nesto bitno da promeni. Voleo bih da se EA smiluje i izbaci End of Era Kaku, da ga uklopim u MLS sredinu.

Sutra najavljuju TOTY, mozda vec veceras.

Ne zaboravite da na leto krece i World Cup ludnica.

Poslednja izmena:
Ja nemam aspolutno nikakve planove i investiranja za toty.

Prodacu otw mbapea i iskoristicu pad cena da kupim bejla i odradim del piera sbc i zavrsio sam sa ekipom. Jos mozda naingolan i if benatia i to je to.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Hej, nije jos ni sredina januara. Zeleces jos igraca, mogu da se kladim u to. :)

Za TOTY, meni je interesantan Bonucci, mozda i Bufon, ali bice u cenovnoj klasi ikona, tako da... ne znam prosto. Nesto nemam mnogo ni coina od kada sam batalio mas bidovanje.

Poslednja izmena:
Igra je takva, kakva je, to stoji, ali, nije ista, za mene i protivnika.
Neću da pobedjujem protivnika, koji je za klasu bolji od mene, samo zato, što mi EA pomaže.
Isto tako, neću da gubim od pacera,opet jer je EA tako rešio.
To su, barem meni, nedopustive stvari.

Svakako cu probati da poboljsam tim nekim ikonama vremenom i ako me sreca posluzi, ali nemam kako da poboljsam tim regularnim karticama.

Menjao bih Handanovica za De Geu, ali ne svidja mi se Baily, pa nemam kako da izvucem max chem za golmana. Razmisljam da probam Van der Sara kad budem skupio coinse.

Mozda cu for fun krenuti da sklapam fintes timove iz svake lige, nisam pametan. :)

Sent from my A0001 using Tapatalk

Sta fali baillu? Kod mene ubija...

Nazad
Vrh Dno