Šta je novo?

FIFA 18

Da li imam mogucnost da izvucem karticu iz TOTY ukoliko stekam osvojene pekove tj ne otvaram ih ili se gleda vreme kad sam ih dobio?
skupio sam iz SBC hibryd league..

Kartice iz pakova su same za sebe. Moraćeš da ih kupuješ ili naravno izvučeš uz dosta sreće [emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Goretzka ima jako loš Def rejting da bi igrao kao CDM.

Sa sentinelom ima 86 cdm rating i def statistike kao Chiellini. Chemistry je totalno broken.

Možda bi tako moglo, ali Goretzkina prorodna pozicija nije CDM. Korisniji je kao CAM. Probao sam ga na više mesta i tako mi se pokazao.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Je l beše kada si u div 1, ne igraju se kvalifikacije za WL? Uskoro ću, verujem biti tamo, pa da ne diram više tu sezonu. I igram kad koji vikend imam vremena. Posto u poslednje vreme slabije igram.

Valjda moras da igras svake nedelje i opstanes ?

Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka

Ja sam cuo da samo dodjes i ostanes tu i to je to. Ali opet neko ko zna, će nam odgovoriti.
A suludo mi je i jedno i drugo.
Ako moram da igram i tu ostanem, onda cu igrati kvalifikacije jer tako sam se uvek kvalifikovao kada sam zeleo za vikend da igram.
Rekoh, ovo je mozda laksi nacin.

Ja sam prosle godine, svake nedelje igrao, i ostajao u prvoj diviziji, i tako se kvalifikovao u WL.
Mozda sam radio pogrešno, ali mislim da moraš da igras, i izboris opstanak.
Malo mi je nelogično, da udjem odmah u prvu diviziju, i do kraja igre, nista ne diram, i automatski sam svake nedelje u WL.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa dobro, kada malo pogledas i logicnije je tako.
Nego, ne znam ovaj sistem povezivanja, da li serveri vas povezuju sa igracima iz iste divizije ili je to random?
Posto sam se bukvalno prosetao kroz divizije.
U PESu, znam da vas povezuje uvek samo sa timovima iz iste divizije, ovde, cini mi se nije tako?

Mislim, da se trenutno slabo igraju online divizije, pa se može prošetati kroz njih. Ja sam isto, bez problema, došao do 2.

Mislim, da se trenutno slabo igraju online divizije, pa se može prošetati kroz njih. Ja sam isto, bez problema, došao do 2.

Na PS4 su brutalne divizije, nekada i teze nego vikend liga. A cesto i radi lose jer nema dedicated servera.

Inace, napravio sam neke izmene u timu da bih mogao da iskoristim End of Era Pirla. SBC Gio me je kostao prakticno dzabe iako nisam bio pripremljen i izvukao sam apsolutno najgore packove svih vremena, i SBC ima najgore packove, par silvera me je izvuklo malo i na kraju me je ceo SBC kostao mozda 20k u vrh glave. ,) E pa videcemo sada maestro Pirlo i Djovinko kako ce da rade na sredini i uposljavaju ove ludake, iako sam de facto izgubio dosta u defanzivi, Giovinco mi je jedan od omiljenih igraca vec nekoliko godina zaredom. Zavrsio sam nekim cudom i sa malo vise coina nego sa prethodnom ekipom. Sada se nadam da ce End of Era Kaka ubrzo da stigne i da cu ga nekako uklopiti na sredinu. Sa ovakvom sredinom, maltene mi i ne trebaju ikone.

330v52a.png

Jel se oseti in game crvena chemistry veza kjelini silva?

Ne oseti se, ne radi to tako, ti crveni, zuti i zeleni linkovi su samo graficki prikaz koji pruza individualnu hemiju igracima. Bitno je samo da imaju svi max individualnu hemiju, da bi dobili max boost od chem stilova.

A ja i dalje lutam, sa ikonama.
Koristio sam 87 Luis Hernandeza, i šta ja znam, opet mi nije to to.
Mislim da cu, na kraju, opet da se vratim na Sevcenka.

Cekaj probao si Crespa sa hunterom? Pa ne znam onda jedino da nastavis i eksperimentises (uz izvestan gubitan coina).

Mozes da probas Larsona (meni licno bezveze), i Van Bastena za koji svi tvrde da je jedan od najboljih shootera i finishera, a nije mnogo skup ni Alan Sirer, a meni se svidja i Oven koga dosta preskacu a verovatno ubija... Mada, mnogi opet tvrde da je i Sevcenko daleko bolji od Crespa (naravno 86 verzija Sevcenka) tako da garantovano ne gresis ako ostanes na Sevcenku.

E da ovo mi je promaklo:

Jel ti Crespo promasuje zicere?
Sada sam odigrao utakmicu, i promasio je dva strasna zicera.

Pazi, svi promasuju zicere. I R9. Zavisi mnogo od pozicionranja i nacina kako sutnes. Ali meni je Crespo apsolutno najpouzdaniji. Da ti ne pricam sta je sve Mesi promasio sa 96 composure i Nejmar. Ko sto rekoh, Hunter je apsolutni imperativ... I treba ipak malo vise vremena dok skontas da li igrac pruza u proseku gol po utakmici sto je pokazatelj da ti lezi (mnogo vise od toga ne mozes dobiti ni sa jednim igracem). A na futbinu mozes videti da je Crespo jedan od najefikasnijih igraca u celoj igri, po golovima u 600.000 utakmica, cak je i u asistencijama bolji od mnogih fantasticnih passera a to mu je najlosija stavka.

Poslednja izmena:
Probao sam Crespa, sa hunterom, I šta znam, mozda mnogo ocekujem, ali, desava mi se, da promasuju, bukvalno obično plasiranje u nebranjeni deo gola.
To me nervira jako.
Kazem, do sada mi je najviše odgovarao 88 Klajvert, sa njim sam imao i jako puno asistencija, ali za njega je to normalno, posto ima odlične ocene za pas.
I do sada sam, na svakoj ikoni fino zaradio. Luis Hernandeza sam uzeo za 640k, prodao sam ga jutros za 735k.

Poslednja izmena:
Smesno je to sto Klajvert po agregatnom proseku ima 0.56 asistencija po utakmici a Crespo 0.55. A obojica imaju vise od Maradone, Pirla, Hazarda, Mesija... Mene bas privlaci da ga probam ali me nervira jer nije dovoljno agilan, najlosiji composure od ikona, a njegove sposobnosti u vazduhu mi nista ne znace. I svi ti koje smo spominjali imaju 3* skills. Sad nisam ja neki skiller ali me nervira to.

Inace, predlazem da vezbas low driven sut. To se ne brani, nebitno da li sutira R9 ili NIF Rashford.

Fora sa Crespom je sto je apsolutno najkompletniji striker u celoj igri, ako ne racunamo ST Ronalda i R9 i sta ja znam...

I do sada sam, na svakoj ikoni fino zaradio. Luis Hernandeza sam uzeo za 640k, prodao sam ga jutros za 735k.

E pa onda cepaj i sve ih isprobaj! 🙂

Poslednja izmena:
Znam, za low driven, ali, ja fifu igram, vise kao sto bih igrao pravi fudbal.
Znaci, kada mi se otvori situacija, vise volim, da vidim lepo plasiranu loptu, nego takav sut.
Ali dobro, ovo je igra, nije to strasno.
Takodje, nisam skiler, a i sve te fore izgledaju toliko nerealno, da tek onda igra ne lici na fudbal.
Nisam tacno zapamtio, ali otprilike sam na jedno 15 utakmica, imao oko 20-25 golova i 15-ak asistenicija.
Znam da sam bio u cudu.
Sa Crespom i Hernandezom sam imao solidno golova, ali jako malo asistencija.

Meni Jesus if i Aguero već dva meseca razbijaju!
Šteta sto nema Batistute, njega bih prvo doveo.

Poslednja izmena:
Meni Jesus if i Aguero već dva meseca razbijaju!

Stoji to, ali nekako vise uzivam, kada golove dajem sa jednim Crespom, Sevcenkom...
Imam u napadu plavog Ben Yedera i SBC Muriela, to mi je tandem vec dugo, i odlicno igraju, ali kazem, nekako je bolji filing sa ikonoma.

Verujem. [emoji1303]Ja planiram Van Bastena da dovedem u nekom trenutku ili Širera...Šteta što nema Batistute, njega bih prvo doveo.

Poslednja izmena:
Uh, Batistuta, tako bi mi legao, strasan je igrac bio, + imam Rui Costu, taman da ponovo zaigraju zajedno.
Ali, ko zna sta EA planira.
Ja bih licno voleo i Vidica, ali mislim da je to tesko izvodljivo.

Meni srce boli sto nema Nedveda, pa da ga uparim sa Del Pierom. Cr7 mi ne bi bio ni u mislima da mogu njih dvojicu da imam u timu. 🙂

Jel probao neko, neku ikonu, koja je CDM,CB, RB, LB?
Vidim da Zaneti kosta bas malo, verovatno toliko i vredi.

Verujem da nema smisla kupovati RB i LB ikone jer nisu neki game changeri, dok CB vredi svaku paru. Maldini i Ferdinand su sa druge planete. Petit na CDM kazu da je skroz dobar, Mateus i Viera takodje.

Skoro da ne moze sa ikonom da se pogresi. Jedino su Litmanen i Deko nekako bezveze.

Jel postoji nacin da se sacuva formacija i podesavanja iste kako ne bi u sred partije ako hocu da promenim formaciju potrosio 5 minuta namestajuci istu?

Nazad
Vrh Dno