Šta je novo?

FIFA 18

Cuj nekad. Ko da pitas jel primamo golove u 45 minutu. :D

Ja sam zato igrao sinoc posle 12 uvece sa perfektnom konekcijom ali ne vredi, opet su me urnisali.

Razmisljam da malo odmorim od Fife iskreno, ove godine sam train-wreck.

Uzgred sinoc se desio ogroman market crash. Verovatno ce se oporaviti cene tokom sledece nedelje.

Poslednja izmena:
Isti osećaj i ja imam, i razmišljam da odmorim, ali mi ne ide.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ima li neko ovaj problem2017-11-25.png samo pocrni ekran i izbaci ovu gresku

Izgubio sam puuuno na fitness timu zbog poslednjeg crasha, sigurno oko 100k za vikend. Niko nije predvideo ovako strasan TOTGS crash. Prodao Bejla i Nejmara jer su davali ispod 0.5 golova po utakmici. U momentu krajneg ocajanja stavio na prodaju cak i Crespa, ne moze vise nista da pogodi kao ranije. Ali se nije prodao i zadrzacu ga jos malo. Generalno gledano gameplay je uzasan i svaki igrac mi je isti. Probacu eventualno neke trejding tehnike da malo brze uvecam 2 miliona sa ovim unassigned glitchem itd.. U ovom momentu pred Futmas i Toty, ne deluje mi pametno ulaganje u skupe igrace, koji ce se ionako ponasati isto kao i svaki drugi igrac od 1500 coina. Smorio sam se, stavio dynamic kameru, dodajem naslepo i svi igraci su brzi kao vetar, makar malo da se zabavim.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

I ja sam puko, porilicno, ali neću da prodajem te igrace.
Cekacu da se vrate cene, ako do toga uopste dodje.
Video Lukakua, za 125k, i sav srećan poleteo i uzeo ga, nisam imao pojma da su izašli promo paketići.Isto tako se zaleteo za TOTGS Kimmicha, Ben Yedera...
Sta da se radi, mada ja očekujem neki SBC, da malo vrate stvari u normalu.

Jel ima neko uputstvo ili korisni saveti za prve korake za UT za nas pocetnike smrtnike.
juce uzeh igru i dve veze nemam koji je fazon sa tim karticama, koinima i sve sto ide uz to a probao bih online :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne racunaju se cini mi se, jer nisu Team of the week. Zato ce biti i jeftinije od obicnih Informa.

Prvi elite ove godine, nadam se ne i poslednji. :)

Poslednjih 10 utakmica svaka na gol razlike. Pola se lomilo u poslednjih pet minuta, pola na produzetke. Jos jedan ovakav vikend i neki infarkt mi ne gine. :D
11e1a1f04aeb46473f331a02c27737d0.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Dobio Cahilla u packu iz Elite 3 jedva da sam igrao. Nakupio 150k coina, necu da ga prodam za 3000 sigurno. Da li je dobar ? Koscelni i onaj na Ventergen su mi vec 250 utakmica u timu :/

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Meni su svi CB isti. Da me pitas sta ce mi Chiellini ne bih znao...

Dajte neki savet za investitanje 2 miliona coina. :/

Poslednja izmena:
Dobio Cahilla u packu iz Elite 3 jedva da sam igrao. Nakupio 150k coina, necu da ga prodam za 3000 sigurno. Da li je dobar ? Koscelni i onaj na Ventergen su mi vec 250 utakmica u timu :/

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

onako, nista spec, spor, bolji su mi matip koscelni ili rudiger npr :D

o van dajku da ne pričam..

Meni su svi CB isti. Da me pitas sta ce mi Chiellini ne bih znao...

Dajte neki savet za investitanje 2 miliona coina. :/

Rasprodao si ekipu ili?
Da sam znao za ovaj crash na marketu pa pre 10 dana da sam sve rasprodao, za jedno 300 hiljada vise.
***, neiskustvo, ali vi ste mozda trebali znati za ovo ili je to sada samo slučaj!?

Prosle godine nije bilo ovoliko promo packova tokom TOTGS, pa niko nije mogao da zna da ce biti jos jedan martket crash.

Minimum rejting za ulaganje pred futmas su 84 kartice cini mi se. Verujem i da ce 83 skociti cena, ali pitanje je koliko. Sigurica za ulaganje su 87-90 igraci i 84-85 IF kartice, njima prosto mora skociti cena ukoliko EA ponovi onaj sbc sistem od prosle godine.

Dobra stvar je sto ulaganja nece propasti jer ce u januaru TOTY, a tada ce izadji nesto tipa garantovani OTW, TOTW, TOTGS sbc i slicne stvari. Losa je ta sto se coinsi ne flipuju nego sto ceka sledeci event.

Rasprodao si ekipu ili?

Samo skupe igrace. I dalje mi je ostao prvi tim od 400k. Poslednji je danas otisao Crespo i to teska srca, jer mi se jedini isplatio, ali zelim da probam jos neku ikonu i ne svidja mi se sto je promasivao neke zicere.
Trenutno imam 2.8 miliona za koje nemam ideju gde da ulozim i bilo bi najpametnije da se stave u promet za predstojece eventove. Pomalo je postalo besmisleno da flipujem igrace za 200 coina sa tolikim kapitalom, mas bidovanje je postalo bas tesko.

Verujem i da ce 83 skociti cena, ali pitanje je koliko

Hm, na osnovu cega mislis da ce skociti ako nece biti zahteva za SBC? Mozda skoce malo, biduju se sada za 1100 sto je blizu njihovog minimuma.

Verujem da ponovo izbaciti onaj chain sbc od 7 dana gde na kraju dobijes Ultimate pack, a i prosto ce sbc lavina da ih povuce jer ce se koristiti kao sbc filleri za neke 85 rated sbc.

EA je to, prate market, prate reddit i rade sve to je u njihovoj moci da zeznu ljude koji investiraju. Mozda da se desi da ponove isti sistem za futmas, ali takodje moze da se desi da osmisle nesto sasvim drugacije ove godine.

Sumnjam da ce im cena otici do 3500-4000, ali 2000-2500 verujem da hoce. I dalje je bolje ulagati u 84+ svakako, a ako ponove proslogodisnji futmas onda su TOTW kartice najbolje za investiranje.

Izgleda da se market na kratko oporavlja. Nejmar je jutros bio 500k, sada je 539k lowest bin.

Poslednja izmena:
FIFA community se slaze sa tobom i kopiracu vam ovde sve odgovore koje sam dobio na pitanje sta ce 83 za 84+ SBC reqs. Sto se mene tice, krece investiranje u 83'jke koliko god budem mogao do kraja sledece nedelje!

They will always rise because there were 83-84 rated players too. But there is more profit to be made with players like leno, insigne of Miranda

% wise Leno ect won't even be close to the profit on 83s

This. 83s went from around 1k to 4k. Doubt Leno goes for 40k.

I don’t remember what they done for futmas last year however this year for the SBC IF I had 83’s I picked up for 850 coins on open bid 4 hours later go for 4K plus. The 84’s I had for around 3k went for 6k. I’m investing in 83’s as you can get more for your money

And there’s less risk!

My guess is that the overall rating requirements will drop. The TOTW SBCs last year were 84 but this year they're 83.

I have every 83 I could snipe for under 1.5k in my club, don't have the room in my transfer list or targets with my IFs but as others have said the percentage increase on 83s is much greater than on higher rated cards.

I would have literally put all my coins into 83s because they see the biggest percentage gain in price, but I’ve done so much mass bidding most of my transfer targets are stuck.

Yes the overall rating will drop. bcos last year there was a glitch and everyone is able to do a 84 rating with low rated players. They have corrected it this Fifa hence you are seeing 83s TOTW SBC instead of 84s. This will also bring over to FUTMAS so you can't direct compare with last year FUTMAS SBC rating. hence 83 & 84 will definitely be required for FUTMAS SBCs coming up

Razmisljam, mada ne znam kako to tehnicki da izvedem, da ulozim vise od dva miliona, u 2000 83 kartica. Bice zeznuto posle sve to i prodati :)

Poslednja izmena:
Odlicno!

A taman sam hteo da prodam Mpabea i Nejmara i da kupim Ronalda, ali to ce me ostaviti bez coinsa za investiranje. Morace Ronaldo jos malo da saceka izgleda. :)

Uzecu tonu 83 i sigurno jedno 20-30 84 da pokrijem gubitak ukoliko cena 83 kartica se ne poveca. Razmisljam da uzmem i nekoliko 84 IF kartica, ali npr nekako mi deluje bolje da 100k ulozim u 83 igrace nego u 4 84 IF kartice.

Imam 700k trenutno, sasvim dovoljno za futmas. Bio bih presrecan ako bih uspeo da dupliram to do kraja eventa.

Posto do futmasa planiram malo manje da igram, a vise da trejdujem resio sam da igram malo pro clubs. Napravio sam tim, pa ako jos neko igra i trenutno je bez kluba dobrodosao je da se pridruzi. :)

Jos nisam skapirao kako sve funkcionise, ali ukoliko me imate u friend listi imacete opciju za join, tako je valjda bilo pre.

d9c76b9ca801542682567f934bde3b02.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

Jel postoji neka fora kada vas igra krade da se razbije taj algoritam?

Ocajan sam. 83'jke su isle za 1100-1200c za vikend i ja u fazonu ima vremena, cela nedelja je pred nama... malo morgen, biduju se vec za 1600-1700. Mada, ako je tacno ovo sto kazu, i krenu u jednom momentu za 4000 coina...

Takodje sam poneo Vitu sa sobom da probam da se konektujem na PS4 sa posla preko remote play opcije ali naravno ni to ne radi. Mozda mi nije ukljucena opcija za konektovanje preko mreze ili jos verovatnije ne radi port forvardovanje pa mora da se cacka po ruteru kada dodjem kuci. Jos jedan dan izgubljen i moj san o hiljadama kartica izgleda da ce ostati samo san pogotovu po ovim cenama.

I jos sinoc umesto lepo ko covek da bidujem igram neke budjave neresene utakmice. Hteo da probam novog TOTGS Silvu iz Milana... Nije apsolutno nista pokazao.

Btw jel neko mozda zna zasto mi pise da nisam kvalifikovan za WL iako imam 18 pobeda i pise mi good 3 status? Jel se taj status apdejtuje u cetvrtak?

Poslednja izmena:
Ja polako posustajem, ne privlači me vise, ni trgovina ni igranje.
WL sam bio ocajan, zaredjao 7 poraza, na kraju, i ostao u silver 1.Sinoc odigrao turnir, i osvojio ga, iz prvog pokušaja, ali, nije to to Definitivno treba znati, dozirati po malo, a ne ovako, po ceo dan i noć.
I da, neko je ovde spomenuo, mnogo bolje radi igra, na ovim kvalifikacionim turnirima, nego u WL. Jednostavno, nema tog laga, nego je mnogo fluidnije.

Ja polako i pomalo igram. Dodjem do Elite 3 i tu stanem.
I dobih Hamsika, prodao ga za 37k, to je nesto posle 100 godina!
Dok sam jurio Elite 1 i 2 i one Mega packove, ništa!
Bolje otvoriti i tri obična golda, nego jedan Mega pack!

ja već nedeljama ništa ne dobijam, ovaj vikend samo maksimović iz napolija.... užas..

Pack weight je definitivno uzasan i svi su generalno nezadovoljni osim par srecnika koji se odmah jave da se pohvale na forumu. Mislim da ga je EA jos dodatno smanjio usled svih ovih silnih reward packova za SB i WL. Tako da je trgovina jedino u sta se mozemo pouzdati...

Ljudi u nekom momentu puknu, spucaju 400-500k na packove ili vise, sto im je ceo budzet, i jave se da se oproste na forumu, jer naravno ne izvuku apsolutno nista. Packove ne treba otvarati ni za zivu glavu, a ovo sto uleti dodatno kao reward, sve je samo bonus. Neko ima malo manje srece neko vise... Ali ne prave se milioni od packova.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno