Analog. Dpad je istorijaNisam igrao fifu sto godina jel mora analog da se fura ili dpad?
Vredeo je SB ove nedelje.
Probao formaciju, ja primam golove i tako i onako. Likobi mi na trougao ubace u sredinu i kao da nemam odbranu.. Gadjam tackle tu i tamo ali dosta lose. Ne znam da li je toliko RNG odbrana u Fifi ili se moze nauciti bez greske. Kad gledam streamere maciji kasalj.. Ali navlacim se na online !Ja sam batalio ovu formaciju. Sad igram
3-4-1-2. Ranjiva odbrana ali napad ubitačan igram za gol više. Firminho na CAMu, Morata i Kane (ponekad Morata i Antonio) u napadu a na sredini matić (bakayoko) i Gundogan, i Pedro i Son na RM i LM. Super funkcioniše. Još kad AI nebi krao...
Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka
Ja prekidam. Ionako je u animaciji glavni igrač.Kad otvarate packove, sačekate li animaciju do kraja ili je prekinete?![]()
Kad otvarate packove, sačekate li animaciju do kraja ili je prekinete?![]()
Mislim da sam ja najgore prošao ipak. FIFA 14, bili kao oni packovi u čast svjetskog prvenstva, otvaram kad BAM, Leo Messi, skače se po sobi, fešta, kad provaljujem posle toga da mogu da ga koristim samo za taj mod i mogu da ga prodam za mušmule iliti 0 coina^
Ima i gore od toga. Otvaram pack, krece zastava Argentine, pise CAM, ja vec umirem od radosti jer sam dobio Dibalu kad izlazi grb Sevilje i prokleti Banega.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari