Šta je novo?

FIFA 17

Au, bio ubedjen da sam editovao to :))

Ma, sto se tice ljudi, imam u planu da u tom slucaju reaktiviram GVOSH. Kakav god da je matchmaking to je ipak stepenicu nize nego kad imas zajednicu gde mozes da igras i sa drugim klubovima osim 5 zvezdica.

Sent from my SM-C115 using Tapatalk

Izgleda da su stvarno drugacije igre na PCu i konzolama. Mislio sam da umisljam ali konstantno igram i na kompu i na PS4, i mnogo je arkadnija PS4 verzija.. Mnogo su brzi igraci iako je ista brzina namestena.
Oduzimanje lopte (tackle) je uzasno olaksano na konzoli, bukvalno 'hvata' sa svih strana, stiskas tackle bez razmisljanja i orobi ga od lopte svaki put, nekako bez razmisljanja se igra na konzoli..
Nemoguce da umisljam..

Sent from TT

Ipak moguće, čak 100% :D

Poslednja izmena:
Ja konstantno imam osecaj da me *****ava nekakav input lag. Ne znam da li je to normalno (tipa tako radi igra) ili se ja samo tripujem. Sta god da uradim kao da mi kasni odziv samog igraca. Na pc-u igram, high podesavanja, iskljucen vsync i lock na 60fps sam stavio, a konfa je cpu intel g4560, gpu xfx rx 480 4gb i 8gb ram-a.

Jel ima jos neko takvih problema?

Izgleda da su stvarno drugacije igre na PCu i konzolama. Mislio sam da umisljam ali konstantno igram i na kompu i na PS4, i mnogo je arkadnija PS4 verzija.. Mnogo su brzi igraci iako je ista brzina namestena.
Oduzimanje lopte (tackle) je uzasno olaksano na konzoli, bukvalno 'hvata' sa svih strana, stiskas tackle bez razmisljanja i orobi ga od lopte svaki put, nekako bez razmisljanja se igra na konzoli..
Nemoguce da umisljam..

Sent from TT

Jel ti postavljeno na Fast gameplay na PC-u :d

Znam da nekada bude do toga, na PS4 bude na Fast, dok na PC-u brzina igre bude na Normal, mada mislim da to nije slučaj kod tebe već da je stvarno tako, i ja se slažem da je na PS-u igra dosta brža

Sutra imate na easports twitch profilu prenos evropskih FUT kvalifikacija.

Ima snimaka americkih i azijskih kvalifikacija da se pogleda, nije generalno lose - jedino sto je evidentno jeste da su igraci izuzetno zeleni po pitanju iskustva cuvanja prednosti i generalno na granici da igraju prljavo i kupuju vreme dok vode sa besmislenim posedima u napadu - toliko besmislenim da nece ni da povuce kontru 1 na 1 cak i kad mu se ukaze prilika. Od 10 meceva gde se cuva prednost mislim da je bar 7 puta doslo barem do neresenog.

I da, za turnir imaju na raspolaganju sve igrace tako da ne ocekujte druge igrace u napadu osim Suarez Ronaldo Messi :)

Poslednja izmena:
Molim da mi ovo neko objasni, znaci igram i vodim protiv lika 5 - 0, u 89 min pukne konekcija, meni se pise lose, a njemu pobjeda sa 5 prema 0, wtf???

18339018_10206885949106476_631205077_o.jpg18338902_10206885949026474_1651940542_o.jpg ( moj profil je TheSmithsVEVO)

malo sam mu gledao i history, vecinom su samo pobjede sa par razlike, je li ovo neki vid haxa i kako to uopste rade bolesnici?

Igram FIFA 13 ,ali ne mogu da se ulogujem. Piše mi EA servers down,Please,try again. Da li se i vama to dešava?

Izgašeni su serveri već neko vreme (par nedelja). Fifa 14 ima fore do oktobra, pa i njoj gase servere.

Poslednja izmena:
Dosta su je i podrzavali.

Kakav je AI na Legendary i World Class-u? Da li se moze sa manjim klubovima stici do nekog vrha igranja kvalifikacija za LE npr?

Poslednja Fifa 14 je bila ultra teska i pravo mucenje na spomenute tezine sa malim klubovima npr Alaves, Krasnodar. Proitv jacih jedva tri puta predjem centar, a protiv slabijih kao da igram protiv Barse. Pretpostavljam da se izmenilo nesto u poslednje tri verzije od 15-ice.

Drugari, ako moze mala pomoc. Ja sam iz PES tabora I FIFU nisam igrao od 2000-te. :)

Da li je moguce da se povezu PC I xbox one preko mreze I da se igra online?

Hvala svima na odgovoru.

Ne.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Izvinjavam se za offtopic ali ovako se pravi sportska igra.

offtopic je i to zesci :D

pa kad su institucija, sto ne dodju i naprave fudbal? :)

pa kad su institucija, sto ne dodju i naprave fudbal? :)

Ne zanima ih fudbal,cak su batalili i bejzbol samo NBA. EA sad kao nesto pokusava sa NBA Live 18,al ono je komedija.Nema ljudi vec 15 godina rade NBA 2K ,pazi kad igraci izmedju sebe pricaju ko ima jacu ocenu u 2K,to sve govori. Ali da prave fudbal,osecam da bi bio najaci,pa pogledaj samo Top Spin 4,brutalan tenis. :)

Kad bi napravili fudbal igra bi nosila 300 gb i trebalo bi im 5 godina da pređu sve, s obzirom koliko u FIFA-i ima timova, igrača, liga, reperzentacija...

Bila bi i FIFA ovako izdetaljisana da nema 20x više elemenata, a ne samo jednu ligu kao što je to slučaj u NBA. Meni je i sada FIFA bolja od NBA i uvijek bih je prije izabrao, šta me briga što košarkaši u igrici međusobno pričaju i što imam neki storyline gdje se raspravljam na press konferenciji, nisam došao da igram Sims već sportsku arkadu (ne, nijedno ni drugo veze sa simulacijom nema).

Poslednja izmena:
Ne okreci pricu ka basketu jer nisam ja dosao na 2k temu da pricam o fudbalu vec obrnuto.

Pravili bi oni fudbal da umeju. Ako verujes da bi oni odustali od zarade koju ima EA Sports, mislim da bi trebalo da razmislis jos jednom o tome.

I neces verovati i fudbaleri pricaju izmedju sebe koje ocene imaju i u FIFI i u PESu. Cini mi se da je Wenger koristio FM za neko skautiranje.

2k radi pametno, ne zalece se u oblasti koje ne razume kao sto je KONAMI uradio 2008 pa izbacio nextgen za PC i zakopao sebe u svetu fudbala.

I naravno, da se ne lazemo - 98% nas voli igrivost, a ne realnu simulaciju - a igrivost dolazi iz arkade. Ko uspe da napravi balans izmedju ta dva elementa - pobedio je.

Poslednja izmena:
Fifa je pobedila ne samo sve sportske simulacije nego i vecinu igara uopste (osim, mozda, DOTE, GTA i sl), zbog kolicine para koje okrece kroz Ultimate Team.

Kosarka je kompleksniji sport od fudbala,a ja licno ne volim arkadne sportske igre.Iskljucivo sim :)

Fifa je pobedila ne samo sve sportske simulacije nego i vecinu igara uopste (osim, mozda, DOTE, GTA i sl), zbog kolicine para koje okrece kroz Ultimate Team.

Ogromne pare vrti i 2k. U severnoj americi svakako najpopularnija sportska igra, od sledeće sezone prave i esports ligu u saradnji sa NBA. Zvanične NBA ekipe će imati esports timove, sa sve draftovanjem esports igrača...

A imaju i svoju verziju ultimate team-a, samo onaj kineski milijarder (Zhang Lei) je potrošio preko $200k dolara, $30k u jednoj sesiji, na paketiće :d

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Kako od UT tolike pare? Jel FUT slicno kao Become a Legend u Pesu?

Ako oni zgrnu tolike pare na to, plus prodaja igre na PC i konzole, konkurencija moze da sanja jos dugo, dugo godina licence. Ioanko sad imajju samo od evropskih Holandiju i Francusku poslednja dva serijala.

FUT vrti pare na osnovu fifa pointsa koji sluze za kupovinu Ultimate Team packova koji ti daju odredjenu sansu da izvuces dobre igrace. Tokom sezone EA izbacuje "specijalne" verzije kartica igraca boljih karakteristika na osnovu njihovog realnog ucinka u toku sezone. FUT je mesavina kockanja i contenta koji se iz nedelje u nedelju apdejtuje, vikend liga takmicenja,u osnovi solidnog gameplay-a koji nije bez mana (scripte i ******stine), realnih ekonomskih principa ponude i potraznj po kojima funkcionise berza igraca. Konkurencija apsolutno moze samo da sanja Ultimate Team nivo profitabilnosti, a i sam mod je po kvalitetu svetlosnim godinama ispred svega ostalog i to bez obzira na zaista mnogobrojne i objktivne zamerke, UT je nesto najzaraznije pod kapom nebeskom.

Poslednja izmena:
Become a Legend je PES mod koji je KONAMI maznuo od EA a zove se Be a Pro. Sa tom razlikom sto je Be a Pro od starta mogao da se igra 10vs10 a Become a Legend 4vs4 max.

Ali, da budemo do kraja posteni, Ultimate Team je upgrejdovani Master League sistem, ali ozbiljno prilagodjen 21. veku, a pogotovu zaradi.

A da se ne lazemo, danas uspeh bez velikih timova / planova nije moguc. A da bi to imao sve organizovano, pare su osnova svega. KONAMI i jeste pukao svojevremeno jer se zaleteo u next-gen sa starom filozofijom i posle vatao na sentimentalnost ko Zvezda na Bari :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno