Šta je novo?

FIFA 17

Hvala drugari, onaj programcic je resio problem.
Inace igrom slucaja sam poceo da je igram na poslu u trecoj smeni na PS4, i posle par partija hejta nesto je kliknulo i svidelo mi se :) Ne znam jel do ovog frostbite enginea ili sta je al super je (ili je zasicenje od pesa).
Ima bas dobrih fora u gameplayu, animacije su ludilo, sutevi skroz dobri, i neverovatno koliko znace konacno normalni komentatori za gameplay.
Uzecu original sad dok je na popustu verovatno, moram i jos 4gb rama.

Sent from TT

A ova fifa deluje kao nešto što najmanje liči na pes u poslednje vreme, baš me čudi da ti se TA verzija svidela.

Ali mogu da zamislim da te prezentacija "pojela".

Pes je pristup sa C produkcijom AAA sportu, da se tako izrazim :D.

Gameplay je druga tema, tu bismo mogli do sutra da diskutujemo.

Posebna priča je premier liga, pošto znam da te to interesuje. Ne može da se poredi atmosfera, stvarno.

Online će ti tek promeniti mišljenje. Igraj npr seasons, jednostavno, bez onih gamerskih gluposti. Samo igraš i ideš iz divizije u diviziju.

Ne znam koliko igrača ima na pc-u doduše i kakvi su problemi.

Definitivno fifa nije za offline, tj protiv kompjutera.

Eksperimentiši sa podešavanjima za dodavanje, bar semi umesto auto.

Imaš i neki "jači" pas na R1 + pas čini mi se, da ne misliš da ima samo onaj mlaki (koji se ni meni ne sviđa).

Probaj da mi veruješ:

Fifa ima neviđen learning curve, iznenadićeš se ako kreneš online od poslednje divizije, pa polako.

Samo to igraj, offline ništa. Iznenadićeš se kako dobro "ide" i koliko se razvija.

Samo se nadam da na pc-u nema nekih gluposti online , igrao sam samo na PS4.

Poslednja izmena:
Zar nije pc verzija dosta lošija od konzolne?

Zar nije pc verzija dosta lošija od konzolne?

Pa ne znam, jel vazi to i za Fifu ili samo za PES? U ovoj temi sam video da je neko pominjao da su identicne verzije. Znam da za PES ide PS3 verzija za PC.. Evo juce sam igrao na PS4, danas demo na PC-u, ne mogu da provalim, mozda i jeste malo drugacija na PC-u, ili je to sto mi secka dosta zbog 4gb rama. Voleo bi neku zvanicnu potvrdu u vezi toga da ne bude samo placebo.

@ ivan

Ma verujem ti, deluje da ima svasta da se otkriva ovde i da tek sledi jos vece odusevljenje.. Jedan veliki problem doduse je sto nemam neki osecaj 'dubine' na terenu, odnosno cesto dok lopta putuje nisam siguran dal ide ka golu ili ka kameri..

Edit: Evo sad citam, identicne su verzije na PC-u i next-gen konzolama, samo sto je online zajednica dosta veca na konzolama i na PC-u moze jos bolje da izgleda graficki.

Poslednja izmena:
Ima malo toga, ali to je do kamere, navići ćeš se. Druga igra ***.

Mislim da je ove godine Tele Broadcast kamera najrealanija i to bez dodatnih podesavanja,samo se stavi na nju.

Inace FIFA je ista kao na konzolama ali online iskustvo sigurno nije,posto sam igrao-igram obe verzije i znam tacno kakvo je stanje(na PC-u je isto ok ali nije kao na PS4 nikako).

Isto kao i Ivan preporucujem samo online da se igra,tu je FIFA najjaca nema sta,offline smara opasno zbog AI-a...

Poslednja izmena:
Na PS4 pro je native 4K 60 fps, to su dodali...

Iste su verzije inače 100%, na pc-u može da izgleda vrh naravno.

Ja sam igrao i pc verzije fife do fife 14 npr i online je stvarno bilo lošije iskustvo, što zbog broja igrača, što nekih gluposti koje su mi se konstantno dešavale, danas stvarno ne znam.

Poslednja izmena:
Ja sam igrao i pc verzije fifa do fife 14 npr i online je stvarno bilo lošije iskustvo, što zbog broja igrača, što nekih gluposti koje su mi se konstantno dešavale, danas stvarno ne znam.

Kad deres nekog klinca online on se iznervira i lepo minimizira prozorce od FIFE i pusti torent :d toga na konzoli nema,ima da trpi do kraja ponizavanje ili rage quit :D

Ima tu jos problema sa likovima koji koriste raznorazne cheat fazone.

Ima toga :D, ne znam šta je, ali mi se dešavalo.

Inače, fifa budi svašta u ljudima online, neverovatno je kakve su to reakcije sa proslavama golova i razna druga maltretiranja kroz ceo meč.

Neko 100% gubi i počne da se iživljava, dobacuje se sa golmanom i ne da loptu ili pritiska pauzu besomučno u nadi da ćeš odraditi quit :D.

Ili kao odustane, pusti komande, pa ti igraj sam ako hoćeš (a nada se quit-u).

Poslednja izmena:
Kad deres nekog klinca online on se iznervira i lepo minimizira prozorce od FIFE i pusti torent :d toga na konzoli nema,ima da trpi do kraja ponizavanje ili rage quit :D

Ima tu jos problema sa likovima koji koriste raznorazne cheat fazone.

Pa uveli su da je alt+tab sada instaquit, zar ne?

Zar ne moze da se igra "Windowed" ;)

cim je spustis u task, tj cim izgubi fokus, prekida partiju

Ne znam kako to rade niti me zanima jer igram na konzoli pa je 99% utakmica ok.

Mozda puste torent ili sta vec jednostavno nekom precicom na tastaturi,ne verujem da ce se FIFA prekinuti tek tako.

Pošto sam fifu do izlazka ps4 igrao na ps3, na iste stvari sam nailazio i na pc i na ps3. I na ps3 znaju da puste torent na drugom uređaju...
Jedina razlika zašto sam više voleo na ps3 je ta što su cene igrača za ultimate team po pravilu dosta niže na konzolama, a ja sam voleo da igram taj mod.

Pored toga igrači su za nijansu slabiji na PC, znalo se da završim godinu sa 5% poraza na PC...

U poslednjih par godina više igram nba 2k, nemam vremena za jedno i drugo. :)

Pošto sam fifu do izlazka ps4 igrao na ps3, na iste stvari sam nailazio i na pc i na ps3. I na ps3 znaju da puste torent na drugom uređaju...

Vec smo to spominjali u temi,i evo opet kazem gotovo da nema toga(verovatno sto ih mrzi da se cimaju oko toga,na PC-u je ipak zgodnije :D).

Pored toga igrači su za nijansu slabiji na PC, znalo se da završim godinu sa 5% poraza na PC...

U bas se slazem oko ovoga,nije mi bilo jasno dal' sam ja toliko odjednom dobar ili ovde nesto ne valja :D ali oseca ce razlika,bukvalno se prosetah do D1.Na konzoli ginu ljudi, vec u tamo 6-oj Diviziji bude tvrdo,bas treba dosta truda pogotovo u FUT-u stici do D1.

Poslednja izmena:
Ne znam kako je u slučaju FIFE, ali ako igram sfv protiv nekog na konzoli ko igra preko wifi...dođe mi da se ubijem.

Pa sto ne rekoste da je Fifa ovako dobra? :D Ovo je strasno, nijedan sut nije isti, odbija se lopta od igrace svaki put drugacije, golmani reaguju na to.. nemam pojma sad mi deluje kao da u PES-u imam dva nacina da dam gol a ovde 52?
Jako, jako lepo.. da ne pominjem prezentaciju i sminku, prave forme igraca, sledeca utakmica koja je po redu je ponudjena za kick off.. ma sjajno :)
I full verzija radi dosta bolje od demo-a, igrivo je sa 4gb, stavio 1280x720, sve ostalo na auto. Ali uzecu jos 4..

Hahaha, bolje se izvini :D.

Sve vreme si mogao da probaš istu tu igru kroz godine.

Spremi se za najbolje i najgore, ali imaćeš svaki put nešto novo online...

Ceo taj live momenat je stvarno dobar.

I biće stvari koje su bolje u pes-u, ali ceo paket je odličan.

Poslednja izmena:
Igram sa zivim protivnicima 'offline', koji ne igraju iritantno, sa AI-om nikad, ali zaplovicu i u online definitivno.

Sent from TT

^^^ Haha šta nam je donela 2017 godina :D

Ja sam uvek govorio da je najbolje igrati i PES i FIFU jer ćeš pokupiti najbolje od obe bez obzira na nedostatke, kad jedna dosadi tu je druga...

Online jedino ako se Boris naučio na pećurkice :)

To sam potpuno zaboravio, nadam se da će i za to biti "Što ne rekoste da su pečurkice ovako dobre?" :D

Još fali samo izjava, što ne rekoste da je NFS ovako dobra vožnja :d

Poslednja izmena:
To sam potpuno zaboravio, nadam se da će i za to biti "Što ne rekoste da su pečurkice ovako dobre?" :D
Necemo da preterujemo :D

Odvalicu ih sa dpadom :)

Ne ozbiljno drugari, maksimalno mi prija promena, svaka akcija i svaki gol su drugaciji zbog ove fizike ***, PES je bre zesca skripta pored ovog realno. Valjda kapirate na sta mislim, ili sam samo ja odusevljen a vi vec oguglali na to :)

Sent from TT

Naravno da smo ogluglali, ali baš me zanima da čujem utiske od nekog ko je samo pes igrao.

Za d-pad nikako nisi u pravu, tj. bio si dok je pes bio dizajniran za to, ali odavno više nije tako. Na gubitku si.

Kod fife još 100 puta izraženije.

svaka akcija i svaki gol su drugaciji zbog ove fizike ***, PES je bre zesca skripta pored ovog realno.

Fifa je bar 50% skriptovana igra, ali to ces skapirati i sam. Da su ostavili sve na fizici, bilo bi cool, ovako, magicni 45 i 90 minut, momentum posle primljenog/datog gola, i raznorazne gluposti gde se u letu menjaju mogucnosti igraca i sanse za postizanje gola, dosta kvare igru. Mi sezonski igraci FUT-a smo navikli na ovo, pokusas da uzivas u igri i pored svega toga, ali ne ide.. Mislim da je PES "mala beba" za FIFU, kada su skripte u pitanju.

Jel pricas o igranju protiv kompa? Jer to nikako ne uzimam u obzir, tako sam odigrao mozda tri partije u zivotu, tako da taj mod kao da ne postoji za mene.
A nadam se da toga nema protiv zivih protivnika?

A ja pricam o skripti gde u pesu fazon ima tri nacina za davanje golova, nece se nikad desiti da se napucana lopta zarotira od odbrambenog igraca i prevari golmana, ma mislim svaki put kad sutnem i pogodim nekog bice drugacija situacija, u pesu mislim da se uvek odbije ka onom sto je sutnuo, nema tu varijacija i iznenadjenja nikakvih.

Sent from TT

Poslednja izmena:
Kukaju nubovi, kao po običaju :D, iako još nisam igrao ovu fifu znam iz iskustva od igranja prethodnih.

Živi protivnici vole u poslednih 5-10 minuta da stave maksimalnu agresivnost i all out of attack opcije, ko nije u stanju da to kazni sa dva-tri lagana gola, taj i zaslužuje da primi gol... Šteta što nemam sačuvan neki screenshoot sa ~200-15-9 rekodrdima. Da ima tako nečega bio bih kažnjavan daleko više puta. :)

Poslednja izmena:
Jel pricas o igranju protiv kompa? Jer to nikako ne uzimam u obzir, tako sam odigrao mozda tri partije u zivotu, tako da taj mod kao da ne postoji za mene.
A nadam se da toga nema protiv zivih protivnika?

A ja pricam o skripti gde u pesu fazon ima tri nacina za davanje golova, nece se nikad desiti da se napucana lopta zarotira od odbrambenog igraca i prevari golmana, ma mislim svaki put kad sutnem i pogodim nekog bice drugacija situacija, u pesu mislim da se uvek odbije ka onom sto je sutnuo, nema tu varijacija i iznenadjenja nikakvih.

Sent from TT
Ja sam fifi igrao ko lud do assetto corse i simulacija, sad više ne, šta se dete s tobom desilo....timski sport saks...

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno