Šta je novo?

Fifa 14

kicba

Slavan
Učlanjen(a)
11.07.2007
Poena
319
Nisam uspeo da nadjem ovu temu u konzolnom delu foruma. Ukoliko postoji neka moderator premesti, zahvaljujem mu se unapred.

Da li primecujete koliko su usrali fudbal?

1. Koliko su ga bespotrebno ubrzali. Sad mi sve cini da je na pretrcavanje. Stecem osecaj da je glavno dugme u igrici dugme za brzo trcanje.
2. Preveliki lag kretanja. Znam da je ovako bilo isto u Fifi 2009 ali ona je bila 3x sporiji fudbal od ovog i mnogo je bilo lakse razmisliti gde ces i sta ces sa loptom. Ovde skoro da nemas vremena, nego samo sibas prvom slobodnom.
3. Igrac kad primi loptu uvek pravi potez vise.
4. Oduzimanje lopte katastrofa. Ni nemoras da stojis sa strane na kojoj je lopta, samo se zakucas u igraca sa bilo koje strane i uzimas mu loptu.
5. Trougao (bacanje lopte u prazno) previse automatski. Znaci ni nemoras da gledas da li igrac utrcava ili ne, pritisnes trougao velika je sansa da ces dobro uposliti nekoga.
6. Imam manjak fps-a u odnosu na Fifu 13 i sve se tripujem da mi secka igra.

Jedino sto su animacije suta pokidali kako su odradili.

Igram igru na PS3, online. Da neko ne pomisli da sam pocetnik. Fifu na konzoli igram od 2009. Igram najvise Seasons, i u 2013-ici sam bio 1 ili druga divizija stalno.

Pisite vi ostali utiske :)

Navikao sam se na igru. Sad mi je u fullu :)

Podseca me na Fifu 2009, zbog koje sam kupio konzolu.

Ako neko hoce da igramo neka me doda.

Najviše u igri mi smeta u cut scenama i replay pad fps.Govorim za PS4 verziju,gameplay mi je OK.Da li je i kod vas isti slučaj,isto mi je bilo i na demo-u.

Isto je svima što se pada fps-a tiče,a meni najviše smeta što su izbacili tournament mode(offline).

Mislim da i sa kamerom ima noviteta,ne uspevam da podesim istu kao na Fifi 13.Navikao sam na telebroadcast,custom i nula u podešavanjima za visinu i zum i to je i sad OK kad podesim ali nema onog ugla gde kamera snima sa sredine terena već ista klizi po aut liniji do korner zastavice.***. stvar navike...
Ovo za pad fps jel popravlja neki update kad izađe,kakve su šanse?

Ajd ako neko igra na PS4 neka me doda na psn-u. pola online modova trazi da imas Fifa prijatelja, a ja takve nemam :(
psn id: jovus88

Ima li Ps4 verzija kakav multiplayer quick match? Vidim samo SEASONS, i neizbroj modova ,kako pomenu jovus, upodobljenih za igranje sa prijateljima.

Imaš, online friendlies ili online head 2 head, nešto tako.

Prica se da je bolja FIFA od PES-a,kao brza i to,istina?

Moja iskustva sa Fifom. Nabacio demo na PS4, pokrenuo, posle 1 minut PS dugme/Options/Delete.
Budući da fudbal(pravo igranje, gledanje i sve vezano za njega) ne podnosim, očigledno su je napravili izuzetno dobro jer mi je bila podjednako iritantna ;)

Razlog što sam uopšte instalirao - ajd da vidim i to čudo na PS4. Tada nisam imao ništa na konzoli.

Poslednja izmena:
Odlicna je ova nova, World Cup 2014, napokon su ubacili i nasu reprezentaciju koja je licencirana

Sad me vladimirdowla ubio u pojam :/ da li da je kupujem ili ne..PES mi ja malo spor,ne znam za vas?

Kupi i pocni Ultimate Team.

Sad me vladimirdowla ubio u pojam :/ da li da je kupujem ili ne..PES mi ja malo spor,ne znam za vas?

Ako voliš fudbal kupi. Ja i kažem nisam ljubitelj fudbala ovako uopšte, generalno. Hteo da probam kako izgleda fudbalska igrica i nije mi se ni to dopalo ;)
Nisam nikad fifu igrao pa nisam merodavan, a gore piše lepo

Pisite vi ostali utiske

I eto mog utiska :D :D

Moze ali je online katastrofa... barem koliko sam citao komentare.

Ja sam igrao pre 3-4 godine i tada je bilo skoro pa neigrivo. Sto je najgore nisu nista uradili povodom toga od tada.

ako igra neko online, moj psn je boyaninho

Fifa 14 je odlican fudbal... u poredjenju sa PES-om necu da uopste krenem jer je PES otisao bas u dubinu crnog mora... kolko je postao los.
Po meni fifa14 je samo nadogradjena verzija 13-ice... i mislim da 15ica ce biti jos bolja i da se nece previse fokusirati na grafiku ovog puta... nego na fiziku.
Online wise... u 13ici sam bio u prvoj diviziji... 14icu nisam igrao online jer sam cipovao konzolu , ali mislim da cu qpiti za PC definitvno.
Dream team squid po meni je smorina... pay2play manje vise ^^.

Jel vam koci meni i ide onako sve sporo u carrer mode-u? Jedva se vuku ona ucitavanja, presedne mi da igram karijeru.

Nazad
Vrh Dno