Šta je novo?

FIFA 13

Jel ima da se kupi X-box bezicni kotroler? Hteo sam da uzmem da imam 1 kom. zbog fife. A ako je i dalje nestasica sta mi onda preporucujete da je bas, bas ugodan za igranje.

Igram sezonu trenutno se borim da udjem u 7 diviziju. U vise navrata sam se jako iznervirao, ima izverednih igraca, fenomenalno upravljaju sa loptom, tolko su im precizni pasovi da nemam resenja. Dok zatim naletim na igraca koji je ispod semi-pro kompa. Ma vasar opsti.

Ima, ali preporuka je da juris po oglasima. Uglavnom su ok, ocuvani i rade kako treba. Novi su preskupi, nazalost:( pritom, vodi racuna da ti onda treba i wireless risiver, ako ides na verziju bez kabla. To je izmedju 10e i 15e. Ali, kao vlasnik istog, tvrdim da vredi dati taj novac.
Imao sam pre toga logitech chillstream, i super je. Da nije izdahnuo i dalje bih ga koristio. Koliko vidim, traju sasvim dugo, drug ga i dalje koristi. Izgleda da je meni zapao neki malo skakljiviji model.

Ako te nerviraju ti u 8. diviziji, cekaj da dodjes do druge-trece :)

Pre bi nov kupio i taj resiver sto treba. To bi bilo oko 50+15e?

Kada izadje igrac iz igre u ovom slucaju kada igramo sezonu i to posle 5,10min igranja po igri (dam mu 1-2 gola) da li se meni racuna pobeda a njemu izgubljena ili ima neka tolerancija npr do prvog polu vremena da mozes da izadjes iz igre?

U ovoj sam vec poceo dzojstik da lupam :d. Sada primio go u 90min za 0:1

ako se izadje u prvih pet minuta utakmice, nikom nista. sve posle, racuna se poraz onome ko je izasao i pobeda drugom. Otprilike je takva racunica za gamepad.

Ja u poslednje vreme uzmem i drzim loptu pet minuta na pocetku, jer mi se redovno desava da izadju ljudi.

Ova igra nije zdrava za zdravlje ne zato sto bi da je igram stalno nego je neverovatno kolko moze iz takta da izbaci. U zivotu nisam bacio gamepad a mis i tastaturu jedva da sem nekada malo tek udario a gamepad samo sto se ne raspadne, ispali su mu ovi za vibriranje. Sreca pa su kineski.

Neverovatno kako neki igraju, cak manje vise to nego kako ja igru ne mogu da uspostavim. 70% nepreciznih pasova, 60% bar ne bude pas gde sam hteo, u 50% mi veoma lako oduzme loptu, i ako se trudim da zaklinjem ledjima on mi jednostvano uleti u mene a igrac kao da je pero. 5-10% jedva uspelih pokusaja glavom go, pocinje da mi gubi smisao ubacivanje.
Pokusavam sada sa assisted da kombinujem semi ili cak manul ali mislim da cu se tada samo polupati gamepad do kraja. Jedino sto mi polazi za rukom je ako se nadjem u gol prilici uglavnom uspevam da realizujem ali i tu su dobri m.... im.
Prosto sam ne mocan.

Što se tiče skok igre, dosta mora da se radi tu. Moraš da paziš da se zagradiš lepo, namestiš igrača u bolju poziciju... Nije baš ubaciš i stisneš šut i to je to:)

Ako neko hoće da igra fudbal, neka me doda
nick je borowatz
Igrao sam dosta, ali nisam nešto napredan.

El igra neko online potrebna pomoc.
Kako da skupljam one poene ili sta vec, kako bih dovodio igrace.

El igra neko online potrebna pomoc.
Kako da skupljam one poene ili sta vec, kako bih dovodio igrace.

Misliš na FUT?
Najbrže igrom kroz onlajn turnire, ili onlajn sezone (još bolje, jer je malo lakše). Oflajn, tj. igra protiv kompjutera je ok, ali su veće nagrade protiv živih protivnika. Imaš tu još caka, kap što je kupovina menadžera da ti ugovori traju duže i slično. Nije toliko veliki topik, prelistaj prethodne strane imaš dosta o tome.

Misliš na FUT?
Najbrže igrom kroz onlajn turnire, ili onlajn sezone (još bolje, jer je malo lakše). Oflajn, tj. igra protiv kompjutera je ok, ali su veće nagrade protiv živih protivnika. Imaš tu još caka, kap što je kupovina menadžera da ti ugovori traju duže i slično. Nije toliko veliki topik, prelistaj prethodne strane imaš dosta o tome.
E na to sam mislio, poceo sam da igram ovu sezonu..
Hvala ti demone..

aaaaaahhh.Izeo sam somy i gle cuda 3 meleona usera.Mislio sam i za pc sa nesto vise od 200 hiljada da je mnogo i da sto sam u prvih hiljadu ok.Evo stigoh do 4 lige ali i u desetoj sam ne tako lako dobijao.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Pokušavam da igram sa ortakom po prvi put prijateljsku preko origina i non stop diskonektuje kada prihvatim njegov poziv.

Šta radimo pogrešno? :D

Origin... :lupko:

Mene ponekad diskonektuje iz nekog neobjasnjivog razloga, kada me upari sa otprilike 50% protivnika. Tako da je mozda i do EA servera nesto. Moguc razlog je ako nemate iste squad apdejtove. Probajte obojica da izbrisete glavne profile u igri, tj personal settingse (onaj ekran odmah posle starta) i da kreirate nove.

Poslednja izmena:
90% utakmica igram protiv Borusije Dortmund! Kao da drugi timovi ne postoje. Tu i tamo, neko izabere Liverpul, Zenit ili PSG, ali jedna od 10 utakmica. U konkurenciji 4.5 zvezdica postoji samo BVB. Ne znam da li nesto propustam, zasto je ovaj tim najbolji na svetu u FIFI?!

Takodje, danas u mom pohodu na 2. ligu, nekoliko puta se diskonektuju u 90 minutu jer gube i ne zabelezi mi pobedu. Ovo bi morali da rese, jer ionako iritantna FIFA postaje nepodnosljiva.

u ovoj verziji nece resiti, jer to traje od samog pocetka... ***, izgleda da im je primarni fokus na konzolama.
sto se timova tice... Sta znam, bvb i jeste najjaci tim sa 4.5 zvezdice. Isto kao kad uzmes real - ili igras protiv barse, ili protiv reala.

Mukice. Tako je to kad imas 13 godina i pobeda u FIFI ti je najvece dostignuce u zivotu. Nadam se da uzivaju u BVB mirror mecevima. Ocigledno ne shvataju da igrac koji ima 79 moze da bude bolji od nekoga 85, jer ima high attack i defense working rate i parametre koji su bitni za tu poziciju. Meni je Nocerino redovno jedan od bolje ocenjenih igraca na utakmici, a Abatea ne moze niko da pretrci u celoj igri.

Poslednja izmena:
90% utakmica igram protiv Borusije Dortmund! Kao da drugi timovi ne postoje. Tu i tamo, neko izabere Liverpul, Zenit ili PSG, ali jedna od 10 utakmica. U konkurenciji 4.5 zvezdica postoji samo BVB. Ne znam da li nesto propustam, zasto je ovaj tim najbolji na svetu u FIFI?!

Takodje, danas u mom pohodu na 2. ligu, nekoliko puta se diskonektuju u 90 minutu jer gube i ne zabelezi mi pobedu. Ovo bi morali da rese, jer ionako iritantna FIFA postaje nepodnosljiva.

Nemoguce,ja imam stalno problema ali to je do ea servera ali da mi ne registruje pobjedu na kraju ne.Jedino ono na pocetku par minuta kada izgleda ima pravo

Meni je juče u sezoni registrovano 2 poraza nakon prekida tekme, a ja ni kriv ni dužan.

moguce da ti je konekcija bila losa.
sbb ima malo problema ovih dana sa tim, ako si tu.

Ja sam prestao da igram zbog toga, nije samo do konekcije sigurno.

Konacno sam resio problem sa Fifom, koja crashuje posle izbora jezika na Windowsu 8. Samo treba instalirati Windows Media Player koji sluzi za pustanje animacije koja sledi posle izbora jezika.

^nije to problem samo na W8 vec i na W7, ko nema media player crashuje

Kontao sam izbrisem Ultimate Team i da krenem ponovo, malo da se zagrejem za Fifu 14. Jel postoji nacin da sacuvam neke igrace? Imam SIF Cazorlu pa bi hteo da oko njega gradim novi tim. Kako sam shvatio kad izbrises tim gubis sve

Nazad
Vrh Dno