Šta je novo?

FIFA 13

Sta kaze nemacki Gamer Pro :D

Zapravo se radi o GamePro-u... :p

Videcemo uskoro, mada mislim da ce pre izaci za PES posto izlazi nedelju dana ranije.

FIFA 13 Demo za PC je out. Danas u toku dana na Xbox Live-u a večeras na PSN-u :)

Malo su se poigrali sa default kamerom, mislim da mi sad više odgovara...

Odigrao sam sinoc 5 utakmica Fife 13 full verzije.

Ubacili su dosta novih animacija sto mi se mnogo svidja. Ali nekako mi je mnogo "mekan" fudbal, kao Fifa 10. Jedino mi to smeta. Ubrzali su je dosta, nonstop je jurnjava po terenu. Mislim da se lakse daju golovi nego u 12.

Evo i meni stigla fufa, probao sam i moram reci da sam prezadovoljan. Kao dugogodisnji igrac konkurencije, priznajem ovo je daleko razvijenije ne samo u fudbalu nego i u svemu sto samu igru prati. Uzivam.

Svaka im čast za licence ali gameplay u ovoj FIFI je blago rečeno razočaravajući. Ne znam da li je slučajnost ali oni otkad su prešli da izdaju za PC svake godine upropaste sve više i više gamplay. Ovo je smešno skroz, igrači se klizaju po terenu, dodavanja nerealna, golovi se u većini slučajeva daju zbog greške protivnika a ne zbog neke izrađena akcije, šablonske reakcije golmana, igrači kao da su od pera itd, itd... kao da su uzeli pelcer od PES-a, znači kad su dostigli neki vrhunac počeli su naglo da nazadaju. FIFA 11 je bila poslednji dobar fudbal dok prethodna 2 pogotovu 13-ca su bukvalno napravljeni za napaljenu dečurliju.

Ma kad se ispeglaju nebuloze sa update-om bice to super. Meni se noviteti dopadaju. Sve je tu do stila igre, akcije su super.

Ma meni ovo nikako ne leži ne znam zašto. Al' dobro svako ima svoje gledanje. U početku mi nije bilo toliko strašno ali što više igram sve se više nerviram zbog stvari koje sam napisao u prethodnom postu. Inače, da se ogradim odmah igrao sam je samo na XBOX-u. E sad da li se verzije za PC ili PS3 nešto razlikuju od XBOX-ove zaista ne znam ali ovo kao što rekoh me je baš razočaralo.

Posto je forum umro, vise nemam pojma da li ljudi igraju i koliko vas igra ps3 verziju. Igra neko online?

Igram ja! :D Ali najvise vremena provodim igrajuci Ultimate Team. :)

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=493479
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=495377
The soccer game FIFA is one of Electronic Arts’ biggest franchises, especially outside the U.S. The latest iteration, FIFA 13, sold 4.5 million copies in its first 5 days; EA called it the biggest launch in the history of sports games.

It’s one of the last games that Electronic Arts is still releasing on Nintendo’s aging Wii hardware. But buyers of this year’s footy sim got a nasty surprise: EA didn’t bother developing a new version. On Wii, FIFA 13 is identical to last year’s FIFA 12.

Yes, the uniforms and players have been updated to match this year’s rosters, the website Nintendo Gamer reported. But otherwise, it’s a re-release of the same game with a new number on the box: The same gameplay modes, character models, graphics, menu screens, dialogue. And the same $50 price tag.

It doesn’t stop there: Other fans of the sport say that FIFA 13 on PlayStation Vita is essentially identical to FIFA Football, the game that Electronic Arts released six months prior, at the launch of the new Sony gaming handheld.

EA is selling old products to unsuspecting consumers at a premium price, and fans are confused and angry.

Heh. Pa dobro, nisu imali vremena za nesto ozbiljnije. Sigurno ce sledece godine dobiti proper verziju sa dodatnim opcijama za tablet-kontroler.

Sta se desava igra li ko 13ku? Dajte iskustva, poredjenje sa 12? :)

Tecnije i bolje od 12 ke, meni 12 nije legla. Online - ping pong, mnogo je brzo, posle 20 meceva vidis da je glavna fora zloupotreba L1 + trougao, odbrambeni se zabaguje i to svi koriste. Svi srljaju jer je jedno 3x brze od offline, nemam pojma sto su to uradili. Ja sam noob online, ali to je moj utisak.

Offline karijera sa srednjm timom mene odusevljava, stvarno je sve tecno milina za igru, ubacivao sam 12 ku i ovo je daleko tecnije. A i postoje oni custom slajderi pa mozes da podesis brzinu, jacinu i gomilu toga. I ima gomila modova. Da ne opisujem ovo je moj utisak. Offline 9/10, online dok malo ne uspore da mogu da nesto planiram ovako mi se slabo igra online, jurnjava pa kod kog za...e.

Tecnije i bolje od 12 ke, meni 12 nije legla. Online - ping pong, mnogo je brzo, posle 20 meceva vidis da je glavna fora zloupotreba L1 + trougao, odbrambeni se zabaguje i to svi koriste.

To sam i ja primetio... prosto kada ide takva visoka lopta u prostor moj odbrambeni igrac prosto zabaguje i uspori na 2-3 metra!

Moras sve vreme da ga usmeravas i da predvidjas gde ce da padne lopta i da vuces protivnickog igraca, jer ako ocekujes da odradi sve sam nece se dobro zavrsiti. Kriticna je i reakcija prilikom njegovog prijema lopte ako se vec nisi dobro postavio da mu uzmes loptu u vazduhu. Tu takodje verovatno dolaze u obzir odredjene fizicke i psihicke karakteritike odbrambenih igraca pa nisam siguran da li je u pitanju samo los igrac ili flawed mehanika.

Brzina mi savrseno odgovara, sto brzi pasovi to bolja i dinamicnija utakmica. Ali to dosta zavisi od oba igraca, jer igra nije brza sama po sebi nego ako se brzo i precizno koriste pasovi u prostor, igraci nisu u raskoraku, i ne gnjavi sa sporim kratkim dodavanjima, mnogo je bolje.

Danas sam probao, u pravu si, ali zabaguje nekad. Danas sam igrao s likom igra Barsu i samo pici pas u prazno ka napadacu, napamet, s bilo kog dela terena, cim dobije loptu. Izgleda neverovatno ali palilo je, uputio je 20 pasova od kojeg su mu 3 prosla, a on to i racuna.

Drugo ona sudaranja su cesto glupa. Desava se da mi igrac uklizi malo zakaci loptu, ne uzme je, moj igrac se saplete a ovaj iz klizanja brzo ustane odgurne mog igraca i uzme loptu. U fudbalu je to nemoguce posle onakvog klizeceg da ustanes, vratis se i uzmes loptu a predhodno si ga promasio u uklizavanju.

Takodje problem letecih timova tipa Barse. Ljudi lete po terenu, ne mozes da primis loptu koliko su brzi i konstantno online klizeci za klizecim. To tera da ljudi igraju ping pong jer je tesko zadrzati loptu kad ti protivnik oduzme cim ti pridje a brz je ko munja. Treba uvesti kad uklize da malo sek ostane na zemlji a ne da ustane istog trenutka i sprint na tebe ili umaranje brze ako stalno klize.

To su po meni nedostaci online. Naravno kako god da naprave ljudi ce naci nacin da zloupotrebe ali neke stvari su mogli spreciti. Pored ovog ja igram sezonu i igra je odlicna.

ma career mode dokle ne pocnu sa patchevima,prosle godine za ovo vrijeme budu dva patcha a sad nijedan

Ljudi, hocemo li da se okupljamo da pikamo grupno pro club? Ko hoce da me doda psn je Boyaninho.

Vrh Dno