Šta je novo?

FIFA 11

U svakom slucaju izgledace bolje od PC verzije na low podesavanjima. Igram fifu na 1080p TV-u i nikad nisam primetio bilo sta mutno.

@wladymeer sta znaci taj XBOX?
@lark Na kom odstojanju si od tv-a dok igras?

Naravno da sam cuo za Xbox 360 konzolu ali ne razumem kakve ona ime veze u odgovoru wladymeer-a na moje pitanje 720p na 1080p tv-u.

Da ne tumacim druge, odgovoricu ti zaobilaznim putem... ako je TV koji vec posedujes full HD, odnosno prirodna rezolucija mu je 1920x1080 dogodice se ono sto i sam konstatovao - slika ce biti podignuta sa 720, a u sustini za vecinu igara ti je dovoljan HD ready, koliko sam se barem ja do sad edukovao putem foruma, jer ih nema previse koje podrzavaju 1080p. U sustini, svaka igra bi trebalo da izgleda sasvim solidno u obe varijante (full HD i HD ready) osim ukoliko nemas naviku da "dubis pred ekranom" - i to je ono sto te je valjda i zanimalo.

Ukratko - FIFA iako može da se igra na 1080p neće izgledati nimalo drugačije nego dok se igra na 720p. Možda bude bilo drugačije od FIFE12, ali do sada je bilo ovako.

Svejedno je - izgledaće isto na 720p i 1080p zbog XBOXa. Sad, da li TV može uticati na sliku, nisam upućen ali sama igra po sebi mislim da i nema pravi 1080p mod.

Kako misliš "zbog Xboxa"? Da se ne razvija za XB, ne bi izgledalo isto?

Poslednja izmena:
Izgledalo bi navodno mnogo bolje, zbog veceg prostora na disku ;).

Wladimir tvrdi da je tako :d I da bi i individualnost i grafika bila mnogo bolja da ne moraju da se limitiraju dual-dvd diskovima :d :) I osecaj bi bio tu, ah proklet da si xbox-u :D

Vrh Dno