Danas sam probao (odigrao 5-6 tekmi) fifu. Prvo od svega sto mi je upalo u oci da su interfejs i ucitavanja nesto duza, mada moguce da mi se ucinilo, a i da je tako ne smeta mi mnogo. Ono sto mi jos vise 'bode oci', pa mozda i pomalo smeta je sporiji tempo same igre. Spram 09 je ritam mnogo opusteniji i sporiji, ali verujem da cu se navici. Nisam cackao opcije za game speed, ne znam ni da li toga ima, ali svakako da je ovo realnije. Takodje driblinzi su nekako teze izvodljivi nego u 09. 10ku sam probao demo i tamo je sve fantasticno 'selo', a ovde izgleda usporise to malo. Suteve iz daljine nisam nesto testirao, ali ima vremena. Animacija i grafika van gameplay, ondosno kod cutscenes-a je solidna, a onaj PES wannabe blur mi je ocajan, dok gameplay grafika izgleda prilicno realnije, prirodnije i ne onako 'plasticno' i drecavo kao u 09. Za vremenske prilike takodje thumbs up.
Tako da, ponajvise mi smeta taj spor tempo, ali nadam se da cu se navici i da je iskustvo sa MPom i drustvom drugacije.
Tako da, ponajvise mi smeta taj spor tempo, ali nadam se da cu se navici i da je iskustvo sa MPom i drustvom drugacije.