Šta je novo?

FIFA 11

Nego jedno pitanje, da li je neko primetio da kada se omoguci opcija igranje rukom-enac ili kako god da sudija svira prekid,PENAL za svaki mali kontakt lopte i ''samo blizine ruke''. Jako iritantno,ali jako... svaki blok je bukvalno ruka!

Bolje iskljuci to. Ocajno je odradjeno. Meni je bilo ukljuceno jedno mesec dana...

Imaš opciju da uključiš da svira ruku ali samo van kaznenog. Treba uzeti taj ceo sistem sa rezervom, ovo je prva igra u kojoj je tako nešto "ozbiljno" moguće i naravno da mnogo toga tu treba da se doradjuje. Toga su i oni svesni pa su celu ideju "sakrili" u meni a po defaulu stavili da se ne igra.

A što se tiče ruke... sa jednim drugarom sam napucavao živi zid sa 40m i svaki put "osvajao nove jarde :)D)" i tako stigao do penala :d

Bas sam sinoc malo listao menije. Zapanjujuca kompleksnost i prisutnost sadrzaja za jednu sportsku igru.

Da li neko zeli da igra Fifu online preko Game Ranger-a ?
Ko zeli neka se javi meni na msn [email protected]

Poslednja izmena:
Pogrešan podforum, ovde se igra samo na konzolama :)

:D vidim ja niko se ne javlja

Jel bio zimski update sa transferima? Ako nije kad se ocekuje?

Jel vam se javlja neki lag online ovih dana? Meni je to pocelo da se desava pre par dana, ne znam sta je u pitanju, kao da je odziv na komande losiji...

Navikao sam da bude idealno, pa me nervira...

Jok ja. Sve funkcioniše normalno.

Winter update? Po isteku zimskog transfer roka, dakle posle 1. februara, 99% oko 15tog

Sad i meni sve funkcionise, ko zna sta je bilo.

Pitanje, sta se desava sa update-om zimskih transfera?

Ja odradio reset squads i opet download updates kad ono sve po starom...

Igram ja ponekad. :) Nisam nikada ozbiljnije igrao fudbal, pa mi sad nesto ucenje sporo ide. :d

Igram ja, ali samo FUT :)

Evo moje ekipice:

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    161.7 KB · Pregleda: 70
Poslednja izmena:
Igram ja :)

Uvek mi je dobro da malo gledam fudbal, malo igram :)

Znam ja tvoju ekipicu, odgirao sam jednu challenge utakmicu protiv njih...I pobedio sam 2:1! :D

Nego mene zanima za offline kada mi dodju ortaci, sve mi je po starom sto se tice zimskog prelaznog roka. Kao da ga nije ni bilo!

A sto se mene tice, uglavnom igram FUT...Ali polako vise smara, retko kada dobijam dobre igrace u onim paketima...

Moras da downloadujes nove transere, updateovali su ih. Ides na team management, pa download new squads ili tako nesto...nece se desiti automatski, glupi su.

Otprilike sam to i uradio, otisao na Team Management, pa sam onda na Reset Squads pa onda Downlaod Updates...

I dalje nista, probacu opet ovih dana.

Znam ja tvoju ekipicu, odgirao sam jednu challenge utakmicu protiv njih...I pobedio sam 2:1! :D

A sto se mene tice, uglavnom igram FUT...Ali polako vise smara, retko kada dobijam dobre igrace u onim paketima..

Lako je protiv AI, čik probaj uživo :p

Što se tiče paketa odustao sam od nih već na samom startu, makar dok ne dovedem igrače za koje mogu skupiti kredite. Mada već je to otprilike sve što mogu. Ostaje mi da zaradim za običnog Ibrahimovića, Lusija i Majkona. I tek onda ću krenuti sa kesicama, ili da namaknem keš i pravim novac trejdovanjem, ali da bi to bilo uspešno treba dosta keša 100k+. Sad pored utakmica pare pravim preprodajom contract-a. Sredinom nedelje pokupujem rare contracte (90), za 450-550. Budu jeftini kada su jumbo packovi. I zatim prodajem krajem vikenda kada se za njih može dobiti 900-1000, kada su all players packovi. Malo pilićarski, ali se namakne barem neki keš.

BTW, odličan sajt za praćenje vrednosti igrača:
http://www.fut11info.nl/#

Poslednja izmena:
Eto barem neki savet kako zaraditi kredite... :D

Imao sam ja 2-3 igraca na kojima sam zaradio 20.000-25.000!
Soldado(TotW), Samuel, bio je tu i A. Young koji nazalost otisao za 300 jer su im bili prsli serveri i otisao je za tu jedinu ponudu.

Ja uglavnom cim skupim prvih 7.500 kupujem onaj jaci Gold paket... Jer kada izbace ove jumbo pakete, totalno me demoralise kada vidim da kostaju 15k ili 25k a ja jedva skupih ovih 7.500!
Polako mi ponestaje turnira koje mogu da igram za kredite... :)

Jel znas negde gde mogu da gledam iz nedelje u nedelju Team of the Week, a da ne moram da idem na EA forum?

Poslednja izmena:
Evo sad slucajno pogledao na eBay-u dal se nude igraci itd...

I prosto ne mogu da verujem!!!

Ljudi nude po 200-300 evra za cele timove...prosto neverovatno da zaista ima takvih likova! :d

Prvi SS iz Fife 12
PS3_kaka_run.jpg

Ma sigurno, a dok igras svi isti :d

Po obicaju kod fife animacije lica totalna suprotnost u odnosu na stvarnost. Da nema ove 8. na sortsu nikad ne bih rekao da je ovo Kaka

Mislio sam da se posle onakve bruke od poslednjeg PES-a od sramote neces javljati :).

Ja sam odlucio da ove "sezone" :) ne ucestvujem u takvim raspravama (rano smo poceli :)). Sve ono prethodnih godina je bilo stvarno besmisleno, na kraju ostanu samo te dve igre i ljudi sa svojim utiscima i cela diskusija moze da se precrta (onakva kakva je bila).

Od sada pisem iskljucivo vezano za konkretne stvari u igrama i NISTA vise NI SA KIM :)

fifa11-12a.jpg

Radile se grudi u teretani cele godine samo tako :eyebrows:

fifa11-12b.jpg

Nadam se da ovaj screenshot znaci da ce krenuti ka malo realnijem koloritu...

A onda povratak u realnost.. :)

gameplay_medium.jpg

Vrh Dno