Šta je novo?

Fifa 11 problem

Ivan1995

Cenjen
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poena
169
imam problem sa Fifom11, znaci kad udjem u igricu sve radi normlano, ali kada hocu da igram preko GameRanger-a i udje mi u igricu, ide ono izaberem jezik, kao Kaka ulazi na teren i onda kliknem ono da mi udje u igricu i kada krene da se pojavljuje onaj jedan igrac sam sa golmanom pojavi se crn ekran i on tako stoji jedno 5-6 min i onda tek krene da radi sve normalno... 🙁 jel zna neko u cemu je problem?
Hvala

imam drugi problem.Igram tri, cetiri partije online i obicno posle cetvrte padne igra na desktop i disconectujem se i gubim poene.Promenio sam cd,stavio drugi originalni i opet isto.Sta moze to biti?
asus p7p55d,ati 5850,i5 760.

Ja ranije taj problem nisam imao, medjutim zadnjih par meseci se i kod mene pojavio. Resava se veoma lako (tj nije trajno resenje, ali zavrsava posao). Kad ukove (obicno ukove kad se pojavi Ceh, a ponekad i kad krene Kaka), jednostavno izadjes sa ALT+Tab iz igre i ponovo se vratis. Hoce da se desi da kad kucas ime isto malo ubaguje (tj javi se lag), ti opet ALT+Tab i resis situaciju. Cim prodje Lobby (tj startujes se igra i trebas da izabires tim) taj lag sa slovima sam nestane.

Ne pomaze u kom smislu? Nece da izadje iz Fife ili? Nekad se desi da ne izadje, pa pomogne windows dugme na tastaturi ili ctrl+alt+tab. Ostalo je isto, samo se vratis u Fifu i radi bez problema.

Izadje on, ali kad se vrastim i dalje ne mogu da se pomeram ni da udjem u meni....

Nazad
Vrh Dno