Šta je novo?

FFox CPU zauzece raste prostim shetanjem kursora..

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Probajte da 'letite' pointerom preko FFox prozora nekoliko secs i proverite CPU usage ( i do 75% ?!?!? ). Sa ostalim aplikacija nije takav sluchaj ( IE, TC...)...Mozda shto se FFox ne oslanja na "MS toolbars, menus, dropLists.."

Septimus je napisao(la):
Probajte da 'letite' pointerom preko FFox prozora nekoliko secs i proverite CPU usage ( i do 75% ?!?!? ). Sa ostalim aplikacija nije takav sluchaj ( IE, TC...)...Mozda shto se FFox ne oslanja na "MS toolbars, menus, dropLists.."

Hmm... evo probao sam da 'letim' pointerom svuda po firefox prozoru... najvece zauzece procesora je bilo 8% :trust:
MOzda vam nije samo firefox taj sto jede CPU usage?

EDIT: Probano vise puta, najvise sto sam postigao je 13%
:wave:

Xith je napisao(la):
Hmm... evo probao sam da 'letim' pointerom svuda po firefox prozoru... najvece zauzece procesora je bilo 8% :trust:
MOzda vam nije samo firefox taj sto jede CPU usage?

EDIT: Probano vise puta, najvise sto sam postigao je 13%
:wave:
Takodje kod mene isti slucaj preko 10% nije moglo..

Kod mene se uglavnom krece oko 30-40%...

Pretpostavljam da bi sada odmah svi morali da instaliramo maxthon :)

Meni ne prelazi 5%, a nije mi bog zna kakva makina (breb B @2000, 768 ddra i NF7)

Kod mene max 12%, a verujem da nema veze sa Firefoxom...

Dobro znamo da je danas 01.04. ali malo preterujete vas dvojica sa maxthon tetovazama na grudima :D
Ako vam se ovo desava proverite svoje racunare, jer kao sto vidite nije pravilo da se svima isto ponasa, mora biti da je nesto drugo po sredi. :)
Osim toga, ako vam se bas toliko ne svidja taj Firefox sto ga uopste koristite? Obrisite ga i uzivajte u Maxthonu. ;)

Ima veze sa extenzijama, kada su off onda je sve OK (TBE i FlashGot). Kada su ukljuchene, a pointer brzo prelazi preko linkova -- CPU Usage 'poludi'....

.

Poslednja izmena:
Ja sam postigao slabih 11%.

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ja sam postigao slabih 11%.
Firefox build od pre par dana, pentium 4 2ghz, 512 ram-a, 10-ak ekstenzija
zauzece pri manijakalnom pomeranju misa ne premasuje 20%

C c c c c, čime se vi bavite. :S:

Mrdao sam i mrdao ali više od 12% ne mogu da dobijem nikako, pritom mi radi Azureus (Java program), svira MP3 muzika, aktivan je firewall, AV i ko zna šta još.

Nazad
Vrh Dno