Šta je novo?

ffdshow i DivX 5.02 ?

• Začetnik teme Začetnik teme Borko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Borko

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2001
Poena
630
Sada imam DivX 5.02 i XviD. Ako instalisem ffdshow, da li uz sam filter da instalisem i codece koji dolaze sa njim ?
Prilikom instalacije pita da li da stavi i podrzane codece a nudi XviD, DivX3, DivX4, DivX5, MS MPEG4, MS Windows Media Video.
Da li onda pregazi postojece codece iz DivX 5.02 i XviD?
Potreban mi je da dobijem titlove na TV-u uz BSPlayer, ATI 8500LE i clone mode sa ukljucenim Theater modom?
Kako se onda BSPlayer podesava da koristi codece iz ffdshow, a ne recimo postojece DivX i Xvid?

Borko je napisao(la):
Sada imam DivX 5.02 i XviD. Ako instalisem ffdshow, da li uz sam filter da instalisem i codece koji dolaze sa njim ?
Prilikom instalacije pita da li da stavi i podrzane codece a nudi XviD, DivX3, DivX4, DivX5, MS MPEG4, MS Windows Media Video.
Da li onda pregazi postojece codece iz DivX 5.02 i XviD?
Potreban mi je da dobijem titlove na TV-u uz BSPlayer, ATI 8500LE i clone mode sa ukljucenim Theater modom?
Kako se onda BSPlayer podesava da koristi codece iz ffdshow, a ne recimo postojece DivX i Xvid?
Pa ne instalira on nikakve podrzane kodeke 🙂
Fora je u tome sto pod Supported Codecs se misli na formate za koje zelis da koristis ffdshow 🙂
Znaci, ono sto cekiras bi trebalo da se pusta preko ffd-a...

Re: Re: ffdshow i DivX 5.02 ?

Crni je napisao(la):
Pa ne instalira on nikakve podrzane kodeke 🙂
Fora je u tome sto pod Supported Codecs se misli na formate za koje zelis da koristis ffdshow 🙂
Znaci, ono sto cekiras bi trebalo da se pusta preko ffd-a...

Da li se jos prilikom instalacije odredjuje da li ce naprimer BSPlayer koristiti FFDshow za divx film ili se to moze i kasnije konfigurisati u podesavanjima samog FFDshow filtra?

Kako onda BSPlayer da zna koji codec da koristi za divx film i kako se to podesava u FFDShow filtru ili BSPlayeru?

Kako se podesava da samo titlovi idu preko ffdshow kada se film gleda pomocu BSPlayera, a da se koristi standardni DivX 5.02 codec ?

Re: Re: Re: ffdshow i DivX 5.02 ?

Borko je napisao(la):
Da li se jos prilikom instalacije odredjuje da li ce naprimer BSPlayer koristiti FFDshow za divx film ili se to moze i kasnije konfigurisati u podesavanjima samog FFDshow filtra?

Kako onda BSPlayer da zna koji codec da koristi za divx film i kako se to podesava u FFDShow filtru ili BSPlayeru?

Kako se podesava da samo titlovi idu preko ffdshow kada se film gleda pomocu BSPlayera, a da se koristi standardni DivX 5.02 codec ?
Trebalo bi da tako radi kad se podesi prilikom instalacije ili kasnije, ali se desava da se neki programi zbune, pa ne znaju koji da koriste kad ima vise instaliranih kodeka
Neki programi imaju u sebi podesavanje koji kodek se koristi, ali u BS-u to nema, pa on uzme onaj koji mu se svidja 🙂
Sto se titilova tice, mislim da to ne moze.

Nazad
Vrh Dno