Šta je novo?

FFDshow codec problem!!

Poglavica

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2004
Poena
609
Za gledanje filmova i svih ostalih video fajlova koristim kombinaciju ffdshow codec i BS player.E sad problem je u tome sto ne mogu da pustam mov. i ram. fajlove,odnosno one koji se pustaju sa Quick time i Real time plejerom.Znaci posto ne zelim da instaliram ove programe, kako da ova dva codeca koji imaju da se skinu ,instaliram uz ffdshow,posto kad ih otpakujem nije exe.fajl vec moram negde da ih iskopiram da bi mogao da otvaram ove fajlove.Gde tacno treba iskopirati???

Za sada ne, ffdshow ih josh ne podrzava, jedina alternativa je korishcenje Real Alternative i Quicktime Alternative.
realalt132.exe ili realalt135.exe ili realalt137.exe
quicktimealt142.exe ili quicktimealt146.exe.
Ja bih se odluchio za 132 i 142 verzije.

Malo deluju glupo ovakvi mirror odgovori, verovatno nisi namerno ponovio, vec recheno, verovatno si pisao post dok sam ga ja postovao :)

Nisam mu za dzabe preporuchio ove verzije, razlog je integracija MPC-a 6484 koji je po meni za sad bagovit, te bih se zadrzao na stabilnijoj predhodnoj verziji.

koliko ja znam RealAudio je zasticen forma i nemoze da se distribuira u vidu codec packova. Isto vazi i za Quicktime (mada je kod njega stvar malo drukcija)

FFDSHOW verovatno i nece izbacivati podrsku za mov i rm

Nazad
Vrh Dno