Šta je novo?

FF 1.5 beta1 smor

WD40

Čuven
Učlanjen(a)
29.12.2003
Poena
630
Da li se jos nekom desava ova glupost? Ponekad ali samo ponekad kad treba da ukucam nesto, recimo logovanje za Yahoo umesto da krene da kuca na predvidjenom mestu otvori se dole "Find" i krene tamo da ukucava. Otvorim ponovo nov prozor i dignem stranicu i sve normalno. Isto tako ponekad nemogu lepo da uradim paste u adress bar ili polje za pretragu, jednostavno uradim paste i nista se nedesi pa moram opet po copy. Ovo nisam imao sa ranijim verzijama i osim ovog mi sve radi kako treba.
P.S. nema instaliranih extenzija.

Ta verzija je instalirana kod mene na drugom WinXP-u. Dešavaju mi se drugi bagovi... Ali ne bih da davim.

To je beta verzija, bez ljutnje, i ti bi trebao da znaš šta to znači. ;)

tools -> options -> advanced -> general -> iskljuchi begin finding when you begin typing.

Jeste bilo je to ukljuceno ali tek cu videti da li ce to resiti problem jer se to nije uvek desavalo.

Da li koristiš FireFox 1.5 beta 1 sa profilom iz FireFoxa 1.0.x? To ne sme da se radi. Pokušaj da kreiraš novi profil i onda probaj.

WD40 je napisao(la):
Jeste bilo je to ukljuceno ali tek cu videti da li ce to resiti problem jer se to nije uvek desavalo.
99% sam siguran da je to bio problem. :)

@Kole89
Verovatno je tachno to za profil ali mozila uvek upozorava samo kada je situacija 1.5 profil u verziji 1.0, kada je obrnuto (1.0 profil na verziji 1.5) nema nikakvih upozorenja. Ili sam ja neshto propustio? :)

Nazad
Vrh Dno