ne znam...kartica mi deluje nekako...glomazno u nedostatku bolje reci.
Ma meni se cini da ce nvidia totalno puci sa ovom serijom kartica s obzirom koje su najavljene cene a i zbog tolikog zakasnjenja pa ja neznam da li se ikad ovoliko cekalo na nvidiu da izbaci seriju kartica.
Iskreno mislim da im je ovo bukvalno poslednji trenutak za izbacivanje istih mada mene nista ne bi cudilo da jos nesto prolongiraju nesto im se gadno zakuvalo sa ovom serijom.
GTX 480 iznositi 450 eura a Geforce GTX 470 će koštati 349 eura u većem dijelu Evrope jedino ako stvarno ne iskidaju sa performansama neznam ko ce ih kupiti a i realno po najavama ne ocekuje se neka revolucija nadam se da gresim.Realno koliki je procenat ljudi koji daju 300eu + za graficku?Cenim mali.
Drugo mislim da ce im prodaja biti slaba i da ce Ati spustiti cene sto ce napraviti dodatni problem a isto tako ce i nvidia biti primorana na isto sto joj se nece isplatiti, realno ATI moze da prodaje 5850 i za ispod 200eu i 5870 da uvede u ispod 300eu ali konkurencije nema pa im se moze zato i kuliraju.
Da isto ocekujem uskoro Ati-jevog keca iz rukava tik posle predstavljanja GTX 4xx serije tipa ATI5890 i 5990x4 sto bih voleo da vidim sta znam videcemo.
Ne koriste svi kartice za igranje. Karta ce ti se otvoriti koliko si sposoban da je iskoristis. Ako znas da programiras, iskoristices 100% kartu i njene skrivene mogucnosti, a ako se igras, besumocno ces da razvlacis slajdere za klokovanje u desno i da gledas koliki ti je FPS u igri. Sam cip je ekstremno kompleksan. Valjda ce se yooyo oglasiti, posto covek programira graficke kartice da malo pojasni i objasni, zasto su zeleni takvi kakvi jesu, zasto su im karte takve kakve jesu i sta je to Fermi.
I za koga je taj Fermi, za koliko posto ljudi eto i to moze da se objasni.
. Jer nije bolje da das doprinos svetu programirajuci i resavajuci gomilu problema i to uz pomoc naprednog GPU i da budes happy ako nesto lepo smislis i iskucas ili da se radujes posle zavrsenog nivoa u nekoj igri?
bez uvrede, ali kakva hrpa bikovog izmeta (a.k.a. bullshit).Jer nije bolje da das doprinos svetu programirajuci i resavajuci gomilu problema i to uz pomoc naprednog GPU i da budes happy ako nesto lepo smislis i iskucas ili da se radujes posle zavrsenog nivoa u nekoj igri? Ne kazem da ne treba da se i zabavis, ali mislim da je mnogo sladje ako ovo prvo uradis.
Ako uspem da nadjem, 470 ce verovatno pasti 2 nedelje poshto se pojavi - treba tako neka zverka da gura igrice na Acer GD245HQ u 3D rezimu![]()
ddr5, nova arhitektura cipa.
Jedno pitanjce za fanove nVidije koji su bolje upuceni u Fermi. Donosi li on jos nesto osim DX11, u odnosu na prethodnu generaciju ?
A da bacis pogled na prethodnih 180 i kusur strana? ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari