Šta je novo?

Fer i posteno..

mastercula

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2006
Poena
319
Jednostavno iz dana u dan imam sve gore misljenje o doticnoj firmi, na mojoj skali najgorih prepisali su pakom za dva koplja i vise..

Prilozi

• faktura.jpg
    faktura.jpg
    40.3 KB · Pregleda: 643
  • servis.jpg
    servis.jpg
    70.3 KB · Pregleda: 611
  • povracaj.jpg
    povracaj.jpg
    40 KB · Pregleda: 582
Poslednja izmena:
Cek, sta se to desilo? Nemaj da zamene u garanciji, pa nude neku boraniju?
Koja je to firma?

ako sam dobro skontao, doticna firma je na konto garancije racunala karticu 1000din? ili mi se cini?

Prvo sam pomislio na KimTec, ali oni koliko znam ne rade sapphire, dakle ostaje ova druga firma na a.
Da li sam u pravu?

Da, ta domaca firma na A..
ako sam dobro skontao, doticna firma je na konto garancije racunala karticu 1000din? ili mi se cini?
Ne cini ti se, tako je..

Ja sam ostao bez teksta, krajnje bezobrazno sa njihove strane.

Vrednost je ako se ne varam cena u maloprodaji (u tom objektu), a ako nema proizvoda na lageru onda poslednja cena po kojoj se prodavao proizvod.
Nek samo neko potvrdi ovo moje i pravac inspekcija!

Ma svaki uvoznik ima u ugovoru neke svoje teorije.. imaju pravo po ugovoru koji sam potpisao da mi spuste cenu proizvoda ako je stariji od godinu dve tri, e kako to oni odredjuju i ko odredjuje nemam pojma.
Meni je u ovoj prici krivo to sto ja iz mog dzepa vracam novac kupcu te grafike, da ne bi ispao grbav, a to uopste ne bi trebao ja da radim.

Mislis Otmi - Otmi xD

Kakav bezobrazluk, je l' si se posavetovao sa nekim iz inspekcije? Koji su to pilićari, mogu samo dve firme da navedem koje me nikada nisu zeznule, a to su Imtel i Atom.

Ahaahahahhaha da to se u zadnje vreme desava u mnogim firmama nemaju da rese reklamaciju pa finansijski te razduze a procenu odradi pera mika djoka koji veze nema ni koja je grafika prodata pre x vremena a ni koliko ona sada vredi... tako da ako imas bilo kakav bolji kontakt u doticnoj firmi vidi da ti to nekako bolje rese jel ovo je bezobrazluk...

Uspeo sam da se isciganisem za 4350 agp, al osecaj kao da sam na buvljaku ne prolazi :S:

Poslednja izmena:
lepo to što si okačio, trebao si staviti pun naziv firme nema šta da kriješ. ja posle tvog iskustva ne bi ni ušao nikad na njihov sajt a kamoli kupovao nešto.

A kad je uospte kupljena ta kartica? Za 5500 din cini se kao da je to bilo pre... pa maltene kad je izasao HD 2xxx :D

Rizicno je imati proizvode koji su u garanciji kod doticnih.

@mastercula, ne znam sta da ti kazem, em imas los osecaj em ti dali losiju karticu i jeftiniju od ove, zar nisi mogao jos malo da pokusas da isteras pravdu, znam da je to nekad uzaludno, ali cisto da te pitam?

Poslednja izmena:
Pocetkom 2008, al je agp karta..
A sa tom firmom nemam nista od polovine 2008, sem ovako nekih reklamacija kad se pojave.

Ma nemam snage da se bakcem, lose mi je, imam temperaturu, nije mi sad zapelo da to u cent bude tacno |mada je jedino tako fer| al ovih 1000 din je smesno.

Poslednja izmena:
Pa po zakonu je nešto tipa "vrijednost proizvoda na dan vraćanja novca", e sad da je 'iljadu dinara, to je već teško moguće.

APSOLUTNO NETACNO!!

Ljudi, dajte bre vec jednom prekinite sa rekla-kazala pricama.

Po zakonu moraju da ti vrate iznos sa fiskalnog racuna i TACKA, koliko god to bilo logicno ili ne, tako je po zakonu.
Provereno i potvrdjeno u Finansijskoj i Trgovinskoj inspekciji.

Poslednja izmena:
Naravno, dužni su da vrate iznos sa fiskalnog račun. Ovo što su oni uradili, klasična je prevara zbog neznanja mušterije.

Gdje piše? A je li realno da ja kupim danas Nokiu E71 za 350€ i za godinu i 364 dana se pokvari, i pošto se više ne proizvodi, ja dobijem 350€ za krš? Scenario 2: Stvar vrijedi 100€, za 11 mjeseci se pokvari, nemaju je više, ja dobijem 100€ i to isto kupim u drugoj radnji za 70€. Dobar 30. Logično?

Meni su u tehnikomu za crucial 2x512 koji je u to vreme placen oko14k, posle dve godine racunali pun iznos u zameni za CPU, a recimo KVR 2x1gb bio oko 3k u tom periodu

Gdje piše? A je li realno da ja kupim danas Nokiu E71 za 350€ i za godinu i 364 dana se pokvari, i pošto se više ne proizvodi, ja dobijem 350€ za krš? Scenario 2: Stvar vrijedi 100€, za 11 mjeseci se pokvari, nemaju je više, ja dobijem 100€ i to isto kupim u drugoj radnji za 70€. Dobar 30. Logično?

Logicno je zato sto su oni obecali odredjeni garantni rok i da ce u tom roku imati delove za popravku ili da ce zameniti kod proizvodjaca, zato i imaju fore 45 dana da rese stvar... e sad ukoliko oni ne mogu da ispune ono na sta su se obavezali onda i treba da plate vise nego sto je realna vrednost uredjaja... zastita potrosaca, u tome je poenta...

Pozz

Kod nas vazi pravilo,ili dobijas isti proizvod koji za koji ti je uvazena garancija ili drugu marku (u vrednosti reklamiranog proizvoda kada su ga zadnji put imali na lageru)-stvar dogovora sa prodavcem, a sto se tice vracanja para....varacaju ti pare u vrednosti proizvoda kada je zadnji put bio na lageru u doticnoj prodavnici...

Poslednja izmena:
Po zakonu, 6 meseci imate da se zalite i da vam bude vracen pun iznos robe sa fiskalnog... Dali su ti 4350 agp koja kosta kao nova 2600pro koliko ja vidim... 3450 agp u winwinu kosta 4500 dinara...

Poslednja izmena:
Dobro bar nesto sam izboksovao, ali 1000 din :d kako to da se objasni ?

Ajd' samo malo pojasni - ispostavili su ti to za 1000din. Rekao si im sta? Kako su se pravdali pre nago sto su popustili i dali ti taj 4350?

Vrh Dno