Meni rekoše da je 35min duži, ali ga još nisam video...twister je napisao(la):vidim da se pojavio na divx-u pa me zanima koliko je duzi od obicne verzije i vredi li ga recnuti
twister je napisao(la):vidim da se pojavio na divx-u pa me zanima koliko je duzi od obicne verzije i vredi li ga recnuti
Cineman je napisao(la):Javi se na PM...
Pozdrav, Cineman
Sasa je napisao(la):Ja imam DVD i bilo bi jako lepo kad bi mi neko dao linkove za sve potrebno da napravim divx ali sa 5.1 zvukom.
U zivotu ga nisma pravio, pojma nemam sta mi sve treba
Inace, na omotu pise da traje 200 min, pa sad vi vidite koliko je to duze.
Pozdrav!
Sasa je napisao(la):Ja imam DVD i bilo bi jako lepo kad bi mi neko dao linkove za sve potrebno da napravim divx ali sa 5.1 zvukom.
U zivotu ga nisma pravio, pojma nemam sta mi sve treba
Inace, na omotu pise da traje 200 min, pa sad vi vidite koliko je to duze.
Pozdrav!
Slayer je napisao(la):Nije tacno da ne moze. JA pravim divx-e, i mogui napraviti bilo sta. Sasa, ako hoces, mozemo se videti, da mi das DVD a ja cu ti npraviti divx na dva cd-a i sa 5.1 zvukom!!!
Baci mi PM ako imas vremena!!
Sauron je napisao(la):Uspeo sam da se dokopam pomenute stvarchice!
Film je znachi LOTR1 ext. verzija, iz dva dela od po 730MB
znachi ukupno 1460MB...
ima i engleski i srpski (tjirilichni ;p ) subtitle... trajanje oko 3.5 h...
odgledao sam do sad samo 2. deo...
dodat je veliki broj scena.. Lothlorien traje najmanje 3 puta duze...
znachi ukupno 1460MB...
znachi ukupno 1460MB...
jaksa je napisao(la):Na divx?
a jel moze to da se umnozava, ako si voljan?
Jel moze nekako da se organizujemo da mi to narezes?
Slayer je napisao(la):Nije tacno da ne moze. JA pravim divx-e, i mogui napraviti bilo sta. Sasa, ako hoces, mozemo se videti, da mi das DVD a ja cu ti npraviti divx na dva cd-a i sa 5.1 zvukom!!!
Baci mi PM ako imas vremena!!
Amon_Ra je napisao(la):O-ho-ho pa djes ti Salyeru, nije te bilo brda... znam ja dobro da ti mozes da to prebacis u DivX, nego daj odaj nam tu foru
![]()
Slayer je napisao(la):Koristite prgram "Gordian Knot" i codec 4.12!! Radite u 2 pasa, bez kacenja zvuka, a posle pravljenja divx-a zvuk uradite po volji Nundub-om!!
sta mislite da se to baci na 3 cd-a? mislim da se dobije na kvalitetu slike, ako je 5.1 zvuk bar da uzivamo i boljoj slici... tj. valjda ce da bude boljazilet je napisao(la):E ajde ko skine tu verziju sa 5.1 zvukom neka se javi poshto bih to bash zeleo da bacim u kolekshn.
Drunk Devil je napisao(la):A zasto ne DivX 5.02 ????? Zvuk se ne radi Nandubom, Nandub samo multipleksira sa videom. Ali ne i za AC3 ! Za to ima bolji program. Vidi vodic na mom sajtu: http://www.pootnik.com/zam/digv_1.php
Miroslav je napisao(la):sta mislite da se to baci na 3 cd-a? mislim da se dobije na kvalitetu slike, ako je 5.1 zvuk bar da uzivamo i boljoj slici... tj. valjda ce da bude bolja
Slayer je napisao(la):4.12, zato sto daje najbolje rezultate. Kodeci i serije 5 malo zamucuju sliku!! Inace iz Nundub-a, se moze ubaciti AC3 zvuk, naravno ako si pri pravljenju projekta za kompresovanje izabrao da imas AC3 kao izlazni fajl........
Drunk Devil je napisao(la):Svaki DivX pomalo zamucuje sliku, sve zavisi od jacine kompresije i podesavanja. Stvarno ne shvatam ljude koji se pate sa starim codecima.
Ja nisam rekao da Nandub nema podrsku za AC3 zvuk, vec da su ona ne koristi, posto je losha. Prilikom plejbeka dolazi do neravnomerne reprodukcije, tj. fluktuacije brzine. Najbolje se vidi kod scena sa sporim kretanjem kamere. To je zbog losheg audio interleavea. Zato ja vishe ne miksujem sa Nandub vec sa AVIMUX. Sve je objasnjeno detaljno na Doom9 forumima. I... ja ne koristim projekte, vec svoje iskustvo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari