Šta je novo?

Fellowship of the ring - Extended edition

Bitan je AC3 zvuk.. dakle udri na 3 diska. Pa cu ja da ti pokupim AC3 verziju pa posle ko hoce neka se javi.. a za mp3 varijantu to neka preuzme neko drugi:)

ja kupim i rezem mp3 verziju

Dogovoreno: Zilet kupi AC3 verziju, Slayer kupi MP3 verziju filma.

Slayer, ajd kad budes mogao, nazovi me, pa da se dogovorimo oko preuzimanja....
064/200-80-92

Ajd, pa se čujemo...

Zovem te oko srede.....

zilet je napisao(la):
Bitan je AC3 zvuk.. dakle udri na 3 diska. Pa cu ja da ti pokupim AC3 verziju pa posle ko hoce neka se javi.. a za mp3 varijantu to neka preuzme neko drugi:)

Jel to sigurno kao i onomad ? :p
P.S. kad ce transformersi boom boom

Samo da znate, kompresija je počela, sa MP3 zvukom, i radi se na 2 diska. Dužina filma je negde oko 202 minuta!!!

Jel' neko spreman da mu pošaljem titl, pa da ga ispravlja?!?

znaci - Lotr - exteded edtion = nevidjeno smaranje!

byMaX je napisao(la):
znaci - Lotr - exteded edtion = nevidjeno smaranje!

Maxe, zbog ovoga što si rekao, nećeš dobiti kopiju Extended Verzije LOTR-a :D :D

Cineman je napisao(la):
Samo da znate, kompresija je počela, sa MP3 zvukom, i radi se na 2 diska. Dužina filma je negde oko 202 minuta!!!

Jel' neko spreman da mu pošaljem titl, pa da ga ispravlja?!?

Posle radis i 5.1 verziju? Nemoj da nas izneveris... :)

Sta, ne valja titl u potpunosti? Mozda ima negde da se skine sa neta?

Amon_Ra je napisao(la):
Sta, ne valja titl u potpunosti? Mozda ima negde da se skine sa neta?

Kada sam izripovao titlove, naravno bilo je grešaka, jer u samom DVD-u bilo ispuštanja nekih slova, i to se sada mora ispravljati. Plus što ne razlikuje mali i veliko l, no, nema veze. To ću ja srediti. Prvi CD je gotov, slika vrišti....
Evo sada se radi drugi CD...
A posle toga radim sa AC3 zvukom, mislim da ću tu imati problema, ali neću još da se izjašnjavam!!!

Cineman je napisao(la):
Maxe, zbog ovoga što si rekao, nećeš dobiti kopiju Extended Verzije LOTR-a :D :D

Uuuuuu, znas kako sam se potresao... Mozda te i banujem, da odagnam tugu... :D :D

byMaX je napisao(la):
Uuuuuu, znas kako sam se potresao... Mozda te i banujem, da odagnam tugu... :D :D

Ja sam moderator.....sad sam baja....bwahahaha :D :D :D

BTW, kakva je slika na LOTR, i baci meni titl, sredicu ga.....

MOzes i da mi bacish VOB-ove mailo pa cu sam da ih izvucem!!:D :D

Cineman je napisao(la):
Kada sam izripovao titlove, naravno bilo je grešaka, jer u samom DVD-u bilo ispuštanja nekih slova, i to se sada mora ispravljati. Plus što ne razlikuje mali i veliko l, no, nema veze. To ću ja srediti. Prvi CD je gotov, slika vrišti....
Evo sada se radi drugi CD...
A posle toga radim sa AC3 zvukom, mislim da ću tu imati problema, ali neću još da se izjašnjavam!!!

Reci kakve probleme ocekujes da ces imati? Dadni:) sve od sebe bre, valja se imati 5.1 zvuk za LOTR-a.

Izgleda OK. Film je izasao na 2 diska po 100 minuta. Pa sam ih tako radio, nisam imao potrebe da ih sastavim. sada kada budem radio sa AC3 zvukom, onda ću ih morati sastavljati, ali ne znam gde ću da ih recnem. No, nema veze....

Slayer, ja bih ti vrlo rado dao titilove, ali na koji mail : D

Maxe, ne zezaj puno, bre. Zabraniću ti ulazak u Mercator :D

btw. Poslaću ti vob. mejlom, ali prvo da ih zipujem. Mislim da će stati i na jednu disketu!!!

Ono, da znate, film je iskompresovan, titlovi se sređuju. Sada radim AC3 verziju....

moj mail je [email protected].....

BTW, nemam slobodne diskete, ajde ipak baci mailom :D :D

Cineman je napisao(la):
Izgleda OK. Film je izasao na 2 diska po 100 minuta. Pa sam ih tako radio, nisam imao potrebe da ih sastavim. sada kada budem radio sa AC3 zvukom, onda ću ih morati sastavljati, ali ne znam gde ću da ih recnem. No, nema veze....

Slayer, ja bih ti vrlo rado dao titilove, ali na koji mail : D

Maxe, ne zezaj puno, bre. Zabraniću ti ulazak u Mercator :D

btw. Poslaću ti vob. mejlom, ali prvo da ih zipujem. Mislim da će stati i na jednu disketu!!!

Ono, da znate, film je iskompresovan, titlovi se sređuju. Sada radim AC3 verziju....

Cool, ne moras bas da zguzis tu AC3 verziju, ako je frka neka ide i na tri diska, mozda je tako i bolje.

Ovako stoje stvari: LOTR sa AC3 zvukom "mora" da ide na 3 diska. AC3 zvuk je velik 640MB, i nemoguće je da ceo film zguram na 1 disk, mislim moguće je, ali kvalitet bi bio katastrofa...

Toliko od mene, dajem se na posao ovu noć, trebalo bi sve da bude gotovo do sutra ujutru, što se tiče kompresije. A onda čekamo Slayera :D :D

Valjda ce uskoro diskovi da se nadju kod svih zainteresovanih clanova ovog foruma, samo "ticu" zbog distributerskih kuca :D
Svaka vam cast momci ! (D)

Samo da vam javim da su verzije MP3 i AC3 završene. Imao sam problema sa AC3 verzijom, zbog toga što je zvuk ispao samo 640MB, tako da sam morao film da radim na 3 diska :(
Pošto ja koristim XP, ne mogu da čujem da li je zvuk u redu, ali nadam se da će sve biti OK!!!

Anyway, u Beograd stižem sreda ili četvrtak, vi se pripremite za over-burn ;))

Kasno sam video ovaj thread....

Pre par dana sam kupio LOTR Extended edition DVD i moram da kazem da je to neuporedivo bolja verzija nego standardna, tako da ovo nije verzija koju treba imati nego koju morate imati.

Sad, zasto ovo pisem? Zato sto je kvalitet slike u dodatnim scenama ocigledno losiji od kvaliteta scena u standardnom izdanju. Ovo se posebno vidi u mracnim scenama (Morija).

Ne verujem da je moguce da se to desava samo na mojoj verziji, ali bih voleo da se jos neko javi sa svojim iskustvima.

Inace, film sam gledao preko TV-a, iz WinME, sa PowerDVD XP preko MSI GF Ti 4200.

Cineman je napisao(la):
Samo da vam javim da su verzije MP3 i AC3 završene. Imao sam problema sa AC3 verzijom, zbog toga što je zvuk ispao samo 640MB, tako da sam morao film da radim na 3 diska :(
Pošto ja koristim XP, ne mogu da čujem da li je zvuk u redu, ali nadam se da će sve biti OK!!!

Anyway, u Beograd stižem sreda ili četvrtak, vi se pripremite za over-burn ;))

Znaci ipak ima frke sa 5.1 zvukom na XP-u? Neko rece da to nije istina, ne znam ni sam sta da mislim...

Ti me Cinemane iscimaj pa da ti banem u komsiluk po te cd-je :)

Re: Kasno sam video ovaj thread....

Aragorn je napisao(la):
Pre par dana sam kupio LOTR Extended edition DVD i moram da kazem da je to neuporedivo bolja verzija nego standardna, tako da ovo nije verzija koju treba imati nego koju morate imati.

Sad, zasto ovo pisem? Zato sto je kvalitet slike u dodatnim scenama ocigledno losiji od kvaliteta scena u standardnom izdanju. Ovo se posebno vidi u mracnim scenama (Morija).

Ne verujem da je moguce da se to desava samo na mojoj verziji, ali bih voleo da se jos neko javi sa svojim iskustvima.

Inace, film sam gledao preko TV-a, iz WinME, sa PowerDVD XP preko MSI GF Ti 4200.

Da si gledao sa nekog standalone plejera na TV, ne bi imao nikakvih problem. No, ovako se mora imati problema u slici.
Ja sam odgledao celih 200 minuta filma preko standalone uređaja i na TV, i nema ni jedne zamerke, osim titlova, tj. gubljenje slova, no to je problem do DVD Authoringa, jer njihovi sistwemi ne podržavaju SONIC DVD SISTEM. Pa kada dolazi do konverzija titla iz Sonic DVD P1 u P2, dolazi se do gubljenja, i to je jedina mana. No, nije to ni neki problem, tonama Slayer i onako će da ispravi :D :D

Uff, otišao sam od teme :) Predaleko...

Pozdrav...

A jel' mogu i ja da dobijem ovaj DivX sa MP3 zvukom? ;)

Ako treba da se snima mogu i ja sa AOpen-om.

Pozdrav,
evo ovako stoje stvari...
LOTR: Extended Version sa MP3 zvukom na 2 diska je završena i prebačena je na disk. Danas krećem za BG, pa ću videti sa nekim da mu predam ta 2 diska. Ovi koji čekaju AC3 verziju, neka čekaju 2-4 dana. Nisam stigao da podelim film na 2 dela, i titlove da sredim....

Znači, najverovatnije ću MP3 verziju predati ziletu, jedino ako me neko od vas pre ne cimne na mob :D :D

A jel' mogu i ja da dobijem ovaj DivX sa MP3 zvukom?
Ko god da je zainteresovan za LOTR: Extended Version, samo treba da se javi onome kod koga je master. To će se uskoro saznati :D

Cinemane reci mi bre jel definitivno AC3 ne radi na XP-u?! Onda mozda i ja uzmem tu mp3 verziju, bas bi bila steta...

E pa izgleda da ce master sa mp3 i sa AC3 da zaglavi kod mene:)
Tako da ono ko hoce mp3 neka se prijavi.. a za AC3 polagano

Kod zileta je MP3 verzija LOTR, a postoji mogucnost da se nadje i AC3 verzija :D

Ovih dana opet dolazim za BG, pa ću poneti i AC3 i to je to...

Poz... ;)

Nazad
Vrh Dno