zilet je napisao(la):Bitan je AC3 zvuk.. dakle udri na 3 diska. Pa cu ja da ti pokupim AC3 verziju pa posle ko hoce neka se javi.. a za mp3 varijantu to neka preuzme neko drugi![]()
byMaX je napisao(la):znaci - Lotr - exteded edtion = nevidjeno smaranje!
Cineman je napisao(la):Samo da znate, kompresija je počela, sa MP3 zvukom, i radi se na 2 diska. Dužina filma je negde oko 202 minuta!!!
Jel' neko spreman da mu pošaljem titl, pa da ga ispravlja?!?
Amon_Ra je napisao(la):Sta, ne valja titl u potpunosti? Mozda ima negde da se skine sa neta?
Cineman je napisao(la):Maxe, zbog ovoga što si rekao, nećeš dobiti kopiju Extended Verzije LOTR-a![]()
![]()
byMaX je napisao(la):Uuuuuu, znas kako sam se potresao... Mozda te i banujem, da odagnam tugu...![]()
![]()
Cineman je napisao(la):Kada sam izripovao titlove, naravno bilo je grešaka, jer u samom DVD-u bilo ispuštanja nekih slova, i to se sada mora ispravljati. Plus što ne razlikuje mali i veliko l, no, nema veze. To ću ja srediti. Prvi CD je gotov, slika vrišti....
Evo sada se radi drugi CD...
A posle toga radim sa AC3 zvukom, mislim da ću tu imati problema, ali neću još da se izjašnjavam!!!
Cineman je napisao(la):Izgleda OK. Film je izasao na 2 diska po 100 minuta. Pa sam ih tako radio, nisam imao potrebe da ih sastavim. sada kada budem radio sa AC3 zvukom, onda ću ih morati sastavljati, ali ne znam gde ću da ih recnem. No, nema veze....
Slayer, ja bih ti vrlo rado dao titilove, ali na koji mail : D
Maxe, ne zezaj puno, bre. Zabraniću ti ulazak u Mercator
btw. Poslaću ti vob. mejlom, ali prvo da ih zipujem. Mislim da će stati i na jednu disketu!!!
Ono, da znate, film je iskompresovan, titlovi se sređuju. Sada radim AC3 verziju....
Cineman je napisao(la):Samo da vam javim da su verzije MP3 i AC3 završene. Imao sam problema sa AC3 verzijom, zbog toga što je zvuk ispao samo 640MB, tako da sam morao film da radim na 3 diska
Pošto ja koristim XP, ne mogu da čujem da li je zvuk u redu, ali nadam se da će sve biti OK!!!
Anyway, u Beograd stižem sreda ili četvrtak, vi se pripremite za over-burn)
Aragorn je napisao(la):Pre par dana sam kupio LOTR Extended edition DVD i moram da kazem da je to neuporedivo bolja verzija nego standardna, tako da ovo nije verzija koju treba imati nego koju morate imati.
Sad, zasto ovo pisem? Zato sto je kvalitet slike u dodatnim scenama ocigledno losiji od kvaliteta scena u standardnom izdanju. Ovo se posebno vidi u mracnim scenama (Morija).
Ne verujem da je moguce da se to desava samo na mojoj verziji, ali bih voleo da se jos neko javi sa svojim iskustvima.
Inace, film sam gledao preko TV-a, iz WinME, sa PowerDVD XP preko MSI GF Ti 4200.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari